Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» IG2 help

1 levél
Válasz 15.01.15. 14:13 #49
ReCoNX
Üdv!
Válaszolva a korábbi Kra'hen-es bejegyzésekre, a gépi játékos kra'hen nem kap flottát az Istencsászártól, ezen nem kell aggódni. A fegyverzavaró+mezon+antianyagsugár kombóval és azt hiszem 4es flottaelrendezéssel követlen közel kerülsz a hajóihoz, onnan már zavarod is őket és nem tudják használni a hamvasztót, jó stratégiával 2-3-szor nagyobb kra'hen flottát is legyőzhetsz. Aki napokig akar játszani emberrel, vagy shinarival szövetséget köthet a Toulennel, átadhatja minden kifejlesztett technológiáját, majd mikor kifejleszti a toulen a hamvasztót elkérheti, vagy ellophatja kémekkel és már emberként vagy shinariként is használhatod.
Mindhárom faj egyforma erős, csak van amelyikkel jobban kell tudni játszani.

Ha valaki újra, vagy most először nekigyürkőzne a játéknak egy-két segítség és stratégia:
Magam is a Hekli96-hoz hasonló stratégiát fejlesztettem ki az évek alatt kampányhoz.
1. Bolygók:Meg kell keresni a két legjobb bolygót, minél több gyártókapacitással és népességnövekedéssel rendelkezzen, lehet ez a kezdő vagy később kolonizált bolygó. A legjobbnál autóépítésre állítjuk a hajógyártást a másodiknál a tankgyártást. Minden más bolygó pedig technológiai autóépítést kap, miután leigáztunk egy népet, ismét beállítjuk ezeket, egészen addig, ameddig elegendő fejlesztőépülettel nem rendelkezünk, majd a két főbolygón kívül minden bolygót katonai autóépítésre állítunk. Így a bolygókkal nem nagyon kell foglalkozni.
2.Stratégia:Ahogy elkezdődik a játék azonnal (3-5) kolonizálót kell építeni. Nem szükséges sima rombolók gyártása, inkább a fejlesztésre kell koncentrálni, és minél előbb felszerelni a tetra-lézert, majd a torpedót a hajókra. 1-2 nehéz romboló legyártása után, még ha a létszám a gépnél is van veszteség nélkül lehet győzni mikor megtámadjuk őket. Ennek stratégiája, beállítjuk , hogy minél messzebb legyenek a hajóink az ellenféltől, ahogy mozoghatunk először teljesen hátra, majd oldalra "menekülünk", közben torpedózzuk őket hatótávjukon kívül, mint a régi jó magyarok. Persze ezt a támadást célszerű akkor megejteni, mikor már lánctalpas tankkal, lézer toronnyal és lőtáv növelővel rendelkezünk, így a rakétás erődjei nem érik el a tankot és ugyancsak veszteség nélkül győzhetünk a földön is. Az első faj beolvasztása után, nem árt gyorsan növelni a haderőt, és ugyanezzel a stratégiával még legyőzhető a következő is. Itt kell menteni a játékot és jöhet mindenféle stratégia a játék további részére. Ha valami nem válik be, innen lehet folytatni. fenntartva a technológiai fölényt és az elfoglalt bolygók fejlesztési- és pénzkapacitását bevetve a többi faj ellen, korvetteket stb építve, a Kra'henek sem ellenfelek.
3. Csak egy tipp: Csata előtt nem árt menteni, és variálni a fegyvereiden, van, hogy a gépi ellenfél is reagálva erre változtat a sajátján. Erre Kra'hen ellen Shinarival jöttem rá még régen, ugyanazt a csatát volt hogy elvesztettem és volt hogy szinte veszteség nélkül megnyertem. Persze ez a végső nagy csatáknál fontos ahogy olvastam sokan ott buktak el (régen én is.)
Remélem valakinek még hasznára lesz a hozzászólás.
66 levél
Válasz 13.11.13. 22:37 #48
GotRot
...
" Optimista az, aki azt hiszi, hogy a légy a szobában a kijáratot keresi. "
1 levél
Válasz 13.11.09. 13:26 #47
hekli96
Szia!
Tudom, hogy elég soká írok de ezt meg kell veled osztanom. A számozásod alapján küldöm a válaszokat ha nem gond
2. Napokig nem szokás építeni a birodalmad én 2 esetleg három óra alatt leigázom a galaxist. A fajok közti erőegyensúly tökéletes, az emberek antianyag sugara és mezonágyúja és épp olyan pusztító mint a halálsugár csak nem annyira látványos és kisebb a hatótáv.
Ha krahennel vagyok az istencsászár által küldött flottát kiröhögöm
Mert mire megkapom legalább annak az ötvenszerese a legkisebb flottám
3. Nem kell semmi erődöket építeni ha elfoglalták a bolygót visszafoglalod és kész.
A krahenek egyátalán nem vészesek a játék legelejét leszámítva nem szoktam csatázni csak kapok egy üzenetet, hogy a flottád lerohanta az ellenséget

Én azt javaslom, hogy a legelején fejvesztve kezdj el kolonizálni és csak minden harmadik vagy negyedik hajód legyen egy romboló. kiválasztasz két bolygót az egyiket elnevezed űrhajógyárnak a másikat tankgyárnak. Ezeken csak tank ill. ürhajógyárat építesz +a civil autó gyártás. Ha ez megvan akkor a két bolygón nullázod az adót. A többi bolygót leszarod és csak akkor nézel rájuk ha laborokat kell építeni. Csak azt kutatod amit használni is fogsz. Útána már azt csinálsz amit akarsz. Azt építesz amit akarsz mert ha rettegnek a birodalmadtól a krahenek se mernek megtámadni. Persze ehez az kell, hogy legalább a galaxis 1/3-a a tiéd kell legyen.

Remélem segítettem és visszatér a hited a játékba.
További jó játékot
2387 levél
Válasz 07.05.04. 22:20 #46
SShark
Régi kritikára válaszoltál, de legalább felhoztad ezt a topicot. A Kra'hen birodalom elleni leghatékonyabb ellenszer, hogy minél előbb találjuk meg őket különben randán megrépáznak bennünket mivel ha sokat tökölünk a rendelkezésre álló területek 4/5-t is meghódítják. Sokan játszanak a neten egymás ellen IG2-t. Ők talán innen is megfordítják..

A régi kritikára azért én is válaszolok:
Az IG2 a magyar fejlesztők egyik legjobb, ha nem a legjobb játéka volt.

Üdv:
Kolbász
1 levél
Válasz 07.05.04. 21:32 #45
slipknot00
nem tudom ugyan milyen fajjal voltál de minden fajnak van fegyver zavarója ami a nagyobb fegyvereket blokkolja ezt minden faj haználja kivéve a kra'hen és ha van manipulálonk akkor néhány másodpercig a hajója velünk lesz és ez pont elég a pusztításra.

persza csak akkor nyerhetünk ha mindíg hajókatz és tankokat gyártunk.

pénzt pedig az adóból nyerhetünk vagyis sok bolygó sok pénz.
1234
484 levél
Válasz 05.04.11. 16:51 #44
Sir Spike
Azért a Kra'hen problémát nem ilyen nehéz megoldani.
A fegyverzavarókkal simán ki tudod ütni a hamvasztó sugarat,és bátran kell használni a paralizálót.
A végével kapcsolatban viszont igazad van.A végét igencsak elbaxták
1 levél
Válasz 05.04.11. 16:32 #43
zool
Üdv mindenkinek!
Én is játszotam az IG2-vel de sajnos nem nyerte el a tetszésem, mégpedig a következő hibái miatt:
1. Szagattak a videók (XP alatt, ugyan erre volt megoldás, de gondolhattak volna erre a problémára a magyar fejl.-k is)
2. Az ember leűl, napokig építi a birodalmát, gyönyörködik a valóban szép és lenyűgöző grafikán, élvezi a nagyszerű hangulatot (tényleg az eddigi legjobb e téren), fejlettebb a többi népnél, aztán... jönn a Krahen birodalom a maga robosztus flottájával és a hamvasztósugárral és sorra elfoglalja a bolygóikat, míg a szerencsétlen játékos hajtépve nézi végig birodalma lassú pusztulását. Szóval a fajok közti erő egyensúly a Krahenek fellépésével teljesen felborúl. Nincs értelme szövetségeket kötni, hiszen a Krahenek úgyis letipirják a többi fajt, a kémkedést s a diplomáciát kukába dobhatjuk, mert nem lehet felhasználni ellenük (holott az ismerttőben azt írták ez a kettő a gyengéük, aztán kiderül hogy nem is használhatjuk ellenük, ez már nagy hiba)Szóval a 2-es a fajok közti erőegyensúly teljes hiánnya.Megoldás lehetne, hogy kiadnának egy javítást, amiben a hamv.sugár sebzését legalább a harmadára csökkentik, és hogy (mint kiderült, amikor a Krahenekkel játszottam)az istencsászáruk által küldött hatalmas flotta számát ja alaposan (5-ére) csökkentenék.
3. Szóval újrakezdés (erősen tépázott idegekkel), megint építjük a birodalmunkat, mást sem teszünk mint fegyverkezünk és fegyverkezünk (tudván mi vár ránk), az egykor szép kolóniák mostanra már másból sem állnak mint ház, tucat nehéz erőd, 2X annyi mezon erőmű, mégtöbb tank. Siralmas látvány. A Kraheneket pedig vagy az elején megpróbáljuk kiírtani, vagy hoszú kínkeserves küzdelemben gyűrjük le őket. Így viszont elveszíti a játék az élvezhetőségét, hiszen mást sem teszünk mint gyártyuk a flottákat és írtjuk az ellent. EZ A JÁTÉK NEM CSAK ERRŐL KELENE HOGY SZOLJON!
4. Minden sikerült, Krahen pop.=0, fajok vagy szövetségesek vagy az első sorsára juttotak. És megvan a négy kristály...és...és semmi. Nincs befejezés.
Hát ennyi a baj a játékkal, összességébe, szép grafika, örült jó hangulat és hangok, élvezhtő (lenne) a játékmenet ha a sok hibát kijavították, vagy finomították volna. Az ember sajnos úgy érzi egy idő után, hogy egy erős béta verziót, vagy próba programot kapott volna, ami jó ugyan, de még nem a végleges játék.
Tudom késő most már erről írnom, de ki kellett beszélnem magamból a csalódottságot. Tényleg kedvelem a játékot, de lett volna még mit javítani rajta és akkor a legnagyobb játékok közé tartozhatott volna. Ennyi.
-
2387 levél
Válasz 04.08.02. 20:15 #42
SShark
Sokan voltunk akiknek XP alatt nem indult az IG2. Ez a probléma orvosolva van. Nézzetek fel a www.imperiumgalactica2.hu-ra.
1247 levél
Válasz 03.11.19. 06:31 #41
erdos
Ez csak az öregedés jele...
Nem az a baj hogy nagy az isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés...
2387 levél
Válasz 03.11.18. 20:35 #40
SShark
Ne foglalkozz vele pyro! Csak hülyül! Engem szivat! Majd holnap a körmére nézek....
405 levél
Válasz 03.11.18. 20:27 #39
pyroman
Nem nekem az eredeti van meg, sőt, most meg lehet venni olcsón, az egyik újsághoz adják ugyanis mellékletként...
Mindegy, szó, ami szó nekem eredeti van és mégsem műkszik...
Notebook az igazi
2387 levél
Válasz 03.11.18. 19:07 #38
SShark
Ja! Meg az újság is warez! Úgy vettem a bolhapiacon....
Márággyá' má' ! Hehe ! Nem voltál te ilyen !!
20761 levél
Válasz 03.11.18. 12:23 #37
Eric
Lehet, hogy az újságmelléklet CD is warez?
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
2387 levél
Válasz 03.11.18. 12:16 #36
SShark
Lehet, hogy az új driverek miatt lehet a gáz? Engem már nagyon idegesít, hogy nem tudom elindítani.
A Gamer honlapon meg nem írják le, hogy mit lehet csinálni pedig illene!!!! Ott is rákérdeztek erre de válasz még nem érkezett. Szerintem nem csak mi ketten vagyunk ezzel így sőt....
405 levél
Válasz 03.11.17. 23:51 #35
pyroman
Arra már rájöttem, hogy a videókártya miatt van ez a probléma...
De hogy mit kéne csinálni, hogy menjen, arról bizony fingom sincs.
Notebook az igazi
2401 levél
Válasz 03.11.09. 18:25 #34
Diszkósajt
A www.imperiumgalactica2.com-on fönn van többek közőtt a skirmis mod is.
"Ha állat lennék nem tartanék embert a lakásban!"
2387 levél
Válasz 03.11.09. 11:02 #33
SShark
Na kipróbáltam..... nekem sem megy, és ugyanezt írja ki pfff.....
2387 levél
Válasz 03.11.06. 13:33 #32
SShark
Van egy Patch erre a problémára. Én is nemsokára kipróbálom.
405 levél
Válasz 03.11.06. 13:24 #31
pyroman
Hali!

Érdekesség történt, fent van az XP, és nem megy a IG2! Állanóan elszáll a következő hibával:

Unable to load from file:screen\CHARSET.BMP
Generate exception?

És nem indul el a GAME, még 2000 alatt sem!
Mi lehet a baj?

Előre is köszi...
Notebook az igazi
11 levél
Válasz 03.10.21. 16:38 #30
Com3on
CSasztok lenne egy kerdesem!

AZ IG 2-hoz vhonnan lehet szerezni skirmis modot!
Vki nem tudna megmondani hogy honnan?
crack6@freemail.hu <=======Irjatok ha kell vmi!
233 levél
Válasz 01.10.22. 19:43 #29
JWalker
Üdv!

Yeager!

A Kra-henek ellen jó stratégiák:
Kezdd el elfoglalni a bolygóit, a marha meg ahelyett hogy téged üldözne, elkezdi visszafoglalni őket. Ebben az esetben rombold le a főépületét, a kutatóépületeket, meg az erőműveket, esetleg a lakóépületeket, és had foglalja vissza. Később ezek a bolygók fellázadnak...

A flotta ellen: Addig ne állj le velük harcolni, amíg nincs kifejlesztve a fegyver zavaród, a harci álcázód, és meg nem szerezted a hajó-manipulálót. (megszerezni emberrel úgy lehet, hogy diplomáciával vagy kémkedéssel begyűjtöd mástól..)

Akkor szerelj fel pár csatahajót, vagy cirkálót fegyver zavaróval és harci álcázóval, no meg hajó manipulálóval.
Ekkor kapcsold ki a fegyvereidet (a képernyő jobb oldalán), majd az álcázós hajóval menj közel a flottájához. A zavaró miatt innentől nem tudja használni a hamvasztó sugarat...

Ezután várj, amíg fel nem töltődik a hajó-manipulálód. Jelöld ki célpontként a legerősebb idegen hajót, vagy csoportot, és kapcsold be a manipulálót. Ekkor a hajód láthatóvá válik, úgyhogy gyorsan kapcsold ki újra a manipulálót, és kezdj el össze-vissza menni a hajóddal, így ismét elrejtőzhetsz. Eközben az átálított hajóval lődd a 2. legerősebb idegent. (Az álcázott hajóval nem menj túl messze, mert akkor nem lesz manipulálva, mert kikerül a hatósugaradból..)

Addig ne csinálj semmit, amíg a krahenek ki nem lövik a manipulált hajót, vagy csoportot. Ezután csináld ugyanazt, mint korábban, azaz manipulálj, rejtőzz...

Nekem így 3 csatahajóval 2 veszteséggel sikerült kiirtani a 60 csatahajós krahen flottát...

Ha sok tipp érdekel, akkor olvasd végig az IG2 fórumot, sok trükk van ott. (Az eltelt időben eszméletlen mód felduzzadt, nyomtatásban vagy 300 oldal. )
A cím: http://www.atom.hu/ig2/ig.php3

Üdv és sok szerencsét:

JWalker
16 levél
Válasz 01.10.22. 17:25 #28
Solarian
Csáó!!

Nem lehet az IG2-ben kódot írni, mert ha o betűt nyomod akkor bejön az option menű.
De én is próbáltam valahogy, de mégse sikerült!!

Steel
164 levél
Válasz 01.09.21. 01:53 #27
Yeager
Köszi!!,megpróbálom.
1549 levél
Válasz 01.09.18. 14:18 #26
Hofi
Addig nem szabad őket megtámadni amíg nem vagy elég erős! (esetleg a legelején megtalálni őket és lerohanni, amikor még gyengék ez nem rossz módszer de kegyetlen Ha már van csatahajód, mondjuk kb. 20-30 db akkor mehet a csata. Igaz legyen a hajókon fegyverzavaró, mert akkor nem tudja bizonyos távon belül a hamvasztót elsütni! Ja és ha már neked is van hamvasztód akkor.... Úgy fognak a csatahajói menekülni mint a nyulak
Lehet a hajódon még antianyag sugár, mezon ágyú és elhárító pajzs! És ha lehet ne földi erődökkel védd a bolygóidat, mert akkor annyi tankot hoz amennyi elengendő ahhoz, hogy lenyomja. Legfeljebb akkor ha minimum
4-5 nehézerőd van a bolygódon!!! Ahol nincs rá elengendő ember a fenntartásához, oda megatankokat tegyél iontoronnyal (20-30 darab tankot nincs erő ami megállítsa). És vigyázz, mert a gép se hülye, mindíg azokat a bolygókat fogja támadni ahol a legkevesebb védelem van! Ja és azt a bolygót amin éppen építed a nehézerődöket védd a legnagyobb flottáddal, mert akkor támadja meg a legszívesebben amikor még nem készültek el az erődök, és akkor már mint Kra'hen fog felépülni Ha lehet még legyen egy Mobil űrbázisod is, (1 darabra 20 tank fér fel) amivel a védelmet szállítod a bolygókra! Igaz a legkezdetlegesebb hajtómű van rajta, (4-es sebességű) de jobban megfelel tankok szállítására mint a hajók. Egyértelműen ha több tankot akarsz szállítani vele, akkor még gyártasz belőle (annyiszor 20 tank fér rá). Nekem annyi volt belőle, hogy 300 tank fért bele Közben szépen lassan foglalgasd a bolygóit, először célszerű lenne megtalálni a hajógyártó bolygóját (tudom nem könnyű, de általában a körül van sok hajó). Valószínű, hogy nem az újonnan elfoglalt bolygói lesznek azok, hanem mélyen beágyazva a többi bolygó köré!!! De azt hiszem ez egyértelmű. Én már sokszoros túlerővel szemben is győztem.

Egyelőre ennyi! Sok sikert!
Ha gondod van csak írj.
164 levél
Válasz 01.09.18. 02:02 #25
Yeager
Sziasztok!!Az emberekkel álltam neki a játéknak normál nehézségben(nem egyszer).De mindig az a vége,hogy mindenkit lenyomok és akkor megjelenik a kra hen faj vagy 20X túlerőben.És onnan már nem tudok ellenük semmit tenni.Mit fejlesztjek ki vagy mit csináljak?????
1549 levél
Válasz 01.09.14. 16:03 #24
Hofi
Ebben is igazad van! De lehet pl. más tankokkal próbálkozni, akkor nem lesz olyan unalmas. Ha más taktikákat alkalmazol akkor nem unod meg olyan hamar.
Aki szereti az űrstratégiákat annak nem unalmas (mint mondjuk én ).
Én még anno 9950 Ft-ért vettem amikor megjelent, 1999 december. 5-én (3-án jelent meg), és még azóta is élvezem, és vannak benne olyan részek amiket még nem is láttam!
Tudom most pyroman barátom is feléled, hogy milyen hülye vagyok, hogy annyi pénzt kiadtam érte. De most már lecsengett az érdeklődés iránta, és a neten se annyian nyomják, meg nekem akkor van jó hangulata egy játéknak amikor újonnan megjelenik és én akkor nyomhatom!
96 levél
Válasz 01.09.14. 14:56 #23
gzur
En nem csak a tortenesekre ertettem az unalmasta vege fele, hanem a jatekra is. Ellaposodik a jatek a vege fele. Nekem legalabbis unalmas volt, hogy majdnem teljesen egyforman vedett bolygokon meneteljek vegig a hatalmas flottammal. Persze nem tudom hogyan lehetett vona ezt megkerulni... esetleg ugy, ha lett volna minden fajnak egy fobolygoja, amit ha elfoglalasz, akkor nem kell vegig menni az osszes tobbin... mondjuk igy meg kicsit konnyu lett volna... nem tudom, hogyan kellett volna, de ez igy nem jo!
1549 levél
Válasz 01.09.14. 13:53 #22
Hofi
Épp az az egészben a lényeg, hogy az ilyen játéknál nem a történet a lényeg, hanem a játékélmény!
Habár igazatok van! Azért egy kis izgalmas történetet kreálhattak volna. Egyik fajnál sem derül ki a végén, hogy miért küzdöttek.
Jó az emberek a 4 kristályért, de mi lett velük amikor megtalálták? A Kra'hen-eké egyértelmű, mindent fajt kiírtanak, vagy aki nem behódol nekik. Igen de itt is hiányzik a befejező magyarázó animáció!
A Sinariké még a legnormálisabb befejezés a végén!
Na jó azért a történet is fontos, de azért én így is jól szórakozok.
96 levél
Válasz 01.09.14. 13:25 #21
gzur
Igen igazad van!
Szerintem is a legkiabranditobbak az egesz jatekban a befejezesek. Az emberekkel azert, mert semmi erdekes story nincs a vegen es semmi ertelme osszeszedni a kristalyokat, a Kra'hen-ekkel meg marha unalmas a vege!! Semmi tortenes nincs mar a vege fele, csak menni kell es foglalgatni a sok-sok bolygot, mikor mar vedelme nincs is az ellenfelnek... es a vege animacio!!! Hat meg gyengebb mint az emberekkel... Most a Shinarikkal nyomom, remelem itt izgalmasabb lesz a befejezes, bar mar nem vagyok tul bizakodo. Szerintem a befejezesekre sokkal nagyobb hangsulyt fektethettek volna, mert igy en peldaul rossz szajizzel fejezem be a jatekot es nalam ezert egybol landolt is a szekreny aljan... Pedig amugy jo jatek!
198 levél
Válasz 01.09.13. 20:54 #20
leonardo
Kösz nagyon jó tanács , meg is fogadtam , már tegnap véginyomtam normálon a solarian kampányt. Azér akkor enyhén ideges lettem , amikor egy kb 15 mp-es "záró animáció" után :"sikeresen végigvitted a hadjáratot " .
Ebből aztán k*ra nem értem minek kell a kristály , ha mindenkit kiírtottam ??Egyáltalán nem logikus befejezés ...
"Everyone is connected" avagy "Glauben lassen und hoffnung geben"
96 levél
Válasz 01.09.11. 13:21 #19
gzur
en is alltam ugyanigy... en a kovetkoezot csinaltam: Kette szedtem a flottamat egy kicsi es egy nagy reszre. A nagy resszel sorra foglaltam el a bolygoit, a kicsivel pedig kihasznaltam az ai hulyesget, vagyis azt, hogy a gep nem a flottara megy egybol, hanem kinez egy bolygot es azt foglalja es utanna megy a kovetkezore, ha az altala elfoglalt bolygot visszafoglalod, mielott elerne egy masik bolygot, akkor visszafordul a teljes flottaval hogy visszafoglalja, ezutan ujra elfoglalod tole... stb. Ha pedig az osszes bolygoja a tied, akkor elobb utobb feladja, vagy mivel O mar nem tudja gyarapitani a flottajat, Te viszont igen, ezert elobb utobb csak szetverheted... kb. ennyi... De azt en se ertem, hogy miert nincs vege, ha tied a 4 krisaly... ugy lenne az igazi...
1549 levél
Válasz 01.09.11. 12:47 #18
Hofi
Hát nem éppen pyroman!!! Akkor is vége van ha pl. 1 fajjal szövetkezel, és egy másik fajank, kulcsfontosságú bolygóját foglalod el.
405 levél
Válasz 01.09.11. 08:46 #17
pyroman
Mindenkit ölj meg, csak azután lesz vége!
Notebook az igazi
198 levél
Válasz 01.09.10. 20:53 #16
leonardo
nem tom minek számít a normál mód , de én eléggé elcsesztem , megvannak , akristályok(4) , meg van vagy 18 bolygóm me 25 csathajóm ertre jönnek valami aposztrófosnevűek 175 űrhajhóval , meg kétszász tankkal (úgy hogy megmentettem a bolgyót,tehát nem önmegsemmisítés , a tankokat kinyírtam,3 óra alatt , ilyen huzavonával ,hogya kkor kié is a bolgyó és huszasával elintéztem a tankokat, de 175 hajó , méégiscsak sok lett nekem). Szóval én rontok el valamit. Ja és a kristályok után mit kell még csinálni ?Mindenkit lenyomni ?
"Everyone is connected" avagy "Glauben lassen und hoffnung geben"
1549 levél
Válasz 01.09.10. 15:00 #15
Hofi
Én is kód nélkül matarese. Miért mit gondoltál? Viszont csak a normál fokozatig jutottam a Shinarikkal! A többi fajjal sajnos nem megy, csak felnyomott pénzzel.
2319 levél
Válasz 01.09.10. 14:57 #14
matarese
Én könnyűn mindegyik fajjal végignyomtam, és szerintem a Krahen volt a legkönnyebb. De mindegyiknek megvan az előnye, csak ki kell ismerni őket. Kód nélkül persze.
1549 levél
Válasz 01.09.10. 14:56 #13
Hofi
Ja és figyuzd pyroman a nevem alatti szöveget!!! VÉGRE TÖRZSVENDÉG LETTEM!!! Már alig vártam, hogy túllépjek azon a szinten amin voltam
1549 levél
Válasz 01.09.10. 14:53 #12
Hofi
Nehézkes? Mihez képest? Egyáltalán nem nehézkes csak idő kérdése
Én pl. tök mahar belejöttem. A Kra'hen-ekkel könnyű? Hát nem éppen. Szerintem a Shinarikkal a legkönnyebb (hiába azt írja a leírás, hogy nem számottevő a katonai fölényük, inkább a diplomáciára adnak).
Állítólag a patch megnehezíti a játékmenetet (azért szedd le a www.imperiumgalactica2.com oldalról). Én még nem is próbáltam a nehéz fokozatot az 1.04-es patch-el.
Kitartás, és győzedelmeskedsz
Igaz nekem még 1999.decemberében majd 1 hónapig tartott míg végignyomtam könnyű fokozaton, de nem siettem el a dolgot. Mindent szép sorjában kiismertem.
405 levél
Válasz 01.09.10. 09:31 #11
pyroman
Jól megy a játék, bár kissé nehézkes, még hozzá kell szokni. (Könnyű,Krahen)
Elég jól állok, de még nincsen vége, bármi megtörténhet! Kösz az ötleteket.
Nekem nem azért kellenek a cheatek, hogy csak úgy játszak, csak kiváncsi vagyok milyen vele a játék! Ennyi!
Notebook az igazi
36 levél
Válasz 01.09.08. 23:38 #10
Castaway
Pyroman: az általad használni akart csalás az 1.04 Final verzióig működőképes,játék közben a kis Enter-rel (számbillentyűk mellett) is működőképes. Szerintem csalás helyett pl. normál fokozatban építs 3 db 'űrvédelmi ágyú' 1-et majd:így a kalóztámadást kivéded veszteség nélkül (főleg nehéz fokozatban),bár embere válogatja,mert normálban nincs nagyobb tűzereje a kalózoknak. A frissen elfoglalt bolyókra meg rakétás/gépágyús erődöt, legalább 2-3. A csatákat sose állítsd szimuláltra és ne legyen lerohanás,mert a gép rosszul kalkulál. Ami a kristályokat illeti,én már az 1.04-es verziótól megtaláltam mindet. Fejleszti a készségedet,ha KÖNNYŰ fokozaton játszol és mind gyártást/kutatást/kolónia fejlesztést egyre rövidebb idő alatt végzed. Mivel NORMÁL fokozaton nagy szükség van a tartalékokra,mikor Cha'Karg faj,Kalózbolygó,Kra'hen által őrzött kristály a megoldandó probléma. Előre várható,mi lesz a következő probléma,mivel a véletlenszerű küldetések sorrendje kiszámítható. Épp ezért fontos hogy űrflottád ütőképes legyen,mert amely birodalmat megsemmisíted az űrben,az nem fog tankokkal lerohanni. Ha úgy tetszik aféle 'tervgazdálkodást' igényel a játék,a bespájzolás nagyon fontos. Aztán 1.05 bétától ott a 'skirmish' opció,mely gyakorlásra kiválóan alkalmas.
Ha az IG2 egy szimpla lövöldözős játék lenne,akkor persze,hogy kéne 'ulimited ammo' - itt viszont a stratégiai érzéken van a hangsúly. Nem azt mondom,hogy neked nincs,hanem még nem eléggé fejlett. Ha végképp nem megy a játék,akkor a hivatalos fórumon-mely az IG2 honlapjáról érhető el-biztos segítenek neked például 100 milliós kezdéssel.
-GAME UP- Castaway
2175 levél
Válasz 01.09.08. 19:17 #9
Raptor
Én egy másik fórumon azt olvastam hogy kis enterrel lehet előhívni a talk üzemmódot single-ben! Nekem nem működöt... lehet hogy egy patch kell hozzá.
"Find out who you really are"
224 levél
Válasz 01.09.08. 11:20 #8
Cipo
Nézd én egy olyan fórumot olvastam végig 2000 elején amihez volt vagy 8000 hozzászólás. S ott ez komoly probléma volt. Ha neked sikerült végignyomnod és megtalálni a 4 kristályt akkor nagy mákod volt, vagy pedig patch-elt verziod van.
1549 levél
Válasz 01.09.07. 15:29 #7
Hofi
Cipo: Csak azt hiszed! Én megtaláltam mind a 4-et!!!
224 levél
Válasz 01.09.06. 21:22 #6
Cipo
Tudtommal nincs cheat az IG2-höz, ezt maga az egyik programozó irta valamelyik fórumon.
Nincs is sok értelme, mert Easy-n nincs olyan ember aki ne tudná végigvinni.

A patch-ról csak annyit, hogy ha nem teszed fel a 1.6-ost (vagy 1.06 már nem tudom) akkor végig sem tudod, játszani.
Én szívtam miatta.
A 4. Kristályt sosem találod meg. )
45 levél
Válasz 01.09.06. 18:32 #5
mleg
chat csak akkor megy , ha letöltesz egy patch-t hozzá. Maximum az 1.03 lehet.
I am the king
1549 levél
Válasz 01.09.06. 14:51 #4
Hofi
Jó duma, én is ezt mondanám hehehe. Semmi értelme, hogy örökéleted legyen. Úgy semmi értelme a gamenek, hogy nem bírnak szétlőni, az benne a a legjobb. Vagy csak a pénzt akarod felnyomni? Ott a lementett állás! Habár egy god mód nem lenne rossz, legalább nehéz fokozaton végre én is végig tudnám nyomni.
Hol tartasz? Van 10 bolygód

Aki tudja, hogy kell alkalmazni a kódokat az írjon. Nem hiszem, hogy senki se próbálta.

HELP!!!
405 levél
Válasz 01.09.06. 14:41 #3
pyroman
Hofi: Köszönöm kimerítő válaszodat! Én nekem nem azért kellenek a kódok, mert nem bírom végigjátszani, csak kiváncsi vagyok működik-e? Amúgy már egyész jól állok az emberekkel a lementett állás nélkül is!
Notebook az igazi
1549 levél
Válasz 01.09.06. 14:09 #2
Hofi
Ez jó kérdés, engem is érdekelne! Én próbáltam de nem működik. Egy az, hogy hogy kell belépni a Talk üzemmódba? Ha a chat üzemmódra gondolnak az csak a multiplayer-ben működik, ha enter-t nyomok! Viszont a single player-ben nem.
Hát Balu azért elég béna lehetsz, hogyha a lementett állásokkal (amit a netről ajánlottam) sem tudod végigjátszani!!! És akkor még te bészélsz, hogy ilyen jó meg olyan jó vagy stratégiában. Ebből látszik, hogy nem sokat foglakozol a game kiismerésével (tudom most jön a nagy mellébeszélés, hogy így meg úgy nem érsz rá, van fontosabb dolgod is mint a játék, na ezt nem hiszem el). Bele kell mélyedni a játékba, mert csak akkor jössz rá a dolgokra, nem pedig egyből a csalásra gondolni Azért ne sértődj meg csak elmondtam a véleményemet, nem akarok megint összekapni. Próbálj meg egyszer normálisan válasszolni, ahogy egy fórumos emberhez méltó Jó kis dumát levágtam mi
405 levél
Válasz 01.09.06. 10:08 #1
pyroman
Ki tudja mi a cheat az IG2-ben? Még nem próbáltam, de azt mondják nem működik, akkor meg minek írják? Vagy más módszerrel kell indítani a GAME-t?
Notebook az igazi

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.