Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» VonatszimulátorokÍrd ide hozzászólásod:1 levél
01.11.18. 23:28
Sünöcske
Sziasztok!

Sikerült kipróbálnom a MS Train Simulatort. És sikerült rájönnöm arra, hogy nem éppen hibátlan a játék. Úgy érzem, hogy nincs megfelelően modellezve a járművek fizikája, és a fizikája is hagy maga után kívánnivalót.
Én inkább a RailSim mellett döntök, bár annak a grafikája gyenge. De a járművek fizikája - véleményem szerint - sokkal realisztikusabb. Például a MSTS-ban nem sikerült kipörgetnem a mozdony kerekét, míg RailSimben ez mindig összejön, és esős időben sem sikerült megcsúsznom a szerelvénnyel. Pedig szerintem itt kezdődik a valóság! Azzal együtt, ami - ez sajnos a valóságban is így van - nincs a járműveken éberségi, vagy más biztonsági berendezés úgymint RailSimben: SIFA, INDUSI, LZB, vagy a MÁV járműveken az EÉVB. Az amerikaiaknak úgy látszik ennyire megbízható mozdonyvezetőik vannak. Én biztos halálra unnám magam egy 2000 tonnás tehervonat mozdonyvezetőjeként... Meg persze vannak még olyan apróbb hibák is, amelyek a RailSimben nincsenek benne, például: a MSTS-ben nem "élnek" az állomások. Értem ezalatt azt, hogy bármennyire is sietünk, és előbb érünk az állomásra, már szabad jelzést kapunk, nem kell megállni a bejárati jelző előtt. Holott a RailSim programozója még erre is figyelt, sőt, ez utóbbiban kissé el is túlozta.

Bocs a hosszúságért, de ez kikívánkozott belőlem. Lehet, hogy ezt meg fogom írni a Microsoftnak, persze nem említem a RailSim-et.

Vissza