25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Frissült a Soulslinger: Envoy of Death korai változata [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Frissült a Soulslinger: Envoy of Death korai változata
A magyar fejlesztésű FPS új ellenségeket, új bosst, új fegyvereket és új pályát is kapott.

Skorpio90
#3 Skorpio90 [5506]
Vágom, hogy egy kis magyar csapat csinálja. Azt nem vágom, hogy ez miért jelent egyből ingyen szabadulhatsz a börtönből kártyát. Azt pedig nagyon remélem, hogy nem nagy bűn, ha egy 17 éves játékhoz hasonlítom az egyik funkcióját, nem hiszem, hogy ezzel túl magasra tettem a lécet. Viszont annak nagyon örülök, ha tetszik neked, jó játékot kívánok hozzá

Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!

Válasz erre

Előzmény: Rattata 2024.04.22. 10:24
Rattata
#2 Rattata []
Én is próbáltam a demot ősszel is, és most a hétvégén is az early acces verziót. Hát marhára nincs igazad. Ősszel sokkal lebegosebb volt, szerintem rengeteget javult a játék. Maga a struktura nekem akkor is tetszett, osszessegeben már rendben van a game. Amúgy azt vágod, hogy egy kis magyar csapat csinalja? És AAA-hoz hasonlitgatod? Hát grat... Inkább örülni kéne, hogy van ilyen magyar fejlesztésű játék, és támogatni őket.

Válasz erre

Skorpio90
#1 Skorpio90 [5506]
Még ősszel próbáltam a demóját, és nagyon gáz volt. A gunplay elképesztően silány, kb. Mass Effect 1. alatti szint, ami egy FPS-nél szerintem megbocsáthatatlan hiba. A hangos olyanok voltak, mintha csak placeholderek lennének, és nem voltak összhangban az animációval - a mostani videón ez tökéletesen megfigyelhető. A mozgás pedig túl gyors és darabos, ezeket nem lehet az early accessre fogni, hanem alapvető design probléma.

Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!

Válasz erre

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.