Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

416 levél
Válasz 19.08.22. 21:10 #3
TBone142
Ebben a videóban semmi új nem volt, ugyanezt vitték az E3-ra is.

Én a bejelentésnek annak idején örültem, mert a Bloodlines a kedvenc RPG-m (igen, nem vagyok valami nagy RPG-s ), de aztán az első pár videót meglátva alább is hagyott a lelkesedés... Az első részben az összes bugot beleszámítva is több élet meg hangulat volt, mint ebben (az alapján, amit eddig láttam).
A "kedvencem" az volt, amikor kitették YouTube-ra az új főcím(menü)zenét. Először azt hittem, valami fanmade cuccra hiszi azt mindenki, hogy hivatalos, aztán rá kellett jönnöm, hogy sajnos nem. Egy az egyben a régi főtémát kaptuk, csak van rajta pár plusz effekt. Mint valami szar remix. Persze lehet, nem ebből kellene kiindulnom, de ha már felkérem az első rész zeneszerzőjét, aki az egyik leghangulatosabb soundtrack-et írta, akkor csak megkérem már, hogy csináljon valami újat. És ez csak a zene...
2908 levél
Válasz 19.08.22. 19:00 #2
Aryx
ó hát ez a gameplay nagyon prealfa, de még annak is nagyon pre... nem hiszem el, hogy 2020-ban még mindig az kell legyen a standard rpg, h egy helyben álló, semmirekellő npc-k küldözgetnek egymáshoz A-ból B-be csak azért, hogy útközben tápolhasd magad, és eljuss C-be, ahol más npc-kkel ismét ugyanez lesz a forgatókönyv. ha éppen nem beszélgetsz és nem walkingolsz, akkor jöhet egy kis gyakás. amilyen hangulatosak voltak a teaser animációk, ezt a gameplayt bölcsebben tették volna, ha be se mutatják. azt mondjuk bírtam, amikor szó szerint bebassza magát az ajtókon, orra fogsz esni, te gyerek.
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
23885 levél
Válasz 19.08.22. 15:36 #1
Peace
Némi fenntartásokkal kezelem, de mindenképpen várom ezt a játékot!!! A 2000-es Redemption és a 2004-es Bloodlines hatalmas kedvenceim!!! Meg úgy általában a vámpír téma is, úgyhogy remélhetőleg hangulatosra sikerül a folytatás is! A megjelenést 2020 márciusára tervezik.

Részleteket már láthattunk az elmúlt hónapokban, de most befutott a teljes játékmenet bemutató: 28 Minute Gameplay Demo - Gamescom 2019

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.