Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Matrix játék(ok)

5142 levél
Válasz 03.10.11. 11:42 #7
gabosh
Nekem is nagyon tetszett a film de a jákkal kapcsola remélem ellent kel mondanom,mert lesz a Mátrix Online ha minden igaz a képei jók de a játék ki tudja?
137 levél
Válasz 00.05.31. 21:15 #6
ulukai
Dino, ez lesz a Max Paynben is nem? Különben jó lesz az a titanium angels, már a címe is jól hangzi,k a képek alapján tetszik a hangulat, valahol olvastam, hogy a küldetés rendszer hasonló lesz az outcast-éhoz. Remélem is, hogy nem rontják el azzal, hogy puszta akciójátékot csinálnak belőle.
5710 levél
Válasz 00.05.29. 21:52 #5
Dino
Az SCi Titanium Angels játékában lesz egy kis Matrix jellegű effekt, nevezetesen az, hogy egy-egy jobb ugrásnál/lövésnél a gép lelassítja a játékot, és közben körbejárhatjuk a főhősnőt a kamerával. Igaz, ilyenkor nem teljes pause van, de azért az E3-on látott eredmény elég hasonló volt, mint a Matrixban. Ráadásul mi is lelassíthatjuk az ugrást ilyen módon.
60 levél
Válasz 00.05.29. 21:38 #4
PUMA
Nem a Q1-enginnel?
699 levél
Válasz 00.05.29. 18:24 #3
NUKE
A film nagyon jó volt!
Mellesleg, hogy készülhet hálflájf kieg. q2 enginnel?
60 levél
Válasz 00.05.28. 22:53 #2
PUMA
Na igen, teljes mértékben egyetértek Ulukai-jal. A jó történet ki tud emelni egy játékot, de ha csak arra építenek, pláne, ha már egy ismertre, ugyanúgy meg is ölheti a programot. Azért biztos jó lesz, én bízom a Shiny-ban.
137 levél
Válasz 00.05.28. 22:33 #1
ulukai
Szkeptikus vagyok a Matrix játékokkal szemben, a film nagyon jó volt, olyna gondolatokat vitt vászonra, amik engem már rég foglalakotattak, hogy lehet hogy a világ csak illuzió, és hogy semmi nem igaz körülöttünk, nem az aminek látszik. A filmben jó vált látni, ahogy Neo tudata átállt, és ahogy "felszabadította a lelkét".
Arra hogy ezt egy játékban is átélhessük, nincs szükség, hiszen egy jó történetű kaland(ozós) játéknak a felfedezés öröme az egyik legjobb pontja, mikro lehull a lepel a titkokról. A matrix története és világa már ismert számunkra, érdekes lenne a film helyszíneit egy játék keretein belül újra látni, de nem sokáig állná meg a helyét az a game, ami erre épít. Az egyetlen esély, hogy a Shiny játéka jól sikerüljön, talán abban rejlik, hogy ha egy Matrix világában játszódó produkcióval jönnek ki, aminek a filmhez semmi köze, így nem Neot irányítanánk, hanem valaki mást, más háttérrel és tapasztalatokkal, a két világ közötti mászkálás akkor teret nyújt, mintahogy a longest joureny-ben Arcadia és Stark. De a meglepetés még így is elmaradna, mivel végig tudjuk, hova lyukadunk ki majd.
A half life kiegészítőben jobban bízom, bár nem hiszem hogy a Matrix világ jobbá tenné mint az eredeti half life volt. És az előbbi történeti megfontolás szerint van mit félnie. Hisz a half life egyrész azért aratott, mert sok más fps-sel ellentétben történeti hátteret tudott nyujtani változatos helyszíneken és egymásból logikusan következő eseményekkel. Nem mondom, meg lesz ez a hl matrixban is, de ott megint egy előre kitaposott ösvényt járunk végig majd, és ez nem a legjobb. Nem hiszem hogy a játékcopy visszadná a film vitathatlan nagyságát és hangulatát. De majd meglátjuk......

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.