Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

felhasználói adatlap

JOKER

A teljes adatlap megtekintéséhez be kell lépned!

Bemutatkozás

JOKER

Végzettségét és jelenlegi szakmáját tekintve informatikus, egy olyan cégnél, amelynek a honlapját Dinoék készítették, de többet nem segíthetek :-).
Cikkíróként 1994 végén debütált a PC-X magazin hasábjain a System Shock-ról szóló írásában. Pályafutását az Otherside magazinnál folytatta, majd a sors kiszámíthatatlan akarata folytán összetalálkozott Dino mesterrel és a PC Dome írógárdájának tagja lett. Kedvenc játékai közé tartoznak az FPS, kaland-, akció-, sportjátékok, az RTS és az összes többi stílus képviselői.
Mostanában rákattant az on-line játszható multiplayeres programokra, bár ideje egyre kevésbé engedi ezek hosszabb időtartamú művelését. Korábban 14 éven keresztül több önvédelmi sportágat is űzött, ma már idő hiányában csak a konditerem és az úszás maradt a sportos külső megőrzéséhez. :) Szeret még kirándulni, biciklizni, valamint nagy szenvedélye még a mozi és a színház is.
Kedvenc zenei stílusa nincs igazán, mindent szeret ami jó és nem igénytelen duc-duc zene. Kedvenc zenéje Király Linda: Himnusz című műve. Káros szenvedélyei közé tartoznak a nők és az alkohol, bár mindkettőből a minőséget kedveli.

JOKER

Fórum

Levelek száma:
117

Utolsó fórumhozzászólásai

Utolsó elindított fórumtémái