Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Icewind Dale 2

2 levél
Válasz 04.09.14. 19:22 #7
tazz
Hali!
Elkéne egy kis segítség....
Sajna elakadtam a Dragon's eye barlangban, a harmadik szinten. Van egy rakás rejtekajtó, amit nem tudok kinyitni, s így nem tudok eljutni a szobába, ahol le lehet engedni a hidat.
Ha valaki tud segíteni, akkor a troj@freemail.hu-ra írjon.
Köszi!
Valyon László
439 levél
Válasz 02.02.27. 21:05 #6
Dead Heart
Én is be fogom szerezni. Megvan az összes ilyen játék, mindet végig is vittem.
ez lesz a sorsa az Icewind 2-nek is.
"A meggyőződések veszélyesebb ellenségei az igazságnak, mint a hazugságok."
2387 levél
Válasz 02.02.27. 11:29 #5
SShark
Jó kis játék lesz és biztos jó lesz a zenéje is.A portrék jól néznek ki amik a hivatalos oldalon vannak. Főleg a drow nő /most 02.25 én rakták fel/ !!! Marha jó.
7060 levél
Válasz 02.02.05. 10:10 #4
Aruns
Szerintem ha marad az izometrikus perspektíva, akkor semmi gond egy ilyen "régi" motorral (én nagyon szeretem ezt a nézetet - Diablo 1 hatás
3313 levél
Válasz 02.02.04. 23:01 #3
Reapest
Nekem mindenképpen bekerül a gyűjteménybe, az 7szentség! De igazából én még most is a NWN-re kuporgatom a sztotyinkáimat. Az lesz ám a játék! Ez viszont most jó lesz éhségcsillapítónak, mint a játék első része a BG2 megjelenése előtt.
1146 levél
Válasz 02.02.04. 20:59 #2
Warhawk
Jepp, én is az előbb olvastam a hírt. Nekem csak az gyanus, hogy ez még mindig az Infinity Engine-t használja, ami - bár a BG2-ben jól mutatott - nem egy túlságosan modern motor. De mondjuk egy Black Isle féle (vagy inkább Salvatore féle) történet, és az újdonságok,nagy valószínűséggel meglágyítják a szívem. Remélem lesz DVD verzió is, mert akkor megy a gyűjteménybe...
98 levél
Válasz 02.02.04. 20:52 #1
[Gareth]
Icewind Dale II is being created internally at Black Isle Studios and offers more of the classic dungeon crawl experience, using the Dungeons & Dragons® license from Wizards of the Coast. Based in part on the series of books by New York Times best-selling author R.A. Salvatore, Icewind Dale II will amaze players with new monsters, spells, and areas to explore within the popular FORGOTTEN REALMS® campaign setting.

Icewind Dale II expands upon gameplay elements found in Icewind Dale, offering players the ability to hone their combat skills and achieve even more powerful possessions, spells, and experience. Icewind Dale II hosts a large variety of new weapons, armor and magical items and features all the spells from Icewind Dale and its expansion Icewind Dale(TM): Heart of Winter(TM). Additionally, Icewind Dale II includes over 50 new spells such as Executioner's Eyes and Aegis, bringing the total to over 300 spells.

In addition, over 100 new special items can be found in Icewind Dale II's elevated ``Heart of Fury'' mode, first introduced in Icewind Dale: Heart of Winter. This challenging mode enhances the game's replayability by allowing players to face intensely difficult and strategic battles with their high level, battle-hardened characters.


Jól hangzik, nemdebár?
"...de ezek a teremtmények démonok, akik kinevetnek, és azt mondják, nem álmodom..." (Lovecraft)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.