Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» RalliSport Challenge (Ismertető)

12750 levél
Válasz 03.02.17. 10:56 #20
okoska3000
Adják má ki PC-re a Colin3-at, én is akajok vele jáccani, brühühü
646 levél
Válasz 03.02.11. 12:16 #19
ödönke
1146 levél
Válasz 03.02.10. 22:20 #18
Warhawk
ofkorz

egyenlőre...
3553 levél
Válasz 03.02.10. 21:18 #17
The Lord
Ugye xdobozról beszélsz?
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
1146 levél
Válasz 03.02.10. 21:09 #16
Warhawk
Lord és többiek, most azonnal visszaszívok mindent, amit a Colin McRae3-ról mondtam.
ISTENCSÁSZÁR az a játék!

Kicsit fura volt átszokni, de most, hogy ez megtörtént, egyszerűen nem tudok leszakadni róla! Hihetetlen látvány, nagyszerű hangulat, és közepes szinten (ami itt a Hard, mivel van normal, hard és nagyonhard mód) nekem egyenlőre dupla annyi a kihívás benne, mint a Rallisportban!

Most várok a Rally Fusionra, azt mondják az még ezt is übereli.Hát kíváncsi leszek...
4 levél
Válasz 03.02.07. 07:35 #15
NeeYang
Sziasztok Rally Gamerek!

Okoska3000nek:

Szerintem pont jó,hogy ilyen szinten "nehéz" a játék utolsó részén végigküzdened magad.

Mivel szerintem eléggé könnyűre
sikeredtek a pályák.

A lényeg ,hogy a megfelelő időben tekerd el a kormányod és máris jó íven csúszol be a kanyarba.
Rengeteg pályán szinte egyszer nem kell fékezni ....

Pld a havas körpályákon nehéz szinten ha már megtanultad az íveket bevenni az 5 kör alatt 35 másodpercet! rájuk tudsz verni.
Ez egy kicsit lehangoló.
A legnagyobb kategóriás autók irányítását is egy pár pálya végégvezetése után meg tudod szokni.
Ezeknél az autóknál már az időben történő fékhasználat elengedhetetlen .....

Mindenesetre szerintem Colin2-t elfelejtheted és megfelelő vassal rendelkezvén sok élvezetes percet töltesz majd el e game mellett,mert ennél jobbat mostanában nem biztos ,hogy kapni fogsz.

Nagyon kevés olyan "autós" játék van amely hosszú-hosszú órákra le tudjon kötni.
A Microsoft RalliSport Challenge egyedül a "zajkeltésével" nem okoz nagy örömet.

De a többi......

Látni kell!!!


ui:Nem akarom isteníteni ,de mondjatok ennél jobb arcade stuffot....


3123 levél
Válasz 03.02.05. 14:43 #14
CybearBoy
A nagy teljesítményű, hátsókerekes autóknál nagyon kell vigyázni a gázadásokkal a Trophyban. Nem nehéz, csak élethű.
12750 levél
Válasz 03.02.05. 14:01 #13
okoska3000
karrier módban szerintem tök mindegy, hogy easyn vagy min vagy... Az ugyanolyan... Csak ha nem karrier módban vágtázol, akkor számít...
9563 levél
Válasz 03.02.05. 12:07 #12
kEnAcE
A grafika nagyon király, a kocsik normálon irányíthatatlanok, easy-n mintha egy kicsit jobb lenne, viszont sajna 3 CD-s...
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.
12750 levél
Válasz 03.02.05. 11:40 #11
okoska3000
Olyan, mint az FPS-eskben a végén a főellenfél, itten meg a végén főautót kell legyűrni
12750 levél
Válasz 03.02.05. 11:39 #10
okoska3000
Tényleg, a tesztelők nem szóltak a készítőknek, hogy ez kicsit nehéz lesz a vége??????

Nekem nagyon tetszett a game, de nem bírtam a végét idegekkel...

Mondjuk a Rally Trophyban is a legnehezebb fokozatra olyan autókat ad, hogy gázt adok, azt körbefordul az autó, szal az még irányíthatatlanabb, igazán leszokhatnának már erről "a végén úgyis megszívatlak" befejezésről...
1146 levél
Válasz 03.02.05. 11:34 #9
Warhawk
Nem is igaz, néhány fejlesztőnek is sikerült!
12750 levél
Válasz 03.02.05. 10:15 #8
okoska3000
Úgy látszik, egyedül Warhawk tudta befejezni a karrier módot

12750 levél
Válasz 03.02.05. 10:14 #7
okoska3000
Ja, je, gyönyörű a game, nekem is bejött, habár néha agyvérzés kerülgetett az irányítás miatt, ami még kocsiválasztással korrigálható, de a vége tényleg lehetetlen, a légterelős Hill Climb autók egyszerűen irányíthatatlanok, én sem tudtam megcsinálni, ehhez képest a Rally Trophy meg a Colin2 röhögve végígjátszható...

DE...

Grafika csodás, és nagyon feelinges játszani...

Egy kis jobb irányítással tuti lehetett volna...

Mellesleg én külső nézetből szoktam nyomni, nem is hiányzott a belső nézet (és gondolom azért nincs benne, mert nem szimulátor, mint az a játék elején ki is van írva, hogy nem realisztikus...)
1146 levél
Válasz 03.02.05. 08:19 #6
Warhawk
Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás.
Egyébként mivel közösen nyomtuk, nem minden pályát vittem végig, és ha jól emléxem, a vége felé van olyan, ahol mi sem tudtunk elsők lenni, viszont hála az égnek, ez egy-egy pályán volt csak, és a többi pontja elég volt a bajnokság megnyeréséhez.
Az tuti, hogy nem a vörös osztály kocsiait kell használni, mert bár iszonyat gyorsak, nem rallira vannak kitalálva - illetve nem Rallisportra.
3553 levél
Válasz 03.02.05. 06:32 #5
The Lord
Hát ízlések és pofonok. Én a Microsoft-tól nem egy ilyen gagyi arcade játékot vártam, ott - amennyi pénz van - simán lehetett volna szimulációt készíteni. Legnehezebb szinten az utsó negyedben te tudtál első helyen végezni?? Ha igen, akkor áruld már el, hogy hogyan csináltad...

Hozzátenném még, hogy az XBOX-os verzióról én rengeteg pozitívat olvastam a neten, szóval azt elismerem, hogy jó. Azt hittem, hogy a PC-s változat csak nekem nem tetszik, de amikor aztán egyre több helyről jöttek a negatív kritikák, akkor kissé megnyugodtam... . Ettől független én örülök, hogy neked bejön, mert legalább különbözünk, ahogy írtad.
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
1146 levél
Válasz 03.02.04. 22:51 #4
Warhawk
Egyébként az ismertető első változata úgy nézett volna ki, hogy egy bekezdésen keresztül fejtegettem, miért nem autószimuláor ez a játék...Kár, hogy nem mentettem el, annak az ismertetőnek talán az volt az egyetlen normális bekezdése.
1146 levél
Válasz 03.02.04. 22:44 #3
Warhawk
Nah, szép sorjában. Azt még egyszer leszögezem, több hónapja szinte naponta játszok vele X-Boxon, ha viszem a dobozt haverokhoz, akkor DoA, meg Mortal mellett tuti ott van ez is, szóval az az egy hét letelt már.
Ez viszont azt is jelentheti, hogy én, mikor PC-re megkaptam teljesen hozzá voltam szokva az irányításhoz, max annyit kellett figyelni, hogy ne jobb, bal triggereket, meg D-padot keressek. De ne csak saját példa legyen, mint írtam, az ismerősök közül se okozott gondot senkinek az irányítás.
A nehézségről azért nem írtam egy mondatnál többet, mert nekem nem tűnt nehéznek. Ezt gondolom megérted, egyéntől függ, nekem éppen ez volt a véremben.
Azt pedig nem véletlen írtam, hogy arcade-rally, hiszen a játék sikítja, hogy nem azoknak készült, akik a volán mögül, max élethűséggel akarják a verdát írányítani - nekik majd jön a Colin3.
És ha már itt tartunk! Nekem megvan X-Boxra a Colin3 és nem annyira jött be. Az már tényleg szimulátorosabb, olyan kanyarban, amiben itt könnyen megfogom a kocsit, ott olyan piruettet nyomtam, hogy szép volt nézni. Életszagúság szempontjából ezért nem is igazán hasonlítanám össze őket. Grafikailag viszont azon a fix hardveren a Rallisport röhögve veri, hangok, zene szempontjából szintén. Egyébként X-Boxon nagyon gyorsan el is tünt a program, de azért bízom a PC-s verzióban.
Az értékelés meg olyan, amiről nem szívesen vitázom. Nekem 9-t ért (sőt, útálni fogsz, de többet is néha ), neked nem, hála az égnek nem vagyunk egyformák.
25 levél
Válasz 03.02.04. 21:39 #2
Sanya100
Egy autószimulátor amiben nincs műszerfalas belső nézet nálam kapásból 1-es.
Ha valami ez az illúzióromboló. A valóságban, hogy látunk ki a kocsiból? Az értelmesebb fejlesztők ezt egy pár éve tudják ők nem
3553 levél
Válasz 03.02.04. 20:38 #1
The Lord
Nos Warhawk azt kell mondanom, hogy én is közel ilyen lelkesen nyilatkoztam a játékról, amikor az első nap után megírtam az ismertetőmet. Aztán jött a második nap, majd a harmadik, majd eltelt egy hét, és egyre szomorúbb lettem. Természetesen hozzáállás kérdése, hogy kinek mi mennyire jön be, vagy sem, de a RalliSport Challenge a végén hihetetlen nagy csalódás volt.

Ami a cikkedben a legfőképp szemet szúrt, az az irányításról alkotott véleményed. Én meglehetősen nehezen sajátítottam el, s hozzáteszem azt is, hogy a játéknak a realitáshoz semmi köze, s nem hinném, hogy a fejlesztőknek ez szándékolt céljuk volt (a körpályák esetében valószínűleg, de a szakaszoknál biztos nem). A fejemet vertem a monitorba, amikor a sokadik kicsúszás után is beugrott a kamera abba a tök idétlen nézetbe, melyben neked ugyanúgy irányítani kell a kocsit, mint normális esetben. Jó, hogy erre még a második esetnél rájöttem...

A nehézségről írhattál volna kicsit bővebben. Legnehezebb szinten, a játék utolsó negyede szinte teljesíthetetlen (én legalábbis csődöt mondtam), míg egy fokozattal lejjebb, könnyedén fél perces időhátrányokat verhetünk az ellenre. Ez kissé illúzióromboló .

A grafika és a hangok terén teljes mértékben egyetértek veled. Kár, hogy így elszúrták a fejlesztők a stuffot... arra azért kiváncsi lennék, hogy ha ez nálad 9 pontot ért, akkor majd a Colin 3-ra, mennyit fogsz adni, mert az már csak a puszta előrejelzés alapján is verni fogja a gammát . Én jóindulattal 7.5 pontot adnék a RalliSport Challenge-re, de ha rossz kedvem van, akkor csak 7-et.
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.