Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Vonatszimulátorok

2 levél
Válasz 02.09.20. 10:41 #6
Bakter
Majdnem elfelejtettem: Nem tudja valaki megszerezni nekem a RAILSIM forráskódját???
Fontos volna, ugyanis egy vonatszimulátor irásának kellős közepén vagyok, és az jó lenne a pályaletároláshoz, és egy uj grafikus motorral csodát lehetne belőle varázsolni!!! aki tud valami hasonlót, KÉREM IRJON!!!!
KÖSZI!! ÜDV: BAKTER
2 levél
Válasz 02.09.20. 10:37 #5
Bakter
Üdv! Én is játszottam a MSTS-ral, de a véleményem nem túl jó róla. A grafika király, de ez nem szimulátor, inkább arcade stilusú!! Aki már ült igazi mozdonyon (V43 RULEZ!!!!) , vagy esetleg már vezette is, annak biztos elment a kedve a MSTS-től!! nekem is! Amugy a lengyel VGA-s MECHANIK inkább szimulátor gyengébb grafikája ellenére, vagy itt a ZUSI is ami király.
Üdv: BAkter
14 levél
Válasz 01.11.18. 23:38 #4
Nyiri
Sünöcske: Annyi a problema, hogy nem allitottad, be a real kapcsolot! Ha az aktik akkor lejton visszacsuszol ha havas a palya, el nem tudsz indulni, annyira csuszik.
En pl. 1,5 merfoddel tulcsusztam egy allomasnal a 2000 tonnas mozonnyal a havas palyan...

Az igaz, hogy szellemvonatok, de nemtom miért nem lehetett nehany embert berakni, ha szarvas is van a jatekban
1 levél
Válasz 01.11.18. 23:28 #3
Sünöcske
Sziasztok!

Sikerült kipróbálnom a MS Train Simulatort. És sikerült rájönnöm arra, hogy nem éppen hibátlan a játék. Úgy érzem, hogy nincs megfelelően modellezve a járművek fizikája, és a fizikája is hagy maga után kívánnivalót.
Én inkább a RailSim mellett döntök, bár annak a grafikája gyenge. De a járművek fizikája - véleményem szerint - sokkal realisztikusabb. Például a MSTS-ban nem sikerült kipörgetnem a mozdony kerekét, míg RailSimben ez mindig összejön, és esős időben sem sikerült megcsúsznom a szerelvénnyel. Pedig szerintem itt kezdődik a valóság! Azzal együtt, ami - ez sajnos a valóságban is így van - nincs a járműveken éberségi, vagy más biztonsági berendezés úgymint RailSimben: SIFA, INDUSI, LZB, vagy a MÁV járműveken az EÉVB. Az amerikaiaknak úgy látszik ennyire megbízható mozdonyvezetőik vannak. Én biztos halálra unnám magam egy 2000 tonnás tehervonat mozdonyvezetőjeként... Meg persze vannak még olyan apróbb hibák is, amelyek a RailSimben nincsenek benne, például: a MSTS-ben nem "élnek" az állomások. Értem ezalatt azt, hogy bármennyire is sietünk, és előbb érünk az állomásra, már szabad jelzést kapunk, nem kell megállni a bejárati jelző előtt. Holott a RailSim programozója még erre is figyelt, sőt, ez utóbbiban kissé el is túlozta.

Bocs a hosszúságért, de ez kikívánkozott belőlem. Lehet, hogy ezt meg fogom írni a Microsoftnak, persze nem említem a RailSim-et.
712 levél
Válasz 01.09.01. 11:17 #2
buek
Látom senkit se érdekel.
NA szerintem nagyon királyok a vonat szimulátorok,de nagyon sokkal még nem játszottam.

Railsim-vel nem játszottam még.
MS Train Simulator:NAgyon jó játék.Sőt.CSak aranyos gép igénye van.
60 levél
Válasz 01.08.31. 11:15 #1
razgon
Kíváncsi vagyok arra, hogy mennyien játszanak ma vonatszimulátorral. Az MS Train Simulator nagyon király, de a RailSim is nagyon jó.
Vélemények?

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.