Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Warhammer: Chaosbane

23903 levél
Válasz 20.01.31. 09:18 #45
Peace
Tegnap este rávetettem magam a Tomb Kings kiegészítőre. Emlékeztem, hogy OP az íjjászom, de hogy ennyire! Nézem, chaos1-es nehézség....feltoltam chaos 8-ra, fél percig lőttem izomból egy sima csontit és meg sem moccant a HP csíkja csak jött felém. Visszavettem chaos 4-en szintén 3 percig ölök egy maroknyi mobot. Maradt a chaos 2.
23903 levél
Válasz 19.12.22. 09:12 #44
Peace
Feltelepítettem újra PS-re, kerestem a kieget mindenhol. Mondom biztos letölti a frissítést és majd megjelenik, de semmi. Erre egy cikkben olvasom, hogy megjelent PC-re, konzolokra majd valamikor 2020 elején. LOL
23903 levél
Válasz 19.12.17. 09:59 #43
Peace
Megnéztem tegnap a kieg trailerét, aztán egy vállrándítással el is engedtem. Még annyit energiát sem ér meg, hogy újratelepítsem a játékot PS-en...nagyon sajnálom, hogy elő lett rendelve nagyon drága pénzért. 4-5000-et érne kb. az egész, nem 23.000-et...
10284 levél
Válasz 19.12.17. 09:12 #42
davkar9
Irány Nehekara! Megjött a tomb kings-es dlc. Steam fórum alapján elég karcsú content, 1-2 órát írogatnak és mivel úgy néz ki, hogy csak +1 chaptert adtak hozzá ezért ez elképzelhető. Viszont a káosz után tk-t ütni elég felfrissítő. Táborig vittem el tegnap este. Magnus edi mellé belefér, külön nem biztos, hogy megéri.
All me best mates are trees.
10284 levél
Válasz 19.06.13. 13:15 #41
davkar9
El tudom viselni az ismétlődő pályákat, elvégre a DA2-t is szeretem, de ez az act 2 már nekem is sok volt.
All me best mates are trees.
23903 levél
Válasz 19.06.13. 12:50 #40
Peace
Nem hiszem, hogy van random pálya generálás benne. Act 1-en változtattak, mert sok volt a panasz, hogy túl egyhangú. Nem lett sokkal jobb.
10284 levél
Válasz 19.06.13. 11:49 #39
davkar9
Magával az irányítással nincs baj, katt-katt, 1-5 billentyűk. Kamerát lehetne egy kicsit állítani. Összességében elmegy, de itt ebben a hülye arénában elég szarul működött. Az sem segített, hogy ezen a távolságon a boss a képernyő majdnem felét kitakarta...

Shadowguard: én sem pofátlan early access lehúzásnak mondanám, ehhez a minőséghez olyan 40€ nyitó ár lenne az ideális. A pálya designt is a ~tapasztalatlanságra (volt 2 játékuk ezelőtt) tudom fogni. Farmolós játékmódok nem vonzanak, másik karakter "később/nem" időben mozog, de talán ez is random generálja a pályákat, ahogy a műfaj többi képviselője is. Mivel azonban a pályaelemek még a tetris változatosságának szintjét sem ütik meg ezért szinte ugyanazokon a pályákon kell újra végigmenni.
All me best mates are trees.
23903 levél
Válasz 19.06.13. 10:04 #38
Peace
Nekem az volt a legkönnyebb boss-om, az ment le elsőre. Mondjuk controllerrel isten az irányítás. Olvasom, hogy sokan kivannak idegileg az egértől meg a kameranézettől. Gondolom akkor PC-n is ugyanolyan fix és nem állítható...

Shadowguard: Beta-nak nem mondanám, de a teljes ár szerintem elég nagy túlzás volt részükről.
2557 levél
Válasz 19.06.13. 08:49 #37
Shadowguard
Szóval csak a szokásos "kiadjuk a bétát teljes áron és x év múlva kész játék is lesz belőle". Teljesen korrekt
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
10284 levél
Válasz 19.06.13. 08:41 #36
davkar9
Bloodthirster egy kicsit felbaszott. Ja hát persze én vagyok a hülye. Ebből a köcsög (szar helyen) rögzített kameramagasságból végül is a kifelé haladó, villódzó, baszomnagy kör miért is azt jelentené, hogy legyél távolabb a közepétől. Nem, ez csak magasságot jelent, állj fel a küszöbre, az a fél centi távolság életet ment. De ezt ugye végigjátszás videóból tudjam meg. Mindegy, levettem easyre aztán ott dögöljön meg. Normalon játszom mert a sima mobok, fragment drop miatt az jobban megéri, feljebb meg nincs kedvem menni, mert mint már említettem ezt a műfajt annyira nem szeretem.

Igazából nem a legjobb hangulatban keveredetem a boss elé. Hülye fejjel rászántam az estét az act2 befejezésére és ugye alapból unalmas a játékmenet, amire még rátett egy lapáttal a "level desing". Még a nulni csatornarendszer is változatosabb volt Praag újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra és újra ismétlődő helyszíneinél. Úgyhogy valóban, aki nem szereti a wh fantasyt az messziről kerülje a játékot, mert nagyon amatőr szinten van. A világ rajongónak is csak apró kortyokkal érdemes. Befejezni már csak 1-3 pályánként fogom.
All me best mates are trees.
23903 levél
Válasz 19.06.10. 12:14 #35
Peace
Véget ért a kampány 48-as szinten. Addigra már 3 piros tárgy is kipottyant. Elég drasztikusan tolták fel a karaktert OP irányba! Gyorsan feljebb is toltam kettővel a nehézséget és nekimentem a relic hunt-nak. Mindháromféléből lenyomtam egyet, így már csak a gatyóm nem piros, de a legkeményebb RH az már megizzasztott kicsit, meg is feküdtem egyszer. Állítólag nincs igazi endgame content, úgyhogy azt még várat magára. Érkezni fog új kaszt és új terület, majd pedig később a Season Pass-osoknak még terület. Nekem nagyon adta! Vannak benne bőven hiányosságok és fapados megoldásoknak, nem WH rajongóknak nem hinném, hogy különösebben nagy élmény lehet.....
23903 levél
Válasz 19.06.03. 10:24 #33
Peace
Kérdés, hogy mire lesz elég szegényeknek, hogy a rajongókra alapoztak. Majd kiderül. Nekem eddig nagyon kellemes kikapcsolódás.
2557 levél
Válasz 19.06.03. 09:51 #32
Shadowguard
Igen, volt egy olyan érzésem, hogy ha ismerném a világot jobban meg tudna fogni a játék. De azt is érzem, hogy a fejlesztők mintha csak a WH rajongókra alapoztak volna. Nem látom azt a pluszt, ami meggyőzne róla, hogy ez kell nekem. Ha nem lenne a GD akkor is inkább előszedném a D3-t, ha nagyon erre a stílusra vágyom. Pedig azt is rég meguntam már...

Ellenpéldának ott van a testvéruniverzumból a Dawn of War (még ha más stílus is). Azt a világot sem ismertem előtte, de már az első pár pálya (lóf***t, már az intro ) meggyőzött, hogy ez nekem kell. Utánaolvastam a világnak, a sztorinak és beszereztem Ian Watson tégláját is.
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
23903 levél
Válasz 19.06.03. 09:13 #31
Peace
Világot nem ismerőknek és GD szerelmeseinek valóban kevés lehet. ÉS teljes árat valószínűleg nem is ér meg nekik. Visszanéztem GD-be pár hónapja, de nekem meg már az volt nagyon sok. Fo* a kari, rengeteget farmolni, hogy ismét ütőképes lehessen ultimate-en...nem is folytattam. Kieget sem vettem meg egyelőre a legújabbat. Nekem most külön jól esik, hogy megyek, élvezem a story-t és megy a Káosz fattyak purgálása! Jó eséllyel Ti vagytok bőven többségben, akik nem ismerik a WH Fantasy világot és így el is fog tűnni a süllyesztőben a játék. Legalábbis megvan rá az esély.
2557 levél
Válasz 19.06.03. 09:05 #30
Shadowguard
Ugyan már videók alapján sem tetszett, de ha már van belőle "demo" tettem vele egy próbát a hétvégén.
Hát maradt próba, már töröltem is azóta. Az a baj, hogy a Warhammer Fantasy világát nem ismerem és annyira nem is tetszik, amit eddig láttam belőle. Annyira meg nem győzött meg a játék, hogy alaposabban belemerüljek a hátterébe.
Más pozitívumot meg nem találtam, legalábbis úgy, hogy az utóbbi időben a Grim Dawn volt terítéken és ez szinte mindenben gyengébb. Csak pár dolog:
- A 4 classt már első látásra kevésnek éreztem. Oké, biztos jól össze vannak rakva, de az említett GD-ben 43 variáció van. És ott egy-egy classnak 4-5 buildje is lehet.
- Lehet én néztem félre valamit, de a karakterek testre szabhatósága tényleg kimerül annyiban, hogy az automatikusan megkapott skillekből melyiket pakolom be? Ez a rendszer a D3-ra hajaz és már ott is utáltam. Ez még ahhoz képest is visszalépés.
- A kameranézet sem az igazi. Idővel biztos meg lehetne szokni, de amíg nincs semmi, ami bent tartson...
- Én pont a nagy térképeket szeretem. D3, GD, Van Helsing három tökéletes példa. Itt meg kapok egy rakás csövet.
- Szintén lehet ezt is én néztem el, de komolyan nem lehet olyat beállítani, hogy állandóan mutassa a lootot? Komolyan gombot kell nyomni hozzá?
- A kereskedő (?!) meg egy vicc. Az a fajta, amin csak a mesélője röhög, mindenki más csak kínosan mosolyog és irtózatosan zavarban van. Íjászt indítottam, de lvl3 után egészen 10ig b@szott fegyvert dobni (vagy én nem nyomtam pont a gombot, helló lootrendszer ). Gondoltam majd veszek... Ja, hogy azt nem lehet... Oké, Alt+F4, uninstall...

Lehet ha nem GD után/közben próbálom vagy jobban ismerem a Warhammer világát nem tűnnek fel ezek a hibák, de régi veteránként (már a Diablo első részével is játszottam) és a világot nem ismerőként nem tudnék semmi olyat mondani, amiben a játék erős lenne.
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
23903 levél
Válasz 19.06.02. 12:56 #29
Peace
Komoly a hangulat az tuti!!! Nemrég végeztem a második fejezettel, ez a boss fight már tetszett, az elsőnél kicsit felment a pumpa, de ez elsőre meglett. Iszonyat OP lett az íjjász! A csőpályák nem zavarnak, de az már feltűnt és kicsit bánt, hogy nagyon sokszor ismétlődtek ugyanazok a pályaelemek szinte változtatás nélkül. Főleg a második fejezetben.
10284 levél
Válasz 19.06.01. 20:54 #28
davkar9
Hmm, kicsit azért unalmas, amit a műfajra tudok fogni, ami ugye Diablo N, szóval erről nincs mit írni. Az tetszik, hogy itt jobban be lehet látni a térképet. Dioban mindig utálom, hogy hogyan tovább, balra?-jobbra? és természetesen amit otthagyok az csak egy kis szoba és a jó irányba indulok el... Helf mágussal kezdtem bele, szeretem a mágiát, jó is sütögetni a rondaságokat. Skillrendszert kicsit korlátozottnak érzem. Oké, így játékstílusnak megfelelően kell matekozva összerakosgatni a képességeket, de azt hiszem maradok az ajánlott loadoutnál aztán ha pontom engedi majd azokat fejlesztgetem. A lényeg úgyis a hangulat, az pedig megvan!
All me best mates are trees.
23903 levél
Válasz 19.06.01. 11:35 #27
Peace
Jól tetted! Én most fejeztem be nemrég az első fejezetet. Imperial soldier-al indultam, de meguntam a távolról támadó ellenfelek kergetését, úgyhogy a 3. pályán inkább kiléptem és váltottam az íjjászra.
10284 levél
Válasz 19.06.01. 10:45 #26
davkar9
Volt pár jó köröm Vermintideban és hirtelen azt vettem észre, hogy a Chaosbane bemászott a kosárba.

Nem igzán kedvelem ezt a műfajt, de hé, Warhammer Fantasy, minden ilyen címet támogatni kell! Ha majd ez a világ is eljut a mobilportok és a sakkjátékok szintére, akkor már jobban oda kell figyelni.
All me best mates are trees.
23903 levél
Válasz 19.04.19. 17:20 #25
Peace
25 a max szint, kimaxoltam wood elf-et is.
23903 levél
Válasz 19.04.19. 15:38 #24
Peace
Nos akkor jöjjön egy kis élménybeszámoló a beta második fázisáról. Dwarf Slayer-el estem neki első körben a legnehezebb fokozaton. Ritka nagy FUN maga a karakter, de én valamiért ritka sokszor haltam. Most lehetne arra fogni, hogy béna vagyok, de Imperial Soldierrel és az Elf mágussal semmi problémám nem volt Hard-on az előző körben. Valahogy az életben tartása nem nagyon jött össze. Van neki egy kis karmos lánca, amivel arrébb tud ugrani úgy 8-10 m-t, ez lenne gondolom egy jó menekülő skillje. A bökkenő ott van, hogy mob-okban elakad és így ott marad a tömegben, majd bedarálják. A wood elf íjjász dodge skillje gyönyörűen működik, átbukfencezik a mobokon és pillanatokon belül eliszkol. Ezen majd nem árt javítani szerintem. Félelmetes pusztításra képes amúgy! Az első fejezet végén a boss vagy 15 percig tartott Imperial Soldierrel, Slayer konkrétan olyan 50 sec alatt intézte el. Változtattak kicsit a pályákon, kicsit változatosabb lett és ezúttal már többet lehetünk fenn Nuln városában a felszínen sikátorokban és jópofa nagyobb tereken is. Belefuthatunk egy iszonyat nagy dögbe is, ami előző alkalommal még nem volt benne a beta-ban. Most már tovább is mehetünk a BOSS kinyírása után. Átteleportálunk Praag-ba, ahol már Khorne kultisták és démonfajzatok fogadnak minket tárt karokkal. Azt kell mondanom, hogy kimondottan jól esett ez a környezetváltozás, Nuln csatornái után rám fért már!!! Itt is kapunk jó kis küldetéseket és már mehetünk is tovább purgálni a Káosz mocskait. Nem sokáig lehet eljutni, talán 3-4 küldetés fért bele összesen a beta-ba, de 25-ös szintig így is elvittem a kis törpét. Márciusban ugye 20-as szint volt a max. Most nem tudom mennyi lehet. Neki is álltam Wood Elf kiscsajjal egyből és az az igazság, hogy valami kegyetlenül OP lett!!! Attól féltem, hogy ő lesz a leggyengébb a 4 közül, de valami félelmetes sebességgel és hatékonysággal pucol ki minden pályát, csak pislogtam. Hatalmas élvezet játszani vele!!! Dodge rohad jól máködik, bár nagyon nincs rá szükség, mert tömegben is igen hatékony. Főleg pár ütős god skillel felvértezve. A bloodlust skillje meg valami elképesztő!!! Ott is csak pislogtam, hogy milyen szinten földbe gyalul 40-50 mobot egy szempillantás alatt. Viszont a fejezet végső boss-nál előjött neki is sajnos az árnyoldala. 5-6 alkalommal próbáltam meg, de nem jött össze. Vissza kellett vennem normálra. Szóval eddig a konklúzió, hogy Slayer boss-t gyorsan öl, de könnyen elhal. Íjjász nem hal meg, csak a boss-nál. De lehet csak én vagyok béna. Sőt, inkább valószínű! A játék továbbra is ritka hangulatos, nekem nagyon adja!
23903 levél
Válasz 19.04.17. 14:30 #23
Peace
Holnaptól beta 2. kör. Jön a Slayer és Wood Elf!
23903 levél
Válasz 19.03.11. 18:30 #22
Peace
Elindítottunk egy közös játékot online. Elkezdtük a kampányt. Majd miután egyedül maradtam, folytathattam a kampányt! Mondom de állat, akkor lenyomom hard-on is. Erre lvl 20 a max sajnos a beta-ban. Továbbra is nagyon tetszik!!! Kíváncsian várom az áprilisi bétát, vajon mi mindent tesznek még elérhetővé.
23903 levél
Válasz 19.03.09. 08:57 #21
Peace
Na majd ha egyszer nagyon unatkozom, megpróbálkozok újra TWW-vel.

Világ életemben közelharcos párti voltam, de annyira komoly és élvezetes a játék Elf Mage-el, hogy lehet mégis ez lesz az első karakterem!!! Reggel gyorsan elvittem 13-as szintig, nagyon adja!
10284 levél
Válasz 19.03.08. 14:12 #20
davkar9
Elvagyok vele, csak a farmolás számomra unalmas. Diablo 3 már az én casual igényeimhez lett igazítva, de egy wizard végigjátszás után az ajánlott a seasonös dungeonpucolás és gearfarm valahogy nem jött be. Belekezdtem wd-ral, attól is elment a kedvem. Mondjuk befejezés után rá egy héttel, valószínűleg azért, de valahogy azóta se tudtam rászánni magam a folytatásra. Ennek vagy már másfél éve...

Inqusitior martyr megmégatökömtudjamilyenegyébnevevan hasonló okokból maradt ki, ott is a leárazást várom, olyan 20/alatt már megéri nekem azt az egyszeri easyn végigjátszást. Itt is hasonlóra számítok.

Battlefleetet adom, én sem tudtam befejezni a kampányt, skirmishben hoztam vissza valamennyire az árát. A 2 szintén leárazásra vár. Állítólag javult a combat, de ha nem jön be hát… 15-20 árral ott sem buktam sokat.

TWW-nek érdemes adni egy esélyt, én is úgy vágtam bele anno, hogy nem szerettem a TW játékmenetét. Instant kedvenc lett. Igaz a 2-re nagyobb szünetekkel szoktam rávetni magam (túl nagy már a pálya), de amikor elkap a hangulat olyankor orrvérzésig!
All me best mates are trees.
23903 levél
Válasz 19.03.08. 12:50 #19
Peace
Nekem röhögve megérte ez a Magnus Edition!!! Imádom ezt a stílust, WH Fantasy meg egyre jobban tetszik, rengeteg a párhuzam a 40K-val!!!!! Ha nem szereted a műfajt, akkor lényegében át is ugorhatod. Én is rengeteg játékot csuklóból skip-elek, hiába überkirályistencsászárság sok millió ember szerint.

Hiába imádom például WH40K-t, Battlefleet I-II. számomra felejtős. Nagyon béna vagyok hozzá, nem adja a stílus. Total War-al is ez a helyzet. Adja rendesen a WH Fantasy hangulat, de a stílus nem az én világom.
23903 levél
Válasz 19.03.08. 12:48 #18
Peace
Zárt béta előrendelőknek. Áprilisban is lesz....meg gondolom májusban is.
10284 levél
Válasz 19.03.08. 11:27 #17
davkar9
Setting értelemszerűen érdekel, de a műfajt továbbra sem szeretem. Látottak alapján egyelőre a teljes árat nem éri meg, 30-35€ reálisabb lenne szerintem.
All me best mates are trees.
3757 levél
Válasz 19.03.08. 11:09 #16
Raistlin666
Ja hogy PS4 béta is van, most látom! Akkor este ránézek majd én is!

Remélem úgy lesz mint a Division2 esete. Kb. azt sem tudtam mikor jön, most meg az lesz kb. 1 éve az első amit premierkor veszek!
23903 levél
Válasz 19.03.08. 09:41 #15
Peace
Azt nem tudom milyen lett. Nem is akarom tudni, el szeretném felejteni az egész játékot. Teljesen faxa a PS4 verzió!!! Nagyon kézre áll, minden szuperül működik eddig.
3757 levél
Válasz 19.03.08. 09:38 #14
Raistlin666
Remélem ha már ezt is kihozzák PS4-re mint az Inquisitor Martyr-t akkor jobb lesz a konzol verzió! Sajnos az IM szörnyű port lett...
23903 levél
Válasz 19.03.08. 09:13 #13
Peace
Nem fogok semmit elkiabálni, mert az Inquisitor Martyr esetében kimondottan rosszul sült el a dolog. Viszont a játék maga már jelenlegi állapotában is iszonyat hangulatos! Már a főcímzene és a menü hangulata is! A beta verzió ellenére teljesen jó állapotban van, akár véglegesnek is lehetne mondani nagyjából. Alacsony töltési idők, semmi bug vagy crash egyelőre. Éjjelre végeztem is a beta-ban elérhető story résszel, ami teljesen korrekt volt! Szinkronszínészek is teljes beleéléssel tolják a szöveget! Ami hiba volt, hogy párszor a következő dialógus rácsúszott az előzőre és párhuzamosan szólt a kettő. Feltételezhetően ez javítva lesz azért, illene 3 hónap alatt. A fegyvert és páncélt elrakhatná "városban" a karakterünk, az egy fokkal jobban mutatna. Ezt majd jelezni is fogom (lehet már többen meg is tették). Talán 5 féle skill-t számoltam össze az imperial soldier-él, és mindre szükség is van az életben maradáshoz. Normálon is feküdtem párszor, volt 2-3 izzasztó fight, ahol csak a bloodlust képesség volt képes megóvni a se**em éppenhogy. Az ellenfelek változatosak és jól kidolgozottak. A kis nurglingokon behaltam, akik kis kupacba összeállnak és hurrikánként forogva rontanak nekünk. Majd ha szétütöttük őket, akkor feltápászkodnak és egyenként rontanak ránk ismét. A fegyvereknél kicsit aggódtam, hogy miért csak és kizárólag kard esik, de a kampány végi boss végre dobott csatakalapácsot!!! A beta-ban a küldetések után tovább lehet menni exploration módban küldetésekre. Lehet tovább fejlődni és farmolni. A végső játékban lesz "boss run" és "relic hunt" mód is, azok is kimondottan ígéretesek a legutolsó "kérdezz-felelek" videójukban elmondottak alapján. Az árus is jópofa. Trade opció nem érhető el a beta-ban csak a donate. Ha ajándékozod a nem használt felszereléseket, nő a reputációd. Ha szintet lépsz az árusnál repu-ban, akkor igen korrekt ajándékokkal lát el. A passzív készségeket PoE formában kell elképzelni, különböző irányokba lehet elindulni és minden egyes lépcső kis színes kavicsokba kerül. Az árus például egyik repu szinten ezekből is adott 10-10 darabot, ami azért nem rossz!!! Egyelőre sajnos csak a soldier és a mage elérhetőek, a slayer kipróbálása még várat magára. Ha ilyen minőségű story és kampány vár ránk és kellően komoly endgame, akkor itt nem lesz ok panaszra! Nagyon örülök, hogy a Vermintide II-vel elkezdett érdekelni a WH Fantasy világa is. Folytatom is a Konrad trilógia harmadik kötetét, amint trolira szállok.
23903 levél
Válasz 19.03.07. 16:07 #12
Peace
23903 levél
Válasz 19.03.07. 13:16 #11
Peace
Meglátjuk meddig leszek képes fennmaradni, de ma este tervezem megtolni rendesen!!!
23903 levél
Válasz 19.03.06. 15:36 #10
Peace
Jó **arul sikerült ez a linkelés. Na sebaj. Előrendelőknek ma estétől tölthető, holnaptól március 13-ig játszható. Második kör majd áprilisban.
23903 levél
Válasz 19.03.06. 15:33 #9
Peace
Ééééésssss holnap 10:00-től indul is a BETA!!!!


Részletek...
23903 levél
Válasz 19.03.06. 09:31 #8
Peace
Warhammer: Chaosbane - Developer AMA

Nagyon jól hangzik az endgame tartalom meg úgy egyébként is minden, amit mondtak a játékkal kapcsolatban!!!

3 hét késéssel, de végül megérkezett David Ferring "Warblade" könyvem amazonról. Ma neki is ugrottam, így már megtudhatom hogy zárul a Konrad trilógia. Érthetetlen, hogy miért nem lett kiadva idehaza az utolsó kötet. Na de nem is lényeg, még jobban rápörgök erre a WH Fantasy témára, úgy érzem.
23903 levél
Válasz 19.02.08. 20:38 #7
Peace
Egy Magnus Edition befigyel, várom már a beta-t!!!!!!! Hatalmas purgálást fogok eszközölni!!!!!
23903 levél
Válasz 19.02.07. 11:05 #5
Peace
3757 levél
Válasz 19.02.07. 10:02 #4
Raistlin666
Ez nem megy át mobilra? Most az a menő nem?
23903 levél
Válasz 19.02.05. 19:43 #3
Peace
High Elf Mage Gameplay | PS4

12 Minutes of the Dwarf Slayer

Nagyon várom, hogy leadhassam az előrendelést!!!
23903 levél
Válasz 18.11.16. 17:05 #2
Peace
New Gameplay

Csak egérrel tudtam elképzelni az ilyen Diablo szerű játékok irányítását, de pár napja lekaptam Diablo 3-at PS4-re, hogy meglessem milyen is controllerrel. Azt kell mondanom, hogy kimondottan jól sikerült!!! Úgyhogy még inkább várom ennek a játéknak a PS változatát!
23903 levél
Válasz 18.09.17. 17:03 #1
Peace
Azt már eddig is tudtuk, hogy készül a Warhammer Fantasy világában játszódó ARPG játék, de most már láthatjuk mozgásban is:

Warhammer: Chaosbane - First Look

PC mellett konzolra is megjelenik, pontos dátum egyelőre még nincs.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.