25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

LG WebOS kérdés - hol a Netflix

wunschtaria
#7 wunschtaria []
[URL=https://google.com]google[/URL]
[url=https://google.com]google[/url]
[link=https://google.com]google[/link]
[link name=google]https://google.com[/link]
((https://google.com))
((https://google.com google))
[https://google.com google]
[[https://google.com google]]
[L=google]https://google.com[/L]
"google":https://google.com
[google](https://google.com)

Válasz erre

Előzmény: Lacko 2019.10.21. 09:22
wunschtaria
#6 wunschtaria []
Igen. A barátom is elég idős. Ha már régen telepítette, akkor többé nem törlődik, így talán ezért van ott. Ha azonban nincs telepítve, akkor a sötétben marad. A Netflix még nem is szerepelt az alkalmazások között, amikor először bekapcsoltam a kivetítőmet, ami nagyon új.

Van például egy játék az iPademen, amelyet évek óta nem kínál az App Store. Végleg elveszne, ha valaha is le merném törölni. basketball stars

Válasz erre

Előzmény: Lacko 2019.10.18. 14:53
Lacko
#5 Lacko [11510]
Kösz a tippeket! De sajnos nem sikerült.
Először kipróbáltam, hogy a location legyen UK. Újraindult, de továbbra sem volt bent a Netflix (cserébe megjelent pár BBC alkalmazás).
Csináltam accountot az általad megadott helyen (az direkt volt, hogy UK-s account legyen? - mindegy, mert olyat csináltam), de nem tudtam használni, mert a projektoron nem volt sehol lehetőség bejelentkezésre. Úgy tűnik, hogy csak a régebbi WebOS-eknél lehetett bejelentkezni.
De még egyszer köszi a tippeket.

Válasz erre

Előzmény: Sityi 2019.10.19. 10:43
Sityi
#4 Sityi [1615]
LG accountot hozz létre, ha még nincs, majd jelentkezz be a projektoron az LG Content Store-ba. Utána itt nézd meg, mit ír - kis szerencsével még lehet, hogy innen tudod telepíteni.
B terv: a telepítés idejére valahogy állítsd át a régióját a készüléknek Nagy-Británra ((c) Palik László), aztán hátha úgy behozza a Content Store és hátha úgy előjön.

(Nincs LG cuccom, csak tippelek...)

Válasz erre

Előzmény: Lacko 2019.10.18. 17:28
Lacko
#3 Lacko [11510]
Igen. A haveromé is régi. Talán épp ezért van ott, mert ha régen telepítetted, akkor már nem törlik le. De ha nincs telepítve, akkor már nem tudod. Az én projektorom elég új és már első bekapcsoláskor sem volt az appok között a Netflix.

Pl nekem van olyan játékom iPaden, ami már évek óta nem elérhető az appstore-ban. Nem is merem törölni, mert akkor örökre elvész.

De az is lehet, hogy valami tök kis banális oka van (mint az auto time) csak még nem találtam meg.
Azért kösz a választ! És remélem nem az az oka, hogy neked TVd, nekem meg projektorom van.

Válasz erre

Előzmény: Peace 2019.10.18. 16:54
Peace
#2 Peace [27870]
3 éves LG tv-n ott van nekem a netflix app, pedig elég kezdetleges a webos. Használjuk is. Érdekes...

Válasz erre

Előzmény: Lacko 2019.10.18. 14:53
Lacko
#1 Lacko [11510]
Tudom, Dome nem Google, de tényleg sokat kerestem google-lel és nem találtam választ.
Van egy LG projektorom, amint Web OS 3.0.xxx fut. Van rajta net, elérem az alkalmazásboltot. Ott van az HBO GO, meg millió más nemzetiségű tartalomszolgáltató. De Netflix sehol. Hibába keresek rá az alkalmazásboltban, sehol a netflix.

Ha a problémára keresek, akkor a legtöbb találat azt mutatja meg, hogyan kell telepíteni az alkalmazásboltból a Netflixet, amit nyilván simán meg tudnék csinálni ha benne lenne.
Hosszú és összetett keresés után a legrelevánsabb találat egy support fórum volt, ahol bangladesiek kerültek hasonló szituba, mint én. Nekik az lett a megoldás, hogy a Beállításokban az időt át kell állítani automatikus frissítésre (ez persze nem tudom miben befolyásolja a Netflix alkalmazás láthatóságát, de ok). Csak sajnos nálam alapból is automatikus idő van. Persze próbáltam, hogy akkor legyen manuális. Kilép/Belép. Vissza automatára. Kilép/belép. De semmi.

A probléma elég régen adott nálam és többször nekifutottam az orvoslásnak, de semmi. Egyszer régen találtam valami olyasmit, hogy az LG Magyarország összebalhézott a Netflix-szel és ezért elérhetetlen, de ezt a cikket azóta eltávolították, szóval remélem nem igaz. Mivel semmi megoldást nem találtam, ezért majdnem biztos csak lokális a probléma, bár vannak olyan ismerőseim akiknek van LG TV-jük és Netflix alkalmazásuk is van hozzá.

Bármi voodoo ötletnek örülnék....

Válasz erre

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.