Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Age of Wonders II - The Wizard's Throne (Előzetes)

1 levél
Válasz 02.06.07. 14:47 #4
natanael
Idézek: "Így azután nem mindegy milyen harcosokkal töltjük fel csapatainkat. Maguk a hősök is harcolnak a csapat részeiként, a Disciples sorozat vagy a legutolsó HOMM, a HOMM4-hez hasonlóan."

Ez az összehasonlítás nem igaz mert előbb játszhatunk csatában hősel a AOW-ben mint a HOMM sorozatban. (csak azért mert sokan azt hiszik, hogy az AOE HOMM klón pedig nem az) mert sokal jobb!!!! (ezt most nem fejteném ki mert lehetne egy egyetemi esszét írni belőle)
3127 levél
Válasz 02.04.28. 12:47 #3
Blade Runner
Kösz Roger. Ez csak egy demo volt, gyorsan agyoncsaptam az ellent és vége volt. Gondolom ezért nem tapasztaltam az általad leírtakat. Mivel a játék kézenfekvő volt az első pillanattól kezdve, ezért nem is kisérletezgettem vele sokat, és a readme-t sem olvastam el. Majd a végső értékelésnél meg említem.
Blade
1 levél
Válasz 02.04.28. 00:09 #2
_Roger_
Ez a maximum 8 egység nem igaz!
Ha csatára kerül a sor, akkor a támadó és a védő mellett álló egységek is megjelennek a csatatéren, méghozzá olyan helyzetben, ahogy a világtérképen álltak. Például egy város ostromakor simán meg lehet csinálni, hogy a négy kaput négy különböző hőssel támadod.
35 levél
Válasz 02.04.26. 22:47 #1
skaven
Azert az elso resznek sem volt csunya grafikaja. Foleg az allithato felbontasnak hala, ami a Heroesban csak most jelent meg... Remelhetoleg ebben lesz alapbol random palya generator (az elsoben nem volt, a HOMM4-ben es a D2-ben sincs). Pedig a HOMM3 az Armageddons Blade megjelenese utan pont emiatt lett kiraly (+ a hot seat miatt

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.