Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Imperium Galactica 2 vélemények !

Imperium Galactica 2: Alliances

Imperium Galactica 2: Alliances
A legutóbbi Imperium Galactica 2: Alliances cikkek, hírek
38444 levél
Válasz 14.03.11. 12:37 #214
kopé
Néhány hete elkezdtünk haverommal Hamachin játszogatni koop-ot, de hülye botokkal kicsit uncsi. A második körtől már csak a játék iránti rajongásunk tartott a képernyő előtt adott feltételekkel, viszont ha lenne még 1-2 ember, akinek van kedve játszani ezzel az örök klasszikussal, akkor tök jó lehetne. Segítünk win7/xp alatti beüzemelésben és a Hamachi kiépítésében is, akinek lenne kedve írjon az adatlapomon megadott e-mailre.
"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!"
2 levél
Válasz 13.03.02. 18:36 #213
Amateratsu
Köszönöm!
6266 levél
Válasz 13.03.01. 22:35 #212
Lyobag
port forward az, amire szükséged van. azt a routeredben tudod beállítani. de hogy mi a port, ne kérdezd
2 levél
Válasz 13.03.01. 20:02 #211
Amateratsu
Helló!
Egy barátommal már játszottam IRC-n multiplayeren, de csak úgy tudtunk hogy én létrehoztam az új játékot és ő bekapcsolódott, amikor ő hozta létre akkor nem tudtam rákapcsolódni.
Most hogy lett routerem, ő se tud kapcsolódni a játékhoz amit létrehozok. Ezt ki lehet küszöbölni valahogy? Vagy nem is a router a probléma?
766 levél
Válasz 12.06.26. 08:56 #210
PC Dome
Új hír a játékról
Imperium Galactica II: Perihelion - iPad-re is elérhető
Kellemes nosztalgikus perceket okozhat majd a játék, de most megismerni sem késő!
766 levél
Válasz 12.03.31. 09:53 #209
PC Dome
Új hír a játékról
Megjelent iPadre az Imperium Galactica II
Tableten játszható a Digital Reality űrstratégiája.
27 levél
Válasz 08.10.05. 09:43 #208
shape
kÖSZI!
394 levél
Válasz 08.10.05. 09:02 #207
Admiral Lewis
El kell szomorítsalak de feleslegesen törted magad. Az IG 2-ben nincs semmilyen cheat, mindegy milyen nyelvű vagy verziójú.
27 levél
Válasz 08.10.05. 08:32 #206
shape
Helló!
Én letöltöttem az angol verziót, mivel állítólag a magyar változatba nem lehet kódokat írni. Hát nekem az angol verzióba se sikerült. Írjátok le nekem, hogy mivel aktiválom és hol ezeket a kódokat, vagy a file-okat kell felülírni?
Köszi
4 levél
Válasz 08.07.26. 12:08 #205
Adani
Csináltam pár tesztet az új módszerrel főleg Krahenekkel, Kra'Hennél az az adózós trükk megsemmisítő fölényt ad. Könnyű szinten még annál is inkább. Könnyűn kezdtem a játékot azonnal eljátszottam az adóemelős mókát, majd semmi mást nem gyártottam csak kolonizálót és folyamatosan radarhatáron mozogtam új bolygókat keresve, na meg persze gyárkapacitást növeltem. Pillanatok alatt sikerültelfoglalnom a fél galaxist, közben fejlesztettem űrhajókat is Korvettig, majd tankot Lánctalpas tank lézer toronnyla és lebegtetővel. 3-4 tank és 2-3 Korvett plusz a meglévő Rombolókkal ha a közelembemerészkedett valaki támadtam. Az ellennek ilyenkor max. 3-4 bolygója volt és csak kerekes tankjai netán 1-2 ánctalpas, de max. ágyú toronnyal. Könnyűszerrel lehetett írtani, max. akkor nem ha sok (5-6) rakétás erődöt tett a bolygóra. Hamar ki tudtam fjeleszteni a fejlett űrhajó/tankgyárat és a termelésnövelőt, majd 250%-os vagy nagyobb gyárkapacitású bolgyókra telepítettem őket ( egyik re tank másikra hajógyárak termelésnövelővel) Villámgyorsan tudtam tankot és hajókat gyártani, két fajkinyírása után meg jött az Istencsászár flottája azzal gyerekjáték bárkit leverni. Még a játék végénél is a megmaradt fajoknak max. Nehéz rombolóik voltak ( még az embereknek is) Korvetteknek nem ellenfél ( Neutron ágyú, nehéz lézer és kinetikus pajzs volt rajtuk meg 4-es hiparmajtómű). A Végén már volt gépágyús erőd, ami a lánctalpas tankoknak kemény dió lett, de az antigravitációs tank simán legyakta Lőtáv növelővel és lézer ( végén Nehéz) toronnyal. A játék végén már csak az Antari és az emberek éltek, az emberek 6-7 bolygóval kb. az Antariknak 1 maradt és egy minimális flottája. Emberi Szövetség flotta állt kb. 8-10 nehéz hajóból, Rombolók és Nehéz rombolók vegyesen meg vagy 100 vadász, a Conquerror nálam 5 Korvett 4 Romboló. Ezzel mentem neki és simán legyaktam. Nekem eddigre már több mint 80 bolygóm volt, és több milliós adóbevételem évente ( a végén már visszatettem mérsékeltre az adót, mert untam állandóan állítgatni, igaz akkor már se gyártásra fejlesztésre nem költöttem) simán legyaktam őket, utána egyből jött az üzi, h az Antarik megadják magukat. Rekordidő alatt végigment a játék. Nehéz fokozaton ennyire nem sétagalopp a dolog, de lazán nyerhető ott is ezzel a trükkel. Talán később kipróbálom küldetéseknél is, h mit segít, főleg azoknál amik régen se sikerültek ( lehetetlen a nehézségi foka is, pl. a Véddmeg Toulent az ilyen volt sosem sikerült).
38444 levél
Válasz 08.07.15. 20:27 #204
kopé
Shinariknál alaból ki kell használni a jó diplomáciát és kémkedést, szabotálni az ellenségek laborjait igy technológiai előnyre szert tenni, és addig nem igazán érdemes elkezdeni harcolni amig legalább fegyver zavaró nincs, hajó manipulálónál meg már kötelező támadni, mielött azért túl nagy mennyiségű ellenséges hajó lesz.

Ennyi a shinari, nem rakétatudomány.
"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!"
4 levél
Válasz 08.07.15. 19:25 #203
Adani
Ma vmi olyat hallottam, amit nem akartam elhinni, de kipróbáltam és tényleg működik. Egyfajta bug, amivel jókora előnyre lehet szert tenni a géppel szemben, egyfajta legális cheat.

Elekzditek a játékot, megvárjátok a következő hónap elsejét, majd akkor adókat egekbe emelni ( Elnyomó szintig lehet, a maximálisnál már hőzöngenek és nem lehet megfordítani sehogy sem), majd 30-án NINCS-re tenni és a következő elején vissza Elnyomóra. A morál az egekbe szökik az adót pedig fizetik és mindenki elégedett, cserébe csak annyit kell tennünk ,h a civil épületeket gyorsan kifejlesztjük, mert azt kérni fogják és meg kell kapniuk. Simán lehet az elején annyi bevételed mntha a fél galaxis a tiéd lenne, csak akár 3-4 bolgyóval is. Az elején nem kell sajnálni a pénzt Kolonizálókra gyorsan bedfoglalni akár 6-7 bolygót is. A jó morálnak hála gyorsan szaporodik a nép és fizet mint katonatiszt. Gyorsan rágyúrni a lebegtetőre és a Lézzer toronyra tankoknál a hajónál meg eleinte Torpedo később pedig az erősebb fegyverek ( Kra'Hen-el nyomom itt Nehéz Cirkáló és Hamvasztó már 2-3 Nehéz cirkáló hamvasztó sugárral is úgy szétcsap egy 3x annyi hajóbó álló flottát mint tank a libaszart). Ha meg már van Megía tankod és Csatahajód enki sem ellenfél többé. Márpedig ha ezt csinálod bármelyik fokozaton tuti neked lesz a legtöbb pénzed.
4 levél
Válasz 08.07.14. 18:10 #202
Adani
Sokszor végigtoltam már. könnyűn sima ügy, mert ritkán támadnak le, ha mégis hadüzenetet kapsz szinte azonnal belemegy mindenki békekötésbe és a tűzszünetbe, így nncs nagy baj. Hamar lesz pénzed is, szövetséget és megnemtámadási szerződést is gyorsan köt mindenki, nem építenek nagy flottát és nem támadnak váratlanul. Normál szinten már nehezebb a dolog, de ott is megy, de ott már nem elég csak fejlesztnei ész nélkül aztán ha már erős vagy támadni, ott az eszedet is használni kell. Meg persze a kereskedemet a kémkedést meg a diplomáciát is. Nehéz fokozaton meg kell hozzá szerencse is, h nyerjál, mert ha épp nincs akkor hadat üzennek neked, erősebbek és akkor nincs menekvés ott nem gondolják meg magukat és vagy levered a flottáját vagy nem, és akkor sorban elfoglalja a bolygóidat és vége. A hadüzenetben pedig random mód is van. Biztos veletek is előfordult már, h kaptátok, azzal, h nem tűrik tovább az inzultálásainkat és most kinyírnak minket. Közben pedig se bolygójukat nem láttad soha nem is beszéltél velük éppen cska elrepült a flottájuk a birodalmad szélén, majd rögtön jött a hadüzenet. Az AI nincs itt felkészítve, fordítva is megesik mikor már a fél galaxis a tied és hadat üzen neked egy kis birodalom 3 bolygóval meg Romboló szintű hajókkal mikor neked már Cirkálóid vannak. Aztán vagy az első vereség után alázatosan könyörögnek a békéért vagy közlik, h az utolsó emberig harcolnak és neked se sikerül kibékülni velük, akkor sem ha ajándékokkal halmozod el őket.

Volt mikor minden ok nélkül üzentek hadat az Antarik alig, h felfedeztem őket, előző mentést visszatöltve pedig hiába adtam nekik szinte azonnal mindent, ajándékot pénzt, bolygót, meg próbáltam viszonyt javítani max. 1-2 évig tudtam elodázni a hadüzenetet. Persze fejlesztettem közben izomból, de úgy is, h majdnem mindent ami csak volt beleöltem a kutatásba csak a Korvettig jutottam és neki már Nehéz Korvettjei voltak, így meg esélytelen. Egyébként nehéz fokozaton a Kra'Henekkel jó lenni. Ők erősek, csak figyelni kell rá, h az elején még ne terjeszkedjünk nagyon és ne vegyenek észre meg gyüjtögetni kell a pénzt hajókra, h mikor lehet azonnal legyne kapacitás gyártani. Egyébként is a Kra'Heneket ha nem velük vagy akkor amint csak lehet be kell ütni, különben anyira megerősödnek, h lehetetlen lesz, legyőzni őket. Volt mikor Emberekkel játszva sokáig vártam és csináltak 200 csatahajót meg vagy 2500 tankot és nekem csak kb a fele volt. A taktika az volt ,h Önmegsemmisítő minden bolygóra mikor támad akkor BUMM. Elszállt a bolygó meg az ő 2500 tankja is. Utána gyorsan beütni, persze figyelve, h másfélszeres túlerőben lévő főflottájával ne kerülj össze és annyi bolgyót foglalni el, amennyit cska lehet, majd mielőtt visszafoglalná önmegsemmisítő és bumm. Ha nehezen is de sikerült végül nyerni. Apropó az sosem derül ki mi lett a kristályokkal végül ? (Embereknél).

Shinariknál meg figyelni kell a végén nagyon, h ki az erősebb a Kra'Hen vagy az Emberek, mert ha rossz oldalra áll akkor az már majdnem vereség. Ha már sok idő eltelt akkor általában a Kra'Hen a nyerő. Egyébként Sniharis taktika az, h már az elején sok kém legyen, kiképezni, kémelhárításra beállítani, fejlődjön az a lényeg. Utána meg zavarnia többi fajhoz infókért.

Van Trainer is, de azt nem használom, cheatelni egyszerűbben is lehet. IG2.EXE-re rámenni hex editorral és ott át lehet írni a hajók árait meg az építési idejét. pl a DESTROYER melletti számokat átírva megoldható, h a Romboló 1$ legyen és azonnal megépüljön. Innentől meg már a hülye is tud nyerni azonnal épít vagy 50-60-at és az elején azt ver le akit akar.
1344 levél
Válasz 08.07.14. 14:00 #201
yerico
Nálam is bejönnek az elején a rocket shipek. Felrakok kisméretű hajókra max mennyiségű rakétát a x2-es fajtából, plusz azt a cuccot, ami egyszerre enged el 2 rakétát. Az első körben kilövöm, aztán elmenekülök. Kiválóan írtja az ellenfél hajóit a játék első időszakában, míg veszteségek nincsenek.
1344 levél
Válasz 08.07.14. 13:57 #200
yerico
Mintha a PCGURU-hoz adott melléklet is ilyen lett volna, és ott letölthető volt egy patch hozzá.
4 levél
Válasz 08.07.14. 13:53 #199
Adani
Hamvasztó ellen jó taktika főleg Shinariknál:
Hajótervet gyártasz, amin van fegyver zavaró ( ha van), flotta álcázó meg hajó manipuláló. Fegyver nem kell. Harc közben ezeket a hajókat beviszed az ellen flottájába fegyvereket kikapcsolod ( nem veszi észre ha nem lő) és a zavaró miatt nem tudja a hamvasztót használni. A manipulálóval meg mikor átveszed a hajó feletti irányítást durr bele a hamvasztót a többi hajóba. A nagy Imperátor meg kénytelen a saját hajóit szétlőni.
A másik egyben jobb taktika: nem kell hagyni, h eljussanak odaáig előbb le kell verni a Krahen bandát. Avagy Shinariknál ha már van nekik akkor az ő oldalukra állni.

A jtáék elején védelem: Torpedót gyorsan kifejleszted, hajóra fel, majd harc közben mozogsz a hajókkal így lézerek alig tudnak eltalálni a torpedó meg közben ritkítja az ellen hajóit. Az elején a játéknak jó taktika, mert ha sok vadász van akkor szívás.

Az elején földi haarcnál lehet használni azt, h Lebegtettő gyorsan kifejleszted majd harcnál hegyre menekülsz. Lőtáv növelő is kell, így akár 30-40x-es túlerőt is vissza lehet verni. Volt mikor két lebegtetős tankkal csaptam szét vagy 60 tankot.

Erősebb biralom gyengítésére jó még a gerilla harcmodor. Bolgyó foglal majd Bokrost és gyurcsányt játsza egekbe emelni azonnal az adókat és amennyirel ehet kifosztani a népet. Vissza fogja hamar foglalni, de addigra morálcsökkenés és lesz dolga az ellennek mire lenyugtatja a kedélyeket. Ha látod, h nem tudod elfoglalni ( pl. sok erőd) akkor pedig leszarni mindenféle nemzetközi egyezményt és akkora kárt tenni a civil épületekben amennyit csak tudsz majd visszavonulás. Lázadás, elszakadás, lehet, h pont hozzád.

Akartam írni többet is, de elszállt a postom írás közben ,ezért majd később.

Kezdetleges bolygóvédelemaz elején
38444 levél
Válasz 08.07.14. 05:28 #198
kopé
valami az elhelyezéssel lesz rosszul sztem, próbáld meg más könyvtárba telepíteni, majd csak egy helzesen működő parancsikont pakolj asztalra, minden más, fájl, kép stb a könyvtárban legyen. De maugy ilyen problémára én is emlékszem, és asszem utána meg kellett válnom az adott CDtől.
"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!"
38444 levél
Válasz 08.07.14. 05:26 #197
kopé
megkésve bár de tőrve nem...

IG1 nemhiszem, hogy futna XPn, ahogy tudtommal Vista patch-et sem adtak ki a II-höz, tűl nagy az idődifferencia, hogy foglalkozzanak vele.
"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!"
1 levél
Válasz 08.07.13. 22:26 #196
VIZSLUSZ
SEGÍTSÉG!! Új gépre telepítve indításra kattintva: Unable to load from file:screen\CHARSET.BMP Generate exception? Igen-re k.va: Unhandled exception at 0x522DC1 . Örülnék ha tudna segíteni!
4 levél
Válasz 08.06.30. 12:56 #195
Trantori Bir
Az 1.08 patch-et én csak az IGII-höz találtam, de a hivatalos oldalon van az I-hez is patch, Nem tudod azzal indul-e?
A hivatalos magyar rajongói oldal a http://www.imperiumgalactica2.hu/ ?
38444 levél
Válasz 08.06.30. 03:38 #194
kopé
elvileg, csak 1 féle patch lett kiadva, mely elősegíti a kényelmes XPs játékot, ez pedig az 1.08. Nekem tökéletesen üzemel az XPn, semmi baja nincs se képnek se hangnak, inkább keress rá google-ön egy másik forrásra, én a hivatalos magyar rajongói oldalt ajánlom.
"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!"
4 levél
Válasz 08.06.29. 20:22 #193
Trantori Bir
Sziasztok!
Nem teljesen ide illik a téma, de az Imperium Galactica I fórum már már nem működik.
Hoygan lehet működésre bírni a játékot XP-n úgy, hogy hangja is rendesen legyen?

1949 levél
Válasz 08.04.22. 18:08 #192
Arthur Dent
Jó játék én is elővettem pár hónapja, igazából szerintem azóta sem készült hasonló stílusú játék (A haegemonia túl erősen katonai jellegű volt, hiányzott belőle a bolygószintű építkezés és a felszíni harc).
I seem to be having tremendous difficulty with my lifestyle.
38444 levél
Válasz 08.04.22. 18:04 #191
kopé
Kolbász most küldte el postán a fölösleges eredti IG2 szettjét...
ő pécsi...

am... lesz úgyis Dome-tábor, add oda a nyárra
"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!"
28784 levél
Válasz 08.04.22. 18:02 #190
LordMatteo
Mondanám hogy kölcsönadom (ezis eredeti ) de k. messze vagy Te ahhoz
A kibaszás társas játék, sose feledd.
38444 levél
Válasz 08.04.22. 18:00 #189
kopé
nincs kedvem letorrentezni...
"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!"
38444 levél
Válasz 08.04.22. 18:00 #188
kopé
tök8...
ha Krahen/Iberon akkor hamvasztósugarat rájuk, ha Shinari akkor manipulálót ha meg vmi más, akkor ellopni a manipulálót és/vagy létszámfölény.
"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!"
28784 levél
Válasz 08.04.22. 17:59 #187
LordMatteo
Pedig nagyon süti a Haeg is, sztem ess neki egyszer
A kibaszás társas játék, sose feledd.
10 levél
Válasz 08.04.22. 17:58 #186
Alt
na én mentem enni
10 levél
Válasz 08.04.22. 17:57 #185
Alt
abbaz a jó hogy a hajók erösebbek és nem 40 hajó látszik hanem csak 20
38444 levél
Válasz 08.04.22. 17:55 #184
kopé
nemtom, én IGnél lemaradtam, Heage-ből is csak a demo...
"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!"
38444 levél
Válasz 08.04.22. 17:55 #183
kopé
tudod mi a baj?
semivel sem másabb, mintha 8-8 csatahajó megy egymásnak
(jó persze, lehet szórakozni, hogy 30 névvel legyártod ugyanazt a hajót és húdejó hogy 40 csatahajó látszik, váááá...)
"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!"
10 levél
Válasz 08.04.22. 17:54 #182
Alt
mond juk én is méhányszor rögton foglalok d inkább fejleszteni szeretek meg a végén amikor az ellenség nek egy bolygójavan scsak ugy szórakozom vele.
28784 levél
Válasz 08.04.22. 17:53 #181
LordMatteo
Hát igen...állítólag a Sins of Solar Empire is jó, de nem próbáltam még. Haegemonia az utolsó emlékem SRTS-ből
A kibaszás társas játék, sose feledd.
10 levél
Válasz 08.04.22. 17:51 #180
Alt
Az elején nem a végén sokkal jobban élvezem ha 200 200 csatahajó megy egymásnak
38444 levél
Válasz 08.04.22. 17:51 #179
kopé
Pff, drága itt minden
Persze, mikor már van stabilán párszázezer cash-ed akkor lehetv adakozni ha nincs jobb dolgod, én inkább hajót építek és foglalok... Lényegesen nagyobb birodalmakat még Nehéz fokozaton is ritkán támadnak meg, és olyankor te diktálsz.
"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!"
28784 levél
Válasz 08.04.22. 17:50 #178
LordMatteo
Hát igen, ez azt jelenti hogy nem mered felvállalni a harcot velük, nem?

kopé: Ízlés +1, ha lanozunk haverokkal, második kedvenc fajom.

A kibaszás társas játék, sose feledd.
38444 levél
Válasz 08.04.22. 17:50 #177
kopé
Akkorjó.

Nekem Iberon a favoritom.
A kolonizáló-előnyök és a dupla építési sebesség miatt, ami pl frissen elfoglalt bolygók esetében az erődöknél kurvajó lehet, a főépületről nem is beszélve...
"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!"
10 levél
Válasz 08.04.22. 17:48 #176
Alt
Csak talp nyalizni kell egy kicsit és adni nekik pénzt.
28784 levél
Válasz 08.04.22. 17:46 #175
LordMatteo
Leszarjuk? Lol

AMúgy ez easy fokozatra jellemző, mert nehézben meg nem kötnek MNT-t
A kibaszás társas játék, sose feledd.
10 levél
Válasz 08.04.22. 17:44 #174
Alt
Már bocs de nem a legkönyebben tolom az túl unalmas lenne. Csak használni kell a diplomáci át amit u leszartok. minden ki vel meg kötöm a meg nem támadásit oszt jó napott. csak kutatókat épitek és hajrá.
28784 levél
Válasz 08.04.22. 17:38 #173
LordMatteo
Megvan eredetiben

Anno mindig Antarikat választottam a sebességbónusz miatt, mert az ellenfél mindig elmenekült, ezekkel meg utolértem és kegyetlenül lemészároltam őket whehehe Meg hát menekülni is kurva jók voltak

A kibaszás társas játék, sose feledd.
38444 levél
Válasz 08.04.22. 17:35 #172
kopé
ismered te egyáltalán a játékot?


amugy a srác full-igazat ír, máskérdés h szerintem könnyű fokozaton tolja és kb az Emberekkel, akik technológiailag a leggyorsabban fejlődőek v a Krahenekkel, akik a tipikus "pusztítunk és foglalunk" nép.
"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!"
28784 levél
Válasz 08.04.22. 17:32 #171
LordMatteo
A kibaszás társas játék, sose feledd.
28784 levél
Válasz 08.04.22. 17:32 #170
LordMatteo
A kibaszás társas játék, sose feledd.
10 levél
Válasz 08.04.22. 17:31 #169
Alt
Én ezzal a játákal már ott tartok hogy mig a többi faj a sima korvettnél tart én már a csatahajót fejlesztem.Szerintem a technalógia a kulcs mindenhez mert hiába van az ellenfélnek 100as flotája ami rombolókból és korvetekbol ál neki megyek 4 csatatahajóval mkinden simán el inditok és számolom hogy 1 másod perc alatt menyi hajója robban föl.
2 levél
Válasz 07.11.26. 17:55 #168
dawnbringer
Üdv mindenkinek!
Nagyon megfogott a játék, még ma is játszok vele néha. Készítettem hozzá társasjátékot és kártyajátékot, de ismerőseim közül nem sokakat érdekel. Aki kipóbálná, írhat nekem a whitetear@gmail.com -ra, és ha összejövünk többen, összeülhetünk játszani a társasjátékkal / kártyajátékkal. Csak budapestiek írjanak, és nálam sokkal fiatalabbak ne írjanak (22).
105 levél
Válasz 07.03.24. 12:49 #167
Bzs007
Az emberi küldi tök jó föleg mikor márcsak au UF-ok meg a még egy klán marad majdnem 1000-res flottával. LOL. Százszázalékos vereség.
"Az élet olyan mint 1 papir és mi vagyunk a tollak amik írnak ra. De ovatosan mert amit egyszer ráírsz már kitörölni nem tudod!"
266 levél
Válasz 05.12.23. 11:16 #166
marci555
Heló! tud valaki segíteni abban hogy mit jelenet az a debug mód? és van valaki akinek működenek a csitek? és a trainer müxik?
332 levél
Válasz 05.06.22. 14:38 #165
Pathfinder
Lehet, hogy viccesen hangzik de pont a Kra'Henek voltak a szomszédaim és lezúztam őket gyorsan. A másik meg, hogy ha szétzúzom a flottáit meg a bolygóit is elfoglalom, akkor hadereje nem lesz ami támogasson engem, ha gond lesz. A gazdasággal meg pár óra játék után meg már nem lehet gond.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.