25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Ghost of Tsushima teszt – Szamuráj vagy szellem? [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Ghost of Tsushima teszt – Szamuráj vagy szellem?
Jin Sakai egymaga száll szembe az otthonát leigázó mongolokkal, avagy egy szamuráj csinál-e nyarat?

GeryG
#2 GeryG [2256]
Ha szereted a korszakot és főleg annak a hangulatát, akkor a sztorival is elleszel. Nyilván nem kell tőle Oscar-díjas szintet várni, nagyjából a szokásos sémát követi. De ez szerintem egyáltalán nem baj. Mert a hangulat nagyon rendben van.

A Days Gone-ra én is rá merném mondani, hogy open world iparos munka, ez azért nekem más. Ezt a középkori japán témát eddig nem sok játék dolgozta fel. Már csak ezért is hiánypótló.

Milyen újdonságot hiányolnál belőle? Szerintem jól adagolja a játékelemeket, így sokáig van benne motiváció, hogy haladjon az ember. Persze a második felére ez lecsökken, onnantól már inkább csak a sztorira koncentrál az ember, hogy kipörgesse. De szerintem ez kb. minden játékkal így van. Milyen újdonságot hiányolnál belőle?

Válasz erre

Előzmény: -Jozef- 2020.07.14. 21:19
-Jozef-
#1 -Jozef- [1911]
Hát, ez nekem használtpiacos beszerzés lesz pár hónap múlva. De a nullszaldó ellenére is félek, hogy úgysem érnék a végére, ahogy a Days Gone-t sem fejeztem be. Pontosan ugyanaz az érzésem, mint annál a játéknál volt, egy jó openworld iparosmunka, de nulla újdonság. Egyedül a kor érdekel, amibe helyezték. A sztori legalább jó Gery?

Válasz erre

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.