Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Unreal 2- Január 13.

3121 levél
Válasz 02.12.28. 00:40 #7
@Slider@
Láttam.
Gondoltam meghagyom nekik is ezt az örömöt.
3488 levél
Válasz 02.12.28. 00:19 #6
jatfield
Keresgélj még, ott van a többi fegyver leírása is
3121 levél
Válasz 02.12.28. 00:09 #5
@Slider@
Ha tényleg nagy Unreal2 fanok vagytok ez tetszeni fog!!!
Látogassátok meg a HARDWIRED oldalát!!Ott találtam ezt a kis csemegét!!
UNREAL2 FANOKNAK KÖTELEZŐ!!!!!!!!!

Unreal 2.: állítólag pár perc alatt meg lehet kedvelni a stuffot. Gyorsan rájön az ember, mennyire cool az összes fegyver. Lássuk tehát a felszerelést, mik lesznek:
Dispersion Pistol, Auto Mag, Stinger, (Drakk lézerpuska), ASMD, Eight Ball, Flak Cannon, GES BioRifle, Razor Jack, Mesterlövészpuska, Ágyú-torony, Rakétavető-torony, Erőtérgenerátor, Takkra, Pókágyú, Rifle és Master Flatliner kedvence a GÁTLING! (Minigun). Aahh. Emlékeztek még a SYNDICATE-re? Mikor mondta a cyborg ügynököd azon a kellemesen rezgő baritonján, hogy “MISSION ACCOMPLISHED!”. Nem emlékszem pontosan, de mikor felvetted a fegyvert, nem mondta, hogy “MINIGUN!” ?. (aahh és megvan eredetiben, eredeti hypercool kézikönnyvel a stuff! Akkor még TUDTAK kézikönyvet készíteni. Az egész könyvecske olyan, mint egy Kém eligazító Parancs.)

Mai ellenfél-lenyugtató készülékeink: T-13 Energiatüsszentő, M32 'C.A.R' rohamkarabély, Magnum, M406 gránátvető, M700 Shotgun, Rakétavető, ElektroSokk-lándzsa, Lángszóró és antik gránátgyűjtemény.

Avagy: “Vajon mennyi BitangErős gránátomat bírja el kérges héjú páncélod, kedves Skaarj koma?”

Ha esetleg legyintenétek mindezen, akkor elárulom, hogy híre kelt a titkos szuperfegyvereknek. Nem elhanyagolandó Takkra és a lángszóró másodlagos tüzelési módja sem!

T-13 Dispersion Pistol
Gyártója az orosz Lepew Corporation. Kissé felturbózták az U1 óta. Elsődlegesen gyengusz energiaimpulzust köp, amely nem borítana meg egy elefántot, de SOSEM FOGY KI. Szóval lehet akrobatizálni, közben vég nélkül puffogtatva az ellenfél irányába. 2.: A tűzgombot lenyomva tartva energiát gyűjtesz a tárba és egyetlen hatalmas kisüléssel leköpöd az ellenfelet. (Bővítményekkel egyre durvul a fegyver.)

M32 Combat Assault Rifle (C.A.R)
A zsoldos szleng kedvesen csak permetezőnek becézi, mivel Urániumbetétes lövedékekkel működik és újratöltés közben urániumgőzt ereget a töltényűrből. 1.: pici „urániumszilánkot” lő ki, amely könnyedén áthatol a vékonyabb páncélon, becsapódáskor a célszeméllyel is megkóstoltatva a radioaktív gőzöket. Másodlagosan öt repeszt küld célba, melyek Flak-töltetet képeznek, ami becsapódáskor felrobban. Az M32 C.A.R tűzgyorsasága kiváló és PROFI hangja nagyon kellemesre sikeredett!

Magnum Pisztoly
Az U1-ben használt „Auto Mag” nagytestvére. 1.: a C.A.R-hoz hasonlóan kövér urániumszilánkot lő ki. Másodlagosan három gyors lövedéket bocsát útjára. Ekkor nem olyan pontos, mint az elsődleges tüzelési módban, de ha egy közepesen kövér Skaarj rád mászik, hogy karpáncéljára erősített pengéivel kibelezzen, akkor nagyon jól jön ez a tűzerő.


M406 Gránátvető
Összetett cucc. Otromba, nehézkes dög és az egyik legdurvább fegyver a játékban. Hat különböző gránátot tölthetsz bele. Lenyomva tartva a tűzgombot szabályozhatod a gránátröppentési távolságot. Másodlagos tűzmódban a következő gránátok között válogathatsz:

Repeszgránát: hízott Carbo-acél darabkákkal fűszerezett töltet, mely érkezéskor hatalmasat pukkan és izzó fémdarabokkal szeleteli fel az ellenfél husikáját.

Gyújtógránát: Pici „benzinnel töltött” labdácskákat tartalmaz, melyek találatkor hatalmas tűzijáték kíséretében máglyává változtatják a célpontot. Nem is kell pontosan célozni. Itt jön képbe az U2 elképesztően vércool részecskerendszere! (Mindig is csodáltam a tűzijátékokat.)

EMP = Elektromágneses impulzusgránát: Árammal működő cuccok leamortizálására való. Például minden, ami szervomotorral megy, egyből lemered, mikor ez betalál. (Skaarj és ellenséges zsoldos szervós páncélok, ugye..)

”Földrengés”-gránát: Amikor ez betalál, holtbiztos, hogy megérzi az ellenség! Ideális tömeggyalázó eszköz. Robbanáskor hatalmas sokkhullámmal rázza ki a velőt az ellenfél csontjaiból. Mottó: „Pökjed a közepibe, Géza!”

Savgránát: Robbanáskor mérgező savfelhőt képez, mely hatékonyan rágja át magát bármilyen vastag páncélon. (Remélem, az U3-ban továbbfejlesztett változata már a padlót is áteszi majd, szép lyukakat égetve a falakba is = Á’la Aliens) Mottó: „Csak a sűrűjébe!” A lövedék falán ez a figyelmeztető felirat áll: „Vigyázat: Szembe ne kerüljön. Gyerekek elől elzárva tartandó. Orvos által ellenjavalt, bőr-irritáló anyagot tartalmaz!!” :]

Füstgránát: Sűrű füsttakarót borít jótékonyan a menekülő egységeinkre. Tökéletesen demonstrálja az U2 szenzációs részecskerendszerét! Próbáljátok ki azt, hogy Földrengés-gránátot lőtök ennek a füstjébe. A füst élethűen kisebb pamacsokra szakad és szétterül. Elképesztően durva látvány!

M700 Shotgun
Duplapofon. Urániummal szennyezett sörét-felhőt köp az ellenfélre, meggyőző átütő erővel. Másodlagosan pedig fel is robbantja a célba ért sörét-golyócskákat. Így ellenfeleid duplán sebződnek. Sajna az M32 C.A.R-nál jóval lassabban lő, így két puffantás között menekülni kell! :]Lángszóró
Hordozható malacperzselőnek becézik kommandós körökben. Ragadós napalmot okád magából, amely mindenhez odatapad és egészen addig lángol, amíg fel nem emészti önmagát. Ez totálisan cool látvány! Másodlagosan – és most kapaszkodjatok meg – csak szétpermetezi a napalmot, DE NEM GYÚJTJA BE! Szépen lespriccolsz egy területet. Odacsalogatod az ellenfelet. Előveszed a shotgunt és belelősz a trutyiba. Eredmény: Társas-Tábortűz! Képzeld el, hogy folyamatosan hátrálsz a Főnök-Szörny elől, közben locsolgatod rá a napalmot. Aztán egyszer csak félreugrasz és belerakétázol egyet a drágába, mire az duplán sebződik. Le a kalappal a Legend fejlesztőcsapata előtt ezért az ötletért!

Izaura Sokk-lándzsa:
Mikor Leonszió lement a pincébe, hogy megizélgesse a hamvas, bár kissé penészedőfélben lévő Izaurát, ezzel a Sokk-lándzsával pezsdítette fel a hangulatot. Igen! Most már tudjuk, hogy Leonszió kedvelte a szado-mazo szexet. De az a kis romlott céda is élvezettel sikongatott közben! Szóval egyik sem volt jobb a másiknál. Ördögi, mik vannak?!

A fegyver masszív lándzsanyélből és három pengéből áll. Elsődlegesen két, pici energialabdát lő ki, melyek lepattognak a tárgyakról, míg elérik céljukat (biliárdasztal-technika). Nagy tűzgyorsaságát kihasználva elbújhatunk folyosófordulókban és agyonbombázhatjuk az ellenfelet a falról-lepattanó-kanyarlövő-technikát alkalmazva. Másodlagos tüzelési módjában a lándzsa kisebb elektromágneses (EMP) sokkhullámot kelt, amely szétgyalázza az elektromos cuccokat. Fedezékből így lehet ágyútornyokat vagy erőtérgenerátorokat szétszedni.


Nézzétek meg a képeket is!!!
Nagyon durva gamma lessz!!
536 levél
Válasz 02.12.25. 23:59 #4
Carchee
Ja, meg DNF 2001 közepe!
"Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!"
536 levél
Válasz 02.12.25. 23:59 #3
Carchee
Ja, meg DNF 2001 közepe!
"Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!"
3121 levél
Válasz 02.12.23. 22:39 #2
@Slider@
Szerintem csúszni fog a kiadás.Ne írjál semmi olyat ami törvénybe ütközik, mert azért kitilthatnak(mert ugye a rippelés bűncselekmény),várj amíg kijön a full game
7 levél
Válasz 02.12.23. 21:35 #1
Geller
Ugye kozeleg a date..hallani mar valamit "korabbi" kiadasrol?......rip, miegymas..?
Geller

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.