Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Egyéb számítástechnikai témák

»» Indiegala hiba!

1545 levél
Válasz 17.12.18. 10:56 #3
Hofi
Szerencsére nekem helyreállt pár napra rá. Lefuttattam a Spybot-ot és kipucoltam döglött hivatkozásokat, de akkor se értem mi volt a hiba. Nekem az a gyanús, hogy a reCAPTCHA valami automata botnak érzékelt, mivel mostanában nem dobta fel a képkijelölős f*szságot, hanem rögtön amikor a rublikájába kattintottam, akkor kipipálta. Nem dobta fel a botkiszűrős képkijelölőt (válasz ki a: házakat, autókat, hidakat stb). Vírus se volt a képen. Maximum gyanús kémprogramnak érzékelt fájltöredékek, amit még csak veszélyesnek se mondott a Spybot. Nem piros volt, hanem zöld volt a veszélyessége (kb.10%-nál). Szóval nem igazán jöttem rá a megoldásra, de a lényeg, hogy működik.
1 levél
Válasz 17.10.18. 19:10 #2
aethel
Ugyanez a problémám pár napja. Nem telepítettem semmit mostanában, SpyBot és Nod van a gépen. Megoldást nem találtam rá :S
1545 levél
Válasz 17.10.16. 22:12 #1
Hofi
Nem jön be az Indiegala.com oldal. Eddig működött.
Találkozott már valaki ezzel a hibával? Nem tudjátok mi a megoldás? Semmi olyan problémám nincs amit ír. 3 böngészőben is próbáltam és mindegyik ugyanezt csinálja.

Ezt írja:

"Rendszereink az Ön számítógépes hálózatából érkező, szokatlan forgalmat észleltek. Kérjük, a későbbiekben próbálkozzon újra a kéréssel. Miért történt ez?

Ez az oldal akkor jelenik meg, ha a Google automatikus módszerei olyan kéréseket észlelnek, amelyek az Ön számítógépes hálózatából érkeznek, és valószínűleg megsértik az Általános Szerződési Feltételeket. Miután leállnak a problematikus kérések, a tiltást rövidesen feloldjuk.

A kérdéses forgalmat előidézhette rosszindulatú szoftver, a böngésző plug-inje vagy egy olyan szkript, amely automatikus kéréseket küld. Amennyiben megosztja hálózati kapcsolatát, kérjen segítséget rendszergazdájától -- előfordulhat, hogy a problémát egy olyan számítógép okozza, amely ugyanazt az IP-címet használja, mint Ön. További információ

Amennyiben speciális, a robotok által gyakran használt kifejezéseket ad meg, vagy nagyon gyorsan küldi el a kéréseket, akkor esetenként ez az oldal jelenik meg Önnek."

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.