Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Solasta: Crown of the Magister teszt [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Solasta: Crown of the Magister teszt
Véget ért a korai hozzáférés, megnéztük, hova fejlődött ez a D&D alapú RPG.

Solasta: Crown of the Magister

Solasta: Crown of the Magister
A legutóbbi Solasta: Crown of the Magister cikkek, hírek
1 levél
Válasz 21.11.30. 13:40 #5
Rommelhu
Behúztam a game-t én is a Steam vásáron.

Tetszik.

Kérdésem viszont lenne a vérprofikhoz:
Olyan csapatot raktam össze, ami alapban nem ismeri, nem tudja a mágikus tárgyak készítéséhez használatos Arcane járatosságot. Ezt később is meg lehet szerezni, mondjuk szintlépéskor?
224 levél
Válasz 21.06.01. 12:24 #4
Noggle
Kőkeményen haladok vele előre, bár elég megjósolhatatlan a játék hossza. Úgy fest, mintha majd nem lehetnék 10-es szintűnél magasabb majd, 8-as szintű vagyok, de a "gyűjtögetés" még a felénél se tart. Bétához írt "kritikámhoz" képest sokat javítottak, de jónéhány értelmetlen bug még mindig meg tud akasztani. Egyelőre jól szórakozom vele.
És ha már Neverwinter Nights. Ebben a játékban van összesen 6 kaszt, és az is DND5. 4 karaktert viszel magaddal. Multiclass sincs.
Neverwinter Nightsban ezzel szemben ott volt az összes alapkaszt és prestige classokból is jópár, ezen felül volt multiclass lehetőség akár 3 kasztot választva és mindezt a részletesebb régebbi DND szabályok szerint. 10+ -szor végignyomtam az alapkampányt, olyan 6-szor a kiegeket. 3 példányban van meg a játék. Ja, rajongója vagyok.

Solasta folytatásból (ha lesz)l is lehet majd valami igazán nagyon jó, és bár még nem vittem végig ezt, de későbbiekben jobban koncentrálniuk kell a fejlődés ütemezésére, a mellékküldetések szerkezetére, újrajátszhatóságra és bizony az optimalizálásra is.
25855 levél
Válasz 21.05.28. 15:02 #3
Peace
Hé! Én is master race-es vagyok! Csak elk*rvultam és csak kanapéról vagyok hajlandó játszani. De nem zárkóznak el a támogatás elől. Steam-en írják, hogy tervezik, csak ugye nem az 1.0-ra.
4349 levél
Válasz 21.05.28. 14:51 #2
gothmog
Még tavaly év vége körül bezsákoltam egy akcióban. Most, hogy kijött a teljes verzió, szerintem a nyár végéig sort kerítek rá. (Indie játék, nem olyan hatalmas, mint a BG3 lesz, de nekem valahogy szimpatikusabbnak tűnt a videók alapján, így bizalmat szavaztam neki.)

A kontrollel támogatás hiánya nálam - "pc master race" - szerencsére nem probléma.
Endure. In enduring, grow strong.
25855 levél
Válasz 21.05.28. 14:47 #1
Peace
Kívánságlistán volt. Controller támogatás hiánya miatt nekem kimarad.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.