Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Új Blizzard játék - konzolra (Hírek)

5900 levél
Válasz 02.09.21. 08:54 #6
Dile
Ez tévedés. Nem Starcraft 2, hanem Starcraft: Ghost. Ezt még a blizzard is hangsúlyozta(szóval majd lesz S2, PC-re). Különben is gyertek a Beszélgetés a játékokról>Starcraft: Ghost topicba erről dumálni!
"Yes, I know my enemies: they're the teachers who taught me to fight me. Compromise, conformity, assimilation, submission, ignorance, hypocrisy, brutality, the elite."
1247 levél
Válasz 02.09.21. 08:47 #5
erdos
És természetesen ha kapunk egy átiratot akkor mehet a pókember mellé a polcra, mert szépnek szép na de irányítani?
Viszlát Starcraft II !
Nem az a baj hogy nagy az isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés...
158 levél
Válasz 02.09.21. 07:59 #4
RangeR
Az a magyarázat,hogy Amerikában és nyugaton akinek van pc-je,annak még ott van az asztal szélére dobva 2-3 féle consol is,ugyanis nem megerőltető megvenniük.Gyakorlatilag tökmindegy mire fejlesztenek.De a consol eladások több milliósak,és direkt csináltak a blizzard oldalán egy felmérést,hogy ki tervez valamilyen consol vásárlást a közeljövőben.Hát a 99%-a,kivéve a kelet-közép európai tömböt.Itt meg az a néhány ezer játékot teljesen mellőzhető.Akinek nagyon kell majd ez a game,az 2003 végéig bőven meg tud venni majd egy consolt,még én is,pedig aztán nem vagyok egy magas bérkategóriában!
5959 levél
Válasz 02.09.20. 18:54 #3
Mephisto
"Szeretjük a Blizzard játékokat, mert jók, szeretjük a Blizzardosokat, mert a mi érdekünket szolgálják s a legrendesebb, legjófejebb fejlesztők"

Ez természetesen részben, de ezek után is igaz lesz, de nem hiszem el, hogy egy ekkora rajongótáborral (PC-s rajongótáborral!) rendelkező csapatnak ne lenne teljes beleszólása a saját üzletpolitikájába. Olyan jó fejlesztők, hogy nem kell a kiadó akarata előtt meghajolni, mert megtehetik, hogy kiadót váltanak, úgyis van rájuk igény, úgyis mindenki (PC-sek) megveszik majd az új játékukat. Mi akkor a magyarázat, hogy tök jó játék készül - de konzolra?
"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.
4211 levél
Válasz 02.09.20. 15:48 #2
Madrac
En nem vartam igazan az uj jatekukat de ez azert engem is meglepett es csalodotta tett. El tudom kepzelni mit ereznek akik kedvenc jatekuk folytatasat vartak...
Quoth the raven, `Nevermore.'
1247 levél
Válasz 02.09.20. 10:37 #1
erdos
Most aztán boldoggá tettek
Nem az a baj hogy nagy az isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.