Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Imperium Galactica II - Ilyen rövid lenne a játék?

11 levél
Válasz 06.08.09. 21:12 #10
Darkslan
Szerintem, az emberek a legkönnyebbek, velük kezdetem normál szinten, (ilyen gagyi emberutánzatokkal nem játszok, csak emberekkel). Az első dolgom egy kolonizáló hajó építése és a szomszédos kalóz bolygó meghódítása volt (alapból van két tank elég is, plusz alapból van egy kolonizáló hajó), így volt négy bolygóm, ezután űrkikötőt, kereskedelmi kp., bank építése következett, a második évben már 100.000-es nyereségem volt havonként, nekiálltam fejleszteni elsőször egy népet igáztam le az Antarikat (mondanom sem kell, hogy eközben folyamatosan 3 kém végzett kémelhárítást). Az első kemény falat a shinari volt, ellenük a legjobb taktika, az ha ilyenkor levesze egy kicsit az adót, hogy ne legyen lázadás, több kisebb hajót gyártassz (gagyik a hajóik, de írányítani tudják a tieidet), ha kinyírod egyetlen flottájukat (a gép mindig egy bazi nagyot épít), nincs esélyük, mondanom sem kell a hiperhajtómű fejlesztése az egyik legfontosabb, a tankokat az elején szerezd meg a kereskedelemből, a legolcsóbbat, ha már csak egy-két bolygója van a shinarinak, vagy gyengébb akkor diplomácia kö9vetelésekkel minden találmányát megszerezheted, én pl így szereztem meg a 4-es hiperhajtóműt, és a hajó manipulálót és a hajó elrejtőt(ez nagyon fontos a krahenekkel szemben), valamint a cirkálót és a nehéz cirkálót, (ja a kalóz csajra egyszerűen mondj nemet amikor harcolni akar). Ezután a tökéletes hajó a következő: Nehéz korvett (nem csatahajó, az drága), hajó álcázó, egy hajó manipuláló, mezon ágyó, turbólézer (ezekből egyel kisebb is jó), 4-es hiper hajtómű vagy ötös. Bbből 6-8 elég, plusz az eddig átalakított és összegyűjtött további hajók (ők a csalétkek). Ha eddig eljutottál, a Krahenek már minden fajt leigáztak kivéve a shinarit, ha őket elfoglalod néhány év múlva hadüzenetet kapsz, jön a bazi nagy flotta 41-63 hajóval 1538 tankkal és 3000 vadásszal (a vadászok gagyik sose gyárts ilyet semmire nem jó csak elterelésre, ha erős pajzsod van semmi eséjük), neked kell 22 hajód (minegyik álcázós), ebből hajó manipuláló legalább 8, a többi töltelék. A csata közben a hajó manipulálók marajamak hátul lőtávolban, a többi előre, persze még kapcsold ki a fegyvereket, amint feltöltődtek, támadj, a csatahajókra célozz, ezek kinyírják a többit, mire lehull a manipuláció, már fel is töltődött. Sima ügy.
10104 levél
Válasz 05.08.01. 15:17 #9
eti8
Én végigtoltam mindet. A 2-őt viszont nekem csak a Kra-hen-ekkel sikerült (ha így írják), meg a másik ufokkal De az emberekkel nem sikerült. Mindig leigáztak a krahenek.
Az élet egyetlen rendes metaforája a szalonna!
1949 levél
Válasz 05.08.01. 13:56 #8
Arthur Dent
Érdekes. A könnyűn kolonizálni kell csak veszettül meg fejleszteni, és persze ott mindig úgy nyersz hogy az összes bolygót elfoglalod.
I seem to be having tremendous difficulty with my lifestyle.
123 levél
Válasz 05.07.02. 15:38 #7
tyúkész
hát lehet amatőr vagyok de én az emberekkel vittem végig nehezen de legalább összeadva 1 nap alatt a többit meg könnyűn se mi lehet baj??vagyis a többinél mit csenöljek,hogy sikerüljön??
UTÁLOM A SPENÓTOT!!!!!!!!!!!!!!!!
16 levél
Válasz 04.07.30. 00:33 #6
Endre_ig2
Hello!

Második Imperium Galactica II. nemzetközi meccs:

2004.augusztus 1. 13:00 órakor az IG2 szerveren.

Címe,ha játékból jössz-> irc.imperiumgalactica2.hu vagy chat.founders.hu
mIRC klienssel -> irc.founders.hu Port:6667 Szoba: #ig2
Valamint elérhető Java klienssel közvetlenül a weboldalról:

http://www.imperiumgalactica2.hu

Egyébként minden nap van játék rendszeresen,esti órákban 8 óra felé 8 játékos / játék. A szerverre bármikor jöhettek.
Mindenkit várunk!

Endre

484 levél
Válasz 04.07.24. 22:44 #5
Sir Spike
ÁÁÁ!
Már negyedszer ültem oda normálon az ember kampányhoz,de még mindig nem sikerült végigpörgetnem.A kra'henek kinyírnak mindenkit(engem is) a pályán.A dilis ellenfelek,pedig nem akarnak szövetkezni,inkább az utolsó leheletükig harcolnak.
Asszem jobb ha visszatérek a multi részéhez,mert még a végén a Csernussal szembeni székben végzem
1331 levél
Válasz 04.05.25. 22:38 #4
Zsolty
az ember hadjáratot én is végigvittem, sztem az első rész valahogy sokkal jobb volt a számomra, a 2 nagyon rövid volt és könnyű. Mármint az emberek.
Gigabyte A64 3500+ (939). MSI 7800GTX (24pipe!!!) . Kingmax 2x512.Nec DVD-Rw 120 sata seagate. Mag
2064 levél
Válasz 01.12.27. 20:23 #3
Norad2
Jahm, ne is mond.
A Krahent én is röhögve végigvittem.
Kicsit lehetett volna nehezebb is
Az ember való igaz. Közepesen rohadt nehéz. Könnyűn sem olyan könnyű. De azért nehéz, mert a többi béna fajt simán lerohanja, azt persze, hogy csak én maradok a végére.
Erre van egy tippe: Már az elején meg kell keresni a főbolygójukat és metámadni ahogy lehet. Közben szövetkezni. Ha nem rudnak terjeszkedni akkor nyert ügyem van.
A Shinarinál megy csak oda kll egy icsit figyelni, és nem nehéz.
Csak azok a rohatd Krahenek ne terjeszkednének olyan gyorsan.
Játcttál ellenük Skihrm üzuemmódba? Csak könnyű fokozatban érdemes, mert pár perc alatt megszerzik az egész képernyőt.
Egyszóval a krahenek nagyon kemény ellenfelek

+ Nem akarsz egyet multizni valamikor??
OTAKU
897 levél
Válasz 01.12.27. 00:20 #2
Tib
Hi!

Nálam az a tapasztalat, hogy az embereknél a normal fokozat k*rva nehéz!!! Az emberekkel eddig a normál módot egyszer sikerült csak végig vinnem. A Kra'hen-ek hadjárata marha könnyű és unalmas, mert a lerohanás szinte mindig bejön. (Mindig hatalmas túlerővel rendelkezek.) A Shinari viszont még könnyebb lett. Ővelük símán lenyomtam a gépet nehéz fokozaton. Ráadásul nem is úgy, hogy megszálltam az utolsó faj utolsó bolygóját (persze, hogy a Kra'hen maradt utoljára), hanem ő adta meg magát üzenetben... A kézikönyvben az van írva, hogy a Kra'hen a legkönnyebb, utána jön a Solarian, és utána a legnehezebb, a Shinari hadjárat. Szerintem ez a sorrend (könnyű -> nehéz) : Shinari ; Kra'hen ; Solarian. Szóval lehet, hogy rövidnek tűnik a játék, de majd csak akkor tekintheted befejezettnek a játékot, ha végig vitted mind3 fajjal az összes nehézségi szinten. Utána pedig jönnek a küldetések... Próbálkozz meg a Solarian hadjárattal nehéz fokozaton. Az nem lesz rövid ... hehehe...
A számítógép embertelen: egyrészt tökéletesen programozott és szabályosan működik, ráadásul teljesen őszinte. - Isaac Asimov
2064 levél
Válasz 01.12.08. 15:15 #1
Norad2
Hát az emberrel nem mentem sokra. Folyton patthelyzet alakult ki és egyikünk sem tudott felülkeveredni, így átáltam a Kra'hen fajra, és 2 óra alatt végigvittem az egész hadjáratot. Azt hittem kicsit hoszabb lesz. Na mind1 most jönnek a Shinarik, remélem az hoszabb lesz
OTAKU

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.