Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» IGI 2: Covert Strike (Ismertető)

1 levél
Válasz 10.05.15. 15:04 #16
sandfel
császtok én is beírtam volna azt hogy nada de hova kell "fömenübe" de ott hova

egyépként az ötös szinten nekem kevés a löszer azért kell
1 levél
Válasz 09.11.14. 10:09 #15
Kislrke
hello valaki tudja hogy hova kell írni a kódokat ?? mert már mindenhol próbáltam és nem működik!!

előre is kössz
!!

kislőrke.
1 levél
Válasz 09.06.16. 11:45 #14
keti85
Sziasztok, segítsetek pls! nem tudok belépni a multi részbe... állandóan kidob valamiért...
Eljutok odáig, hogy ki tudnám választani a csapatot illetve a fegyvert (tehát a pályát betölti) de utána azonnal visszadob arra az oldalra ahol a pályákat tudom kiválasztani!
1 levél
Válasz 09.05.02. 17:28 #13
betyarereek
Sziasztok!
Az lenne a bajom, h sötét volt nekem a játék és állítottam a grapichon....De aztán full fehér lett a kép:S...Ujra is telepítettem de ugyan olyan maradt!!! segítsetek!!!
37 levél
Válasz 08.08.13. 22:30 #12
bogararc
Engem a Wolfensteinre elmékeztetett ! A grafikája nem valami meggyőző, de a játékélmény a lényeg !
1 levél
Válasz 03.07.14. 17:05 #11
nevermore
Halihó!

Tudja vki, hogy kell, "beírni a főmenübe" az igi cheat-et?

Azt írják itten, hogy írd be a főmenübe, hogy nada..., de a főmenübe nem lehet semmit írni. Már ha a főmenü a játék főmenüjét jelenti.
20761 levél
Válasz 03.03.26. 00:36 #10
Eric
Nekem tetszik. Jól eljátszogattam vele.
Kicsit nehéz volt átállni az Unreal-féle hentelésről a taktikázásra(mert ugye előtte azzal játszogattam). Ez miatt szívtam is az elején rendesen.
Ettől függetlenül addig sosem nyugodtam, amíg egyetlen ellenfél is mozgott a pályán!
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
117 levél
Válasz 03.03.21. 15:47 #9
JOKER
A multi rész ami igazán jó benne, a single valóban felejthető. Próbáljátok ki az összes multi pályát a Neten, lehetőleg minél több játékos legyen a szerveren és majd meglátjátok mennyire élvezetes. Taktikus harc, team munka szükséges a győzelemhez. Időközben megjelent az 1.1 patch is, ami egy csomó hibát is kijavít, ráadásul tartalmaz egy új pályát a Jungle-t is, ami szintén nagyon jó. Az angol szervereket ajánlom kipróbálásra, mert azok néhányat kivéve elég gyorsak és sokszor összejön rajta néhány profi játékos is akkikel nagyokat lehet hentelni.
12750 levél
Válasz 03.03.21. 15:20 #8
okoska3000
Addíg mondjátok, amíg a végén még neki sem állok vele játszani
8079 levél
Válasz 03.03.21. 15:08 #7
Gerry
Pedig nem lehet a multit teszem azt, az UT2k3-hoz hasonlítani..

Játszottam vele egy kicsit, a grafikát valóban csiszolgathatták volna még, ami a vizet illeti, nos 3.5 éve az Outcast-ban legalább ilyen szép volt(persze, tudom, voxeles motor volt az, de akkor is)


Az Al. még ennyire sem nyűgözött le, lelkesen fejbelövögetem őket, mire telán méltóztatnak reagálni...hújajj...

Mindent összevetve abszoltúte korrektnek érzem az értékelést.

(Bár persze lehetséges, hogy a multi megváltoztatja a véleményemet, de a Single-rész akkor is menthetetlen)

1146 levél
Válasz 03.03.21. 14:11 #6
Warhawk
Mondhatnám, de nem mondom, mert az első pályán is "megcsillogtatja" már a program a képességeit.
12750 levél
Válasz 03.03.21. 13:19 #5
okoska3000
Ja je, értem... Nekem nem tűnt elsőre annyira gáznak a grafika, dehát még nem játszottam vele, mondhatnád, akkor minek szólok bele... Majd visszatérek, ha sikerült játszanom vele
1146 levél
Válasz 03.03.21. 11:15 #4
Warhawk
Multit még a bétában próbáltam, nekem a külföldi szerverek lagoltak iszonyatosan. Ráadásul én a CS-től is idegrángást kapok, így nem igazán jó pont az arra hajazás...

A grafikáról annyit, hogy lehet, hogy én vagyok finnyás, de nekem tényleg nagyon csúnyának tűnt, bár a víz tényleg jó - ezt viszont már a béta előzetesnél írtam, és azért a tükröződő, hullámzó víz nem olyan különlegesség manapság. Végtelenítve nincsenek benne a katonák, hanem: "Az egyik ugyebár az volt, hogy riadó alatt a barakkok elkezdtek ellenfeleket “termelni”, itt úgy néz ki a dolog, hogy egy idő után abbahagyja ez irányú tevékenységét – bár sajnos esetenként túl későn."

Ezt a véleményemet tartom is, mert bár lehet, hogy én vagyok béna, de mikor háromnál több ember kezdett lőni, már esélyem sem volt.

Az meg, hogy FPS ínség van, nem mentség arra, hogy ilyen programokkal szúrják ki az ember szemét.
123 levél
Válasz 03.03.21. 11:06 #3
Laci73

Én ugyan csak a single player-el játszottam, de másodpercek alatt (legelső küldetésnél) az "ezt már láttam valahol" érzés fogott el.
Amikor pedig elértem az ellenséges objektumot határoló kerítést,
már tudtam hogy csak egy tovább csicsázott játék rókabőrével játszom. Az ellenfelek is maradtak a régiek (sokuk egy helyben állva vagy térdelve várta amíg leterítem) - gyengének érzem az MI-t.

Ez bizony az első rész sikerére alapozott, kiszépített öreglány.
Valóban csalódás egy kicsit...
Szeretem a ráncaimat, azt mutatják, hogy éltem.
12750 levél
Válasz 03.03.21. 10:06 #2
okoska3000
Én azért vitatkoznék egy keveset Warhawk mesterrel Pontosabban nem vitatkoznék, csak annyit megemlítenék, hogy szerintem annyira nem borzalmas a grafika, sőt, sokkal jobban néz ki, mint az első, ugyan csak az első pályát láttam, de nem volt rossz, talán aki már sokat nyomta, bővebben nyilatkozhat róla, de a víz, ahogy hullámzik és tükröződik benne az épület, a növényzet jól néz ki... Meg állítólag nincsenek benne ezek a végtelenített katonák előszaladnak... Egy pályát láttam, de az okés volt nekem... Sőt... Mostanában elég FPS ínség van, mindenhol olvasni, hogy ez készül, az készül, meg mindenféle kafa képeket mutogatnak, azt szinte alíg jelenik meg valami, a legutóbbi Unreal 2 meg olyan csúfosan unalmas volt és butyuta, szal szerintem az FPS rajongók megbecsülik majd, hogy legalább van valami, amivel játszani lehet... Külföldi ismerősőm végígnyomta, aszonta kafa, idáíg az év FPS játéka...
117 levél
Válasz 03.03.21. 09:01 #1
JOKER
A single rész valóban nem annyira élvezetes, de a multi annál inkább. Nagyon jól felépített pályák, élethűen megrajzolt fegyverek jellemzik. Az egyes fegyverek hangja is olyan mint a valóságban, sőt olyan részletekre is ügyeltek, hogy pl. a Dragunov távcsövében látható célkereszt is ugyan olyan, mint a valóságban.
Az IGI2 igazán a hálózatos játékban nyújt nagy élvezetet, akár csak annak idején a Wolfenstein is.
A CS-ben megismert rendszert veszi át és nagyon jókat lehet harcolni az Interneten, sajnos egyelőre csak külföldi szerverek vannak, de remélem lesz hamarosan magyar is.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.