Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» FIFA 18

1499 levél
Válasz 19.03.01. 11:00 #8
quervo
Ja, vágom. Ez sem rémlik nagyon, mindig szenvedtem a MU mezével, mert szerettem volna néha fekete nadrágot állítani a fehér helyére és vica versa. Voltak klasszikus mezek, szóval elég magasra fel lehetett tornászni egy csapat mezeinek a számát, de ilyen kombók nem rémlenek. A csapatok hivatalos összeállításait veszik szerintem alapul, gyakran más termékcsaládból kerül ki a hazai, idegen és a 3. számú, pl a Fradinál minden évben módosítják valamelyiket, és a 3. számú dressz egész más Nike-fazon. Gondolom, a való életben megoldható, hogy ezeket kombinálják, de a a licenszfetisiszta FIFÁ-nak nem fér ez bele. Esetenként van olyan, hogy 1-1 csapat már úgy adja ki a hivatalos mezeit, hogy több színű gatyával is hordható, és ezt lehet, h be is vezetik a FIFÁ-ba, ebben az esetben a Bayern most ebből kimaradt.
807 levél
Válasz 19.03.01. 10:46 #7
pb69
Nem arra gondolok, hogy egyesével lehessen állítgatni, hanem mintha jóval több mez lett volna egy-egy csapathoz, amelynél a különféle mez-nadrág kombinációk külön jelentek meg, mintha új mez lenne.
1499 levél
Válasz 19.03.01. 10:25 #6
quervo
Nekem a 17 volt asszem az utolsó FIFÁ-m, de egészen addig nem is emlékszem, hogy lett volna ilyen lehetőség, valamelyik régi PES-hez csináltak egy modot, amivel egyesével lehetett állítgatni a ruhákat, de ennyi.
807 levél
Válasz 19.03.01. 10:04 #5
pb69
A 19-nek nem találtam topikot. Az létezhet, hogy a mezeknél csak egyfajta kombót lehet választani, és most már nem lehet pl. azt mondani, hogy hazai mezt akarok, de nem zöld, hanem fehér nadrággal? Pl. a Bayern legtöbbször teljesen pirosban vagy fehérben tolja, itt meg csak a kék és lila nadrágos verziót láttam.
33402 levél
Válasz 17.10.09. 20:27 #4
Creativ3Form
Ment PM.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
4258 levél
Válasz 17.10.09. 18:48 #3
Sucee
Crea, ha neked megvan a játék, véletlenül nem tudod, hol találhatók az angol nyelvi fájlok? Nagyon megköszönném, ha esetleg át tudnád küldeni őket, egy ismerősöm cseh-lengyel verziót kapott egy bolttól, és már aktiválta, amire ez kiderült (launcher csak aktiválás után hozta fel a nyelvválasztást, ő meg nem bogarászta a doboz hátulján 3 mm-rel feltüntetett infókat). Elvileg a pénzét vissza fogja kapni, de hát ha már megvan a játék, jó lenne, ha tudna valami emberi nyelven is játszani vele. EA support azt mondta, nekik nem áll módjukban ebbe belenyúlni (ezen azért beszartam), szóval más megoldást nagyon nem látok, leszámítva persze még egy kulcs vásárlását, de egyelőre az csak végső megoldásként szerepel.
33402 levél
Válasz 17.09.14. 08:05 #2
Creativ3Form
Eléggé vegyesek az érzéseim. A graf nem sokat változott, de az engem nem zavar. A játékmenet maga picit mintha lasúlt volna, de ez tetszett. A játékosok viselkedése viszont eléggé érdekes...kifotóztam minden beállítást a 17-ből, hogy a 18-ban is minden úgy legyen (beadás rásegítés ON/OFF, lövés rásegítés ON/OF stb. stb.) és a védelem az néha Benny Hill showt produkál. Rengetegszer előfordult, hogy amikor az ellenfél a szélen vezetett támadást, mind a négy védőm lerohanta, és emiatt amikor jött a beadás, középen tök üresen volt a csatár. De az egész csapatra jellemző kicsit, hogy egyszerre túl sokan támadnak le egy adott játékost, és emiatt rohadt nagy hézagok vannak a pályán. És megnéztem a csapat beállítást, se letámadás se semmi ilyesmi nincs beállítva, az alapon vagy a csapat viselkedése, és nem rémlik, hogy a Manchester United ezt a játékot játszaná. Szóval elég érdekes a helyzet...a másik, hogy a bírók továbbra is balfaszok, ha nem jobban mint a 17-ben. AZ csak egy dolog, hogy továbbra is képes lefújni a félidőt vagy a meccset egy kontratámadás közepén vagy akár a lövés pillanatában, de most már a büntetőket is csak akkor adja meg, amikor kedve szottyan. Alsó hangon vagy ötször fordult elő, hogy utolsó emberként felrúgták a játékosomat a tizenhatoson belül, és semmi. Arról nem is beszélve, hogy nem egyszer előfordult, hogy a kilépésnél hibaüzenettel szétfagyott az Origin és újra kellett indítanom. Szóval bőven van még mit javítaniuk.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
11205 levél
Válasz 17.09.12. 20:01 #1
VodevilX
Megjött a demó
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.