Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Budapesti UFO-k

1949 levél
Válasz 08.09.14. 10:31 #138
Arthur Dent
Annak hogy nem érdekellek őszintén örülök, de ezt azért mondd el a haverjaidnak is hogy ne szólítsanak le az utcán napjában háromszor.

A hozzászólásod többi része pedig provokáció, úgyhogy szóra nem is méltatom.
I seem to be having tremendous difficulty with my lifestyle.
80 levél
Válasz 08.09.14. 03:27 #137
skcm
Nem, csak nem igazán érdekelsz....

Van, amikor valaki direkt mászik bele a mocsárba, hogy lehúzza. Nem lehet mit csinálni vele, hagyni kell ott ahol van....

Te is hagyva vagy...
5255 levél
Válasz 08.09.13. 21:08 #136
Pras
Ez az egész úgy, ahogy van, az emberi faj önhülyítése. Annyira akarnak bízni másban, hogy elkendőzik az önmegnyugtatásuk érdekében a tulajdon szemüket. Pedig csak annyiról van szó, hogy Isten hat nap alatt megteremtette a világot. Ennyire egyszerű, és ennyire nyilvánvaló. Elég sajnálatos, hogy van, aki mást állít, de nyilván jól van ez így, ha Isten hagyja, hogy így történjen. Az eltévedt lélek önhibáján kívül bűnös.

(Ehöm.)
1949 levél
Válasz 08.09.13. 20:44 #135
Arthur Dent
Kifogytál az érvekből hogy valamelyik elvtársaddal kell hogy takarózz? Demagóg oldalakra mutató linkekre meg nem kattintok.

A kellemes megvolt, köszi.
I seem to be having tremendous difficulty with my lifestyle.
80 levél
Válasz 08.09.13. 15:55 #134
skcm
Lentebb betettem egy linket. Megnyitod, s láthatsz egy antopológust. Tasi Istvánnak hívják(Ísvarakrisna dász)....hogy ne keresd hiába.


További kellemeset!
1949 levél
Válasz 08.09.13. 12:27 #133
Arthur Dent
Miért te jártál antropológiai raktárban? Mesélj hol van és mit láttál! Olyan dolgokkal példálózz máskor amiket alá is tudsz támasztani, mert biztos, hogy 1. "antropológiai raktárban" még nem jártál 2. valószínűleg még élő antropológust sem láttál.

Azt hogy mennyire nem nyúl a hindu orvos a beteghez nem tudom, én mindenesetre ismerek indiai orvost és nem hogy hozzá hanem bele is nyúl a betegekbe nemtől függetlenül. Egyébként pedig a te hindu orvosaidnak nagy szerepül van abban hogy inidában a várható átlagéletkor a béka segge alatt van.

Koponyaműtét (jobb helyeken trepanációnak hívják): Nem olyan bonyolult beavatkozás mint azt a nagyközönség egy része hiszi. BTW nem is mindenki élte, túl jópáran belehaltak a seblázba (legközelebb nézz szét jobban az antropológiai raktárban)
I seem to be having tremendous difficulty with my lifestyle.
302 levél
Válasz 08.09.13. 09:02 #132
köri
Igen. Én is hallottam ilyen "koponyaműtétekről", de az abban merült ki, hogy a beteg koponyáját meglékelték és leeresztettek egy kis vért belőle. A magas vérnyomás kezelését manapság gyógyszerrel orvosolják.

80 levél
Válasz 08.09.13. 05:35 #131
skcm
Ha tudsz pártatlanul átnézni egy olyan oldalt, amely tudományos bizonyítékokat szeretne szolgáltatni a meterialista elképzelésekkel szemben, akkor tudnám ajánlani, hogy nézd meg ezt az oldalt :

http://www.ertem.hu/

Lehet ilyen dolgokról értelmesen beszélni, csak egyetlen dolgot kell tenni érte. Akarni kell. Ha nem szeretnél beszélgetni róla, akkor ne szíts hangulatot, mert nem visz előrébb senkit. Szerintem.

80 levél
Válasz 08.09.13. 05:27 #130
skcm
Az őskorszakról bővebb információk is vannak. Nem csak olyan népek éltek itt, akik barlangokban laktak, és összefirkálták a falát(őskőkori graffitisek), hanem mások is.

Ha szétnézel az Amazonas őserdeiben, láthatsz hasonló szintű létformában élő emberi lényeket. De attól Te, meg a többi más normák szerint élő egyed is itt van ebben az idő periódusban....

Dwáraká egy ősi város volt, ötezer éve Krsna abban a városban is járt, említik az írások. Azt is említik, hogy miután eltávozott, megváltozott a bolygó éghajlata, az egész energetikai rendszer megzavarodott, s ez a város pld. elsüllyedt. A pár évvel ezelőtti cunami idején olyan mértékben emelkedett a tengerszint a tenger alatti földrengés következtében, hogy majdnem a felszínre emelkedett ez a város(kb. 2000 métert emelkedett ott a tengerszint). A búvárok csoportokat szerveznek a felkutatására....ma.
80 levél
Válasz 08.09.13. 05:16 #129
skcm
Ha bemennél néhány antropológiai raktárba, igen meglepődnél. A múzeumokban azok a tárgyak, leletek vannak kiállítva, amelyek ALÁTÁMASZTJÁK azt az elméletet, amelyet a jelenlegi oktatási rendszer el szeretne fogadtatni velünk...

Gyógyításban viszont nagyon jók voltak az őseink. Mai napig nem nyúl a hindu orvos a női beteghez(erkölcsi oka van).....de általában a férfihoz sem. Ránéz, és megmondja mi a baja. Mindig a lelki oldalt gyógyítják először, utána megnézi, hogyan jelentkezik az anyagi testen a gyógyítás eredménye.

De voltak más népek is, akik előttünk sokkal régebben végeztek koponya műtéteket....és a hegesedés azt mutatta, hogy a beteg évekkel túlélte a beavatkozást.

Érdemes más infókat is figyelembe venni....
21647 levél
Válasz 08.09.12. 19:58 #128
padavan
Az első igaz gondolatod, amivel egyetrtek egyébként.

Tényleg megteremtheti az ember magának a poklot, ha tágra nyitja a szemeit és körülnéz, mi folyik a világban. Pokoli úgy élni, hogy megéled mások szenvedéseit, milliók reménytelenségét, milliárdok közönyét.

Az már persze eltér a véleményedtől, hogy szerintem nem rajtuk kell segíteni, inkább általuk kéne segíteni mindazokon, akik miatt megélik a poklot. (Nem tudom érthető e...)

Az őseink ügyében pedig eléggé belenyúlsz a kakiba. Az őskorszak és a hasonlók ugyanis bőven cáfolnak mindenféle vallástörténetet.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
21647 levél
Válasz 08.09.12. 19:55 #127
padavan
De legalább mindegyik hithű krisnás volt. Ez tisztán látszik pl. a barlangrajzokból, ahol Krisnamammutokra vadásznak krisnalándzsákkal.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
1949 levél
Válasz 08.09.12. 19:16 #126
Arthur Dent
A tiszta levegő oké, de hogy lett volna mit enniük azt erősen kétlem. Az antropológiai leletek alapján abban az időben a nők 30, a férfiak 35 évig éltek, az alultápláltság általános volt és az emberek többsége a vadászat vagy a harc közben szerzett sérüléseibe halt meg, a gyógyítás a 0 szintjén állt, egy elfertőződött seb egyenlő volt a halállak. Engem nem csábít.
I seem to be having tremendous difficulty with my lifestyle.
80 levél
Válasz 08.09.12. 16:53 #125
skcm
A poklot itt is megteremtheted a tudatod által....azért nem kell egy újabb születést kieszközölni, hogy oda lemenj.

Sok ember itt él pokolban.....pedig lehet rajtuk segíteni. Éppen ezt tanulom évek óta. Szóval ne harapd le a fejem. Hidd el nem hülyeség....nagyon bölcs dolgokat tudtak az őseink. És ne feledd, hogy az Ő életük még működött, tiszta levegőt szívtak be és volt mit enniük az embereknek. Legalábbis többen éheznek ma, mint akkor.

Ma már nem leszek, majd holnap tovább folytatjuk....remélem a beszélgetést és nem a veszekedést.

További szép napot és jó beszélgetést mindenkinek.)

Sziasztok!
21647 levél
Válasz 08.09.12. 16:53 #124
padavan
Nem utálom én a krisnásokat, leszarom mindet, nem oszt nem szoroz egy két kopasz, lepedős arc a blahán nyomulva, óbégatva. Elfér a többi csöves meg zakkant között simán.

Családos vagy, de nem vonzódsz a nememhez. - Ez bogózd ki majd azért. Funkcionális baszás, oszt jóvan, vagy hogy megy ez nálatok? Érzelemteli lehet.

Az "ilyen" dolgok pedig tudod, a normális élet velejárói, amelynek köszönhetően az emberiség és eleve minden élőlény szaporodhatott és azzá lehetett, ami. De majd Krisna kedvéért kihalunk és akkor talán bevégeztetett.

Arra azért kíváncsi lennék, hogy hogyna és miből fogsz megélni az életbne, mert a magyar piac kicsi ahhoz, hogy írjál egy "Krina csodái a klitoriszommal" c. könyvet és abból eltengődj pár évtizedig.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
80 levél
Válasz 08.09.12. 16:48 #123
skcm
Egyik sem talált. Alacsony rezgésszinten orientálódik a fantáziád rossz irányba.

Családos vagyok, s olyan dolgokat tapasztaltam a lelki életemben, hogy nem szeretnék kapcsolatba kerülni a Te nemeddel(nincs bajom veletek, csak nem vágyom rátok).

Van olyan lelki megélés, ahol olyan dolgokat tapasztalsz, hogy "ilyen" dolgokkal nem törődsz többet....Ezt az energiát át lehet alakítani, s másféleképpen felhasználni. Én sem hittem, mert azért éltem ilyen életet és ismertem a vele járó energetikai változásokat. De tényleg úgy van, hogy ezt az energiát másra is lehet használni. Jó dolgokra.

Nem lakom templomban, egyedül gyakorlom a vallásom, tanulok főleg, de tartom a kapcsolatot más krisnásokkal.....

Nem sokban hasonlítok a "többi" krisnásra. Teljesen más vagyok.....Szóval miattam ne utáld a többit is.....
21647 levél
Válasz 08.09.12. 16:35 #122
padavan
Éppenséggel messze nem dühöngök, az egészen más képet adna, hidd el. De ha neked az ellentmondás dühöngés, akkor ne csak olvass pszichológusokat, hanem használd is őket.

Miért, szerinted és szerintem hova való vagyok? Pokolra? Szépen leírtad a nyugati civilizáció szinte egészét...
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
21647 levél
Válasz 08.09.12. 16:33 #121
padavan
Ja, hogy te nőci vagy? Látod, ez még nem esett le eddig. A fenébe, pedig kissé udvariasabb lettem volna.

A cölibátus pedig a valaha volt legtermsézetellenesebb dolog, amit valaha beteg elmék kitaláltak. Mi vagy te, Krina mennyasszonya, aki az örökkévalóság után megrak jutalomból?

Mire jó a cölibátus azon kívül, hogy magadhoz kell nyúlj, és azon kívül, hogy egy rakat érzelmi feszültséget kell eltemetned magadban?

Egyébként hogyan boldogulsz ebben a jelenlegi világban? Van munkád, vagy bevonultál egy krisna templombsa, amit a hitetlen adófizetők tartanak el? Elemenkültél? Mi elől? Szar volt az élet előtte? Megerőszakolt egy cigány? Apád ütött-vert? Ronda vagy, mint a bűn és aplázacicák ittnem férnek hozzád így nem is versenytársak? Na, melyik?
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
80 levél
Válasz 08.09.12. 16:32 #120
skcm
Igen, olvastam olyan pszichológusok tanulmányait, akik a netes "dühöngőket" tanulmányozták....Tisztára Rólad mintázták az egyes részeket....szóval semmi egyedi, átlagos "tanulmány eset" vagy.....

Amúgy én nem készítek ilyet....csak elkönyvelem magamban, hogy hova való vagy. Mint ahogy Te is megtetted.
80 levél
Válasz 08.09.12. 16:29 #119
skcm
Nem gáz, nyugodtan kajálj ami jólesik, magadnak csinálsz karmát, nem nekem

Mellesleg: cölibátusban élek és nem vagyok leszbikus

Gondolom leesett, hogy nő vagyok....szóval még "mester" sem lehetek, mivel nálunk nincs női lelki tanítómester.

Most mi lesz?

Szerintem majd Yoda ad neked Yó tanácsot kedves padavan
21647 levél
Válasz 08.09.12. 16:25 #118
padavan
Ja, tehát mi vagyunk a tanulmányozásra méltók. Tipikus isteni szemszög, kissé elborultál, nem? Megvizsgálod ezeket a hitetlen apró kis esendő lényeket és közben simogatod a saját eltorzult lelkedet, hogy te mennyire tökéletes vagy a frusztrált életeddel. Gratulálok srác.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
80 levél
Válasz 08.09.12. 16:23 #117
skcm
Dehogy ritka..... Nekem volt már találkozásom a padavanhoz hasonló lélekhez itt a neten(szóval gyakorlatoztam már hasonló eseten).....pont így indult az is...majd meglátom ennek mi lesz a vége.....kész tanulmány mind.
21647 levél
Válasz 08.09.12. 16:22 #116
padavan
Á, azért még ott nem tartunk, hogy minden szavadat kövesem. Majd ha éhes leszek, belenézek a kólámért, a pizza már úton van. Húsos. Gyilkos vagyok.

Inkább dugj meg egy krisnás csajt, jót fog tenni.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
80 levél
Válasz 08.09.12. 16:19 #115
skcm
Rendben van, nyisd ki a hűtőszekrényt és nézz bele.......
21647 levél
Válasz 08.09.12. 16:14 #114
padavan
A vicc igazi poénja az, hogy én sem vagyok teljesen materialista gondolkodású, de az ilyen súlyos elmebetegek kihozzák belőlem az igazi köcsögöt. Ismerek egy-két ilyen embert, ne tudd meg, ezek teljesen készen vannak, súlyos esetek, de tényleg. Személyesen ne tudd meg, olyan elborzasztó kisugárzásuk van, olyan igazi pszichopaták, akik szerencsére nem a gyilkolásban találták meg életük értelmét, hanem valamiféle beteg hitben.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
29281 levél
Válasz 08.09.12. 16:11 #113
Germinator
Viccen kívül, padavan és skcm találkozása az interneten kábé a szív és az ész, Batman és Joker, Neil McCauley és Vincent Hanna ellentétéhez hasonlítható. Nagyon tetszik, és ritka az ilyen.
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
21647 levél
Válasz 08.09.12. 16:10 #112
padavan
Igen, Mester, taníts még! Mutasd meg nekem a Fényt!
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
80 levél
Válasz 08.09.12. 16:10 #111
skcm
Ítélkezni és megitélni valakit/valamit, egy helyzetet nem ugyanaz. Mindenki felméri, megítéli, hogy mi az, amivel szembekerül.

Te direkt provokálod ezt ki....akkor mi a probléma? Nem erre számítottál?
21647 levél
Válasz 08.09.12. 13:38 #110
padavan
Köszönöm, hogy ítéletet mondtál felettem, Mester!
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
80 levél
Válasz 08.09.12. 12:06 #109
skcm
Elnézést a többiektől, más topicból szivárgott át a hangulat.....


80 levél
Válasz 08.09.12. 12:04 #108
skcm
Az olyanoknak, akik így állnak hozzá az élet kérdéseihez, nincs értelme semmit feltárni, vagy elmondani. Sem a más kárán, sem a sajátjukon tanulni nem tudnak.

Más szóval folyton ugyanabba a kakiba gyalogolnak bele.....

Találkoztam máshol is már a "fajtáddal". Nem lehet veletek kijönni...csak átlépni, vagy kikerülni...mert csak rombolni vagytok képesek.
21647 levél
Válasz 08.09.09. 07:28 #107
padavan
Kik vagyunk mi? Előemberek.

Honnan jöttünk? A természetből mutálódtunk ki, ahogy a daganatot is a gazdatest táplálja.

Mi a céla annak hogy élünk? Semmi, ez egy negatív mutáció szerencsétlen foloymánya.

Mért csak mi? Egyáltalán nem biztos, hogy csak mi.

Miért csak a Föld? Francokat csak a Föld.

Egyedül vagyunk? Biztos, hogy nem.

Ki a teremtő, ki készítette a világot? Erre soha nem tudjuk meg a bizonyítható választ.

És őt? És erre sem.

Ennyi, nem kell ebbe beleőrülni.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
80 levél
Válasz 08.09.09. 05:07 #106
skcm
Valóban bele lehet őrűlni, ha folyton ezen agyal az ember, és nem talál, vagy kap választ. Pedig a válasz nagyon egyszerűMindre.
29281 levél
Válasz 08.03.28. 15:14 #105
Germinator
Annyira én sem vagyok szakértő, csak olvastam Az önző gén című könyvet (nagyon nagy; akit érdekel az etológia illetve az evolúció, annak érdemes belekukkantania!), és abban volt szó az élet kialakulásáról, mármint az evolúció kiindulópontjáról.

Egyébként a víz nyílván azért érdekes ilyen szempontból, mert ez egy kémhatások szempontjából semleges közeg, így bonyolult molekulák kialakulhatnak benne anélkül, hogy savas vagy lúgos hatások érnék őket. Gondolom ezt kémiafaktosként, de nyugodtan szóljon valaki, ha tévedek.
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
27974 levél
Válasz 08.03.28. 15:01 #104
LordMatteo
Jhahogyígy.

Jó, ennyire nem mentem bele soha, engem inkább már az űr érdekel, hobbi szinten ( Univerzumos topic )

bár úgy tudtam, hogy pl az aminosavak szerintünk mindenképp kellennek, de ez a témakör sose volt az erősségem.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
29281 levél
Válasz 08.03.28. 14:59 #103
Germinator
Nem kell mindenképp víz, nem ezt mondják. Hanem azt, hogy ha valahol van víz - na akkor ott már érdemes élet után kutatni.

Nyílván kémiai háttere van annak, hogy pl. az aranyból miért nem fejlődhet ki élet. A szén azért jó, mert végtelen sok lánc kapcsolódhat egymás mellé, így nagyon bonyolult molekulák is létrejöhetnek belőle. Szóval azért bármiből nem fejlődhetnek ki kis baktériumok, de tény, hogy másból ettől még simán. A szén csak a legideálisabb elemek egyike (ami ráadásul elérhető közelségben van, hisz a csillagfejlődés során kialakul).
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
248 levél
Válasz 08.03.28. 14:56 #102
Skuloxid
De biztos téged is érdekelnek ezek... Az ember kiváncsi teremtés, csak sajnos nem kapja meg mindenre a választ...
27974 levél
Válasz 08.03.28. 14:55 #101
LordMatteo
Nos, mint tudjuk, a Naprendszerünk igencsak kis fos a többihez képest, egy átlag csillaggal, átlag bolygókkal. Ha itt, egy bolygón van élet, tuti hogy a többszázezer másik galaxisba is van.

De ez is elég beszűkűlt látásmód, hogy az élethez víz kell mindenképp, meg fehérje, meg stb. Honnan tudják a mi tudósaink, hogy egy mittomén az aranynál ezerszer értékesebb dologból nem fejlödhet ki élet?
A kibaszás társas játék, sose feledd.
29281 levél
Válasz 08.03.28. 14:55 #100
Germinator
akkor ne gondolj ilyenekre tényleg ne
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
248 levél
Válasz 08.03.28. 14:53 #99
Skuloxid
Egyet értek veled.
De gondolom már sok ember fejében megfordult az a fogas kérdés hogy...
Kik vagyunk mi?
Honnan jöttünk?
Mi a céla annak hogy élünk?
Mért csak mi?
Miért csak a Föld?
Egyedül vagyunk?
Ki a teremtő, ki készítette a világot?
És őt?

Beletudok majdnem betegedni e kérdésekbe.
29281 levél
Válasz 08.03.28. 14:48 #98
Germinator
Nézd (bár kérdés, miért hoztál fel egy három éves topicot), én például elhiszem, hogy van máshol élet - ez abszolút nem elképzelhetetlen. Az, hogy vannak "földönkívüliek", nevezzük őket így, egyáltalán nem idióta feltevés, sőt, az lenne a furcsa, ha csak a Földön lenne élet. Amit én nem hiszek el feltétlenül, az az, hogy ezek a földönkívüliek idejönnek a bolygónkhoz és vizsgálgatnak minket, meg elrabolnak embereket. Miért jönnének ide? Hogyan jönnének ide? Azért a fénysebesség őket is megköti. Vagy tudnak teleportálni? Oké, de miért feltételezzük, hogy egyáltalán magasabb fejlettségi szinten vannak, mint mi?

Én már azt is földönkívüleiknek tartanám, ha nem szuperintelligens, vegetáló élőlényeket (vö. "növényeket") találnának más bolygókon, szerintem az is hatalmas felfedezés lenne. Nem kell feltétlenül emberszerű, nagyszemű dolgokban gondolkodni, akiknek ráadásul még űrhajójuk is van
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
248 levél
Válasz 08.03.28. 14:44 #97
Skuloxid
Én nagyon is hiszek az ufokban, valamelyik este olvastam egy képes könyvet róluk, és ha összehasonlítjátok a képeket, megtudjátok átlagban hogy melyik hasonlít a legjobban egymásra, ezzel le tudjátok venni hogy igen is az ufok űrhajója így néz ki, és ha kamu az egész, nem lehetetlen, hogy élnek más élőlények rajtunk kívül akárhol a világon.
Hiszen a szén elvileg nem csak a földön található meg.
21647 levél
Válasz 05.02.24. 21:56 #96
padavan
Ha nem nyithattok topicokat, akkor felhozzátok a több éves baromságokat? Miféle gondolkodásmód ez???
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
134 levél
Válasz 05.02.24. 21:50 #95
poszda
féltek az ufóktól
Nincs és nem is lessz
3167 levél
Válasz 02.10.28. 15:00 #94
'Tacker Takk'
Aki utazott már a 3-as metrón , az tudja, hogy az űrlények köztünk élnek.
"Látod nincs mit mondanom, a napot, az órát sem tudom..."
2325 levél
Válasz 02.10.27. 18:32 #93
Berkenye
Ezt én akartam elsütni
520 levél
Válasz 02.10.27. 18:31 #92
hill
UFO-t láttam a fürdőszobában!!!!

tükörbe néztem
61 levél
Válasz 02.10.27. 17:39 #91
Robert De Niro
Szerintem HAZUGSÁG az egész, nehogy bedőljetek már
MAFFIA
3167 levél
Válasz 02.10.26. 16:52 #90
'Tacker Takk'
Van egy remek lapponthu oldal ami Nostradamussal afoglalkozik,
vesetek rá egy pillantást,
nagyon jó linkek vannak rajta!
(Ufó, paranormáli jelenségek, III: Világ Háború...)

http://www.nostradamus.lap.hu
"Látod nincs mit mondanom, a napot, az órát sem tudom..."
3167 levél
Válasz 02.10.24. 15:42 #89
'Tacker Takk'
Dile: Elolvastam. Remélem boldog vagy, ma már nem fogok tudni aludni
"Látod nincs mit mondanom, a napot, az órát sem tudom..."

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.