Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Kész a Hot Pursuit 2 (Hírek)

6295 levél
Válasz 02.09.27. 06:25 #7
J. Dávid
Én si remélem,hogy nem b@sszák el ezt a részt. Az éjszakai vezetés meg tényleg benne lehetne...sokkal jobb,mint nappal nyomulni
12750 levél
Válasz 02.09.26. 10:49 #6
okoska3000
Az NFS-ből a Porsche lett az igazi, remélem nem rontják vissza az irányítást, kicsit azért már ott kezdett realisztikusabb lenni, szép grafikkal, remélem sokat javítanak és nem rontanak...
1 levél
Válasz 02.09.26. 01:03 #5
CalebTheOne
Nos igen...NFS. Az eddigi részei már-már legendássá váltak PC-n hisz talán az egyetlen (Test Drive sorozat suxx) Arcade autoverseny sorozat PC-n, ami képes volt visszaadni a feelinget amit egy sportkocsit vezetve átél az ember fia na de azért az EA se felejtkezzen már el arrol hogy ez a sorozat PC-n született és ugyanmár legalább a PC-s verzio jelenne meg elöször vagy egyszerre az összes. Aztán hallottam olyat hogy ebböl az uj részböl is kimarad (akárcsak a porsche 2000-böl) a beállithato éjszakai vezetés és az esös pálya. hát....ezt pedig már a 3 is tudta 1999-ben. Érdekes. Különben is az NFS: MC -> Motor City Onlineositása után már semmi yot nem vártam. Azért megnézem mit tud a játék hátha mégis király lesz
9563 levél
Válasz 02.09.24. 12:20 #4
kEnAcE
De csak az X-Box az ami szalonképes konzol. A PS2 már nam az (bár szerintem soha nem is volt az, soha nem vehette fel a versenyt a high-end PC-kel). Nekem az a véleményem, hogy még az autós játékok is nagyon ocsmányak voltak PS2-n. Hihetelenül alacsony felbontású textúrá fogazattal, TV-n meg pláne. A Grand Tourismo 3 viszont nagyon jól sikerede. Az X-Boxnak is csak azért van ekkora sikere, mert alapvetően Pc-s alapokon nyugszik. Ez persze a saját magánvéleményem, meg mondjuk én PC-párti vagyok.
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.
6295 levél
Válasz 02.09.24. 06:48 #3
J. Dávid
A Colin sorozat bejön nekem is igaz,hogy utoljára 4-5hónapja volt fent a gépemen...
Viszont Én azért várom, mert csak egy tetves PCm van és ebbe sportkocsik lesznek, nem rally kocsik. Viszont ha itt sem fognak törni a kocsik, akkor 200%,hogy még sold outban sem fogom megvenni!
3313 levél
Válasz 02.09.23. 20:34 #2
Reapest
Velem nem fognak kib*szni ezek az EA-s gyíkok! Veszek egy XBoxot .
Na jó, beszéljünk nyiltan: ezért nem éri meg. Need for Speed feeling, meg Hot Pursuit méltó utódja, de láttunk konzolon jobbat is...PC az más tészta, habár rallyból mi is kaptunk fincsi cuccokat (pl. az a rally játék, aminek most nem ugrik be a neve, csak az, hogy kik készítették: Bug Bear). Mellesleg azért nem ugrik be, mert nem szeretem a rallyt (csak a Colin sorozatot), de el kell ismernem, hogy remek gamma lett. Aztán jön a Colin 3, PS2-n még mindig tombol a GT3. Van esélye egy NFS:HP2-nek? Hááát.
Ha nem hasonlítjuk össze a többivel, akkor van és ezt pedig nyugodtan megtehetjük, mivel ez valóban más, mint a többi. Ez egy Need for Speed, ez egy életstílus, nem egy játék.
6295 levél
Válasz 02.09.23. 18:15 #1
J. Dávid
Remélem hamar meglesz!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.