Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Apróhirdetés

»» Eladó Sony MZ-R700 MiniDisc

430 levél
Válasz 03.02.16. 18:48 #3
Zenithian
szevasztok!
192 kb/s-el nem szól?
nem nagyon ismerem ám
A Minidisc-et CD-íróval ugye lehet írni?
majd szerkesztek ide vmit...
647 levél
Válasz 02.02.19. 20:20 #2
szando
Wow, engem érdekelne a dolog.
Bár az árat sokallom, ahhoz képest, hogy a boltban 80ezerért már kapható.
60ezret ajánlanék érte, de szívesen beszélnék veled, ha adsz egy icq-számot, vagy mondasz egy helyet.
"És egy pár üveg sörtől majd mindenki elfelejti, hogy az lett amit így pont nem akart itt senki..."
3313 levél
Válasz 02.02.19. 19:51 #1
Reapest
Eladó egy két és fél hónapos, kitűnő állapotban lévő, ezüstszínű Sony MZ-R700-as MiniDisc lejátszó/felvevő. További tartozékok: 1 aksi, 1 (az MD-re köthető) töltő, 1 optikai kábel, 1 tábirányító + fejhallgató, műbőr tartó tárca, leírás, doboz.
Tud 2X-es és 4X-es Longplayt, használható diktafonnak. A számokat a CD-n el lehet nevezni, amit a kijelző ki is ír, össze-vissza lehet kutyulni. Van rajta basszus kiemelő, autómata hangerőszabályzó a felvételnél és kb. 50 óráig bírja a folyamatos használatot az aksi töltés nélkül.

Ajándékba adok hozzá 3, újraírható mini CD-t (2 Sony, 1 TDK). Ezeken most van anyag, de tetszőleges zenét is kiírok rá nektek, ha megbeszéljük.

Ára: 70ezer HUF

Kb. ezek vannak meg nekem, amiket kiírhatom a discekre: mindhárom Limp Bizkit album + a remix album (New Old Songs), Linkin Park: Hybrid Theory, Papa Roach: Infest, Rage Against the Machine: első album, Evil Empire, a 3 Garbage album, a 2 Guano Apes album, RHCP: Californication. Továbbá rengeteg külföldi drum&bass szám (Diesel Boy, Ed Rush, Roni Size, Usual Suspects stb...), pár Marilyn Manson, Tankcsapda, Fat Boy Slim, Korn és Crazy Town szám.
Ezeket kiírhatom egész albumként vagy számonként is (a 3 MD CD 3x74 perc zenét jelent 128 kbps-en 44 khz-n, de ennek akár a 4X-ese is felfér gyengébb minőségben).

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.