Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» IG2 helpÍrd ide hozzászólásod:1 levél
05.04.11. 16:32
zool
Üdv mindenkinek!
Én is játszotam az IG2-vel de sajnos nem nyerte el a tetszésem, mégpedig a következő hibái miatt:
1. Szagattak a videók (XP alatt, ugyan erre volt megoldás, de gondolhattak volna erre a problémára a magyar fejl.-k is)
2. Az ember leűl, napokig építi a birodalmát, gyönyörködik a valóban szép és lenyűgöző grafikán, élvezi a nagyszerű hangulatot (tényleg az eddigi legjobb e téren), fejlettebb a többi népnél, aztán... jönn a Krahen birodalom a maga robosztus flottájával és a hamvasztósugárral és sorra elfoglalja a bolygóikat, míg a szerencsétlen játékos hajtépve nézi végig birodalma lassú pusztulását. Szóval a fajok közti erő egyensúly a Krahenek fellépésével teljesen felborúl. Nincs értelme szövetségeket kötni, hiszen a Krahenek úgyis letipirják a többi fajt, a kémkedést s a diplomáciát kukába dobhatjuk, mert nem lehet felhasználni ellenük (holott az ismerttőben azt írták ez a kettő a gyengéük, aztán kiderül hogy nem is használhatjuk ellenük, ez már nagy hiba)Szóval a 2-es a fajok közti erőegyensúly teljes hiánnya.Megoldás lehetne, hogy kiadnának egy javítást, amiben a hamv.sugár sebzését legalább a harmadára csökkentik, és hogy (mint kiderült, amikor a Krahenekkel játszottam)az istencsászáruk által küldött hatalmas flotta számát ja alaposan (5-ére) csökkentenék.
3. Szóval újrakezdés (erősen tépázott idegekkel), megint építjük a birodalmunkat, mást sem teszünk mint fegyverkezünk és fegyverkezünk (tudván mi vár ránk), az egykor szép kolóniák mostanra már másból sem állnak mint ház, tucat nehéz erőd, 2X annyi mezon erőmű, mégtöbb tank. Siralmas látvány. A Kraheneket pedig vagy az elején megpróbáljuk kiírtani, vagy hoszú kínkeserves küzdelemben gyűrjük le őket. Így viszont elveszíti a játék az élvezhetőségét, hiszen mást sem teszünk mint gyártyuk a flottákat és írtjuk az ellent. EZ A JÁTÉK NEM CSAK ERRŐL KELENE HOGY SZOLJON!
4. Minden sikerült, Krahen pop.=0, fajok vagy szövetségesek vagy az első sorsára juttotak. És megvan a négy kristály...és...és semmi. Nincs befejezés.
Hát ennyi a baj a játékkal, összességébe, szép grafika, örült jó hangulat és hangok, élvezhtő (lenne) a játékmenet ha a sok hibát kijavították, vagy finomították volna. Az ember sajnos úgy érzi egy idő után, hogy egy erős béta verziót, vagy próba programot kapott volna, ami jó ugyan, de még nem a végleges játék.
Tudom késő most már erről írnom, de ki kellett beszélnem magamból a csalódottságot. Tényleg kedvelem a játékot, de lett volna még mit javítani rajta és akkor a legnagyobb játékok közé tartozhatott volna. Ennyi.
-

Vissza