Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Newerwinter nights Help!

499 levél
Válasz 08.02.16. 16:02 #15
porchmonkey
csáó!
kaptam 2db nVIdia videókarit és kaptam hozzá egyenkét (összesen) két db newerwinter nights 2-t...eredeti a cd meg van hozzá játékfüzet. cska a tokkja nem eredeti! ..mindkettő eladó...4000e ft/db....akit érdkel irjon...
a nevem majom..küszöbmajom [it's meant to be played-nVidia]
15 levél
Válasz 04.09.03. 21:34 #14
Howeey
neverwinternights.hu végigjátszás,magyarositás és még rengeteg érdekes dolgot megtalálsz ott!
2 levél
Válasz 04.09.03. 21:24 #13
Tsabi
Hi mindenki!

Amit a Pc Dome oldalán találtam cheate-ket hogy kell behozni, mert nekem nem megy!!
Már itt elakadok hogy hova kell beírni ~Debugmode 1 és az mit jelent hogy ezek után ismét ~ és Tab.
Kicsit zavaros!
1 levél
Válasz 04.08.31. 10:44 #12
Kacsa ET
Heeeeeelp!
Elakadtam a chapter3nál!!
amikor a Creator Race Ruinsnál a múltban 3 feladatot kell elvégezni hogy ne készüljenek el a gólemek, csak az egyiket tudtam megcsinálni, (azt is csak azért mert a fairy segített), ha valaki tudja hogy a másik 2őt hogy kell megcsinálni... plíz heeelp (még jobb lenne ha valaki egy teljes nwn végigjátszást tudna ajánlani )

előre is senx
pat
9 levél
Válasz 04.08.14. 15:04 #11
Zöldlombfi Legolas
Bocs ezt akartam írni:
http://nwnhu.freespace/index/html
Lego
9 levél
Válasz 04.08.14. 15:02 #10
Zöldlombfi Legolas
Sziasztok!
Nemrég kaptam a meg a Newerwinter Night-et. Nem tudjátok, van-e hozzá magyarosítás? Nézegettem a fórumot, de nem találtam semmit. Amikor ott vagyok az akadémián, és megtámadnak a koboldok, megvédem Aribethet, és bemegyek azon a nagy ajtón.Ott csatlakozom egy társamhoz, és elmegyek a mágusig. Ott merre tovább? Egyébként nekem nem akar betöltödni az a www.nwnhu.freespace/index/html Hát ennyi. Segítsetek!
Lego
1 levél
Válasz 04.02.16. 18:25 #9
scholl
Udv!
Chapter2: A barakkban ahol az emeleten a masodik tolvajt ki kell sajtolni zarva az ajto... mmint a barakk ajtaja. Szal nem tok bemenni... volt masnak ilyen? Leirast is neztem abban nem emlitik h zarva lenne. Valasz johetne mailre is.

Koszi: S
12314 levél
Válasz 03.10.30. 17:42 #8
vortób
a neverwinteri próblémákat megoldani, meg egy majd rád támadó bandita levelét elvinni neki. én még nem oldottam meg itt a neverwinteri próblémákat. egyébként itt találsz egy végigjátszást a letöltések közt.
,,Happiness is only real when shared."
1961 levél
Válasz 03.10.30. 15:46 #7
ZZoli3
A chapter 2 nél mit kell csinálni,hogy örüljön aribeth?
Ooooh you set my soul alight
1961 levél
Válasz 03.10.28. 18:36 #6
ZZoli3
Túlvittem!!!!!! Az a Dester vagy mi az a legfőbb ellenség csinál olyat,hogy felemeli a kezét és az égből hull egy meteor.Azt az én kis sorceressem melyik varázsszinten lehet megtanulni?Most az 5-ödiken vagyok.

Ooooh you set my soul alight
12314 levél
Válasz 03.10.27. 19:31 #5
vortób
abba a kocsmába van az utsó elixir lemész a legalsó szintre az egyik kis szobába van egy csaj.álitolag ő visz el de nekem nem jött össze de beszélni kell vele.van egy út a házban ahol a végén van egy hajó ami elvitt 2 kurvaerős bandavezérhez. náluk volt a toll.visszavittem aribethnek azt chapter1 finale.
,,Happiness is only real when shared."
1719 levél
Válasz 03.10.27. 17:20 #4
TheHolyOne
A City Core-ból 4 irányba lehet menni. Mindegyik végén van egy főellenség, ezeknél vannak a továbbjutáshoz szükséges tárgyak. Csak ezek szükségesek a továbbjutáshoz. (Peninsula-agy, Docks-toll, Blacklake-hajtincs, Beggar's Nest-szív)
A leveleket Fenthick-nek kell odaadni. A Hall of Justice-ben van, de nem Aribeth-tel egy légtérben. Abban a szobában van, amelyikben a Chapter 1-et kezdted. A térképen Sanitarium néven jelöli.
És ezt miért nem a már létező NwN-es topikban tetted fel? Lehet, hogy már a választ is leírták ott. Na mind1.
"Hear the call of the fallen ones, widom of those whose time has gone: Live your life bravely, my firstborn son, on battlefields fight, don't run!"
1961 levél
Válasz 03.10.27. 16:26 #3
ZZoli3
A beggar'nest-be már voltam kinyírtam Drawl-t és a Sword coast boy-t a werehause-ban.Azután továbmentem és szereztem valami fura szivet.Nem az az elikszír egyik része?Pókok is vannak meg árnyékok meg lebegő páncélok meg zombik dögivel aztán van egy erős csaj akit ha kinyírunk és megszerzünk tőle egy szivet akkor annak is örül aribeth.Nem az az elikszír része?Van egy szivem beggar'nest-ből egy hajtincsem blacklake-ből meg Peninsuela-ból egy valami szarom amit egy erős harci csávó adott.Megvan a rablózsé és már atoronyban is voltam cak nem tudtam,hogy mitévő legyek.Melyik csajjal beszéljek!Kössz vortób!!!!!!!
Ooooh you set my soul alight
12314 levél
Válasz 03.10.27. 16:00 #2
vortób
Két negyed van még hátra a Beggar'nest meg a Docks. Beggar'nestbe a warehouseba van a továb út(a térkép tetejének jobb oldala körül.A docksba össze kell gyűjteni 5 rablónzt hogy beengedjenek egy kocsmába ahol egy csaj elvisz minket egy sewerbe ahol ha megölöd a kalózkapitányt tiéd az utolsó gyógyszer is.Ha Aribethnek átnyujtod a 4 gyógyszert akkor jön a chapter1 final része.Ahol lényegesebben Desthert és Fenthicket kell elfogni.(ellopták a gyógyszert) Ha ők megvannak akkor videó és Chapter2.
,,Happiness is only real when shared."
1961 levél
Válasz 03.10.27. 14:29 #1
ZZoli3
Újra elővettem a game-t kijártam a prológust és most a Chapter 1-ba tartok!Leszálítottam aribeth-nek egy valami hülye szivet gulnan-tól(megdöglött)azonkívül egy dryad(ha jól tudom így írják)hajfonatot amihez úgy jutottam hozzá,hogy megöltem azt aki fogvatartotta(egy gonosz sorceress).Most egybizonyos "The Wailing and the Waterdhavians" nevű feladatot csinálok.5-ös szintű vagyok van egy segédem és egy sorceressel vagyok.Sok van még a chapter 2-ig.Mit kell csinálni abban a hülye feladatban.Amikor legutóbb mentem Blacklake-be akkor egy csapat assassin támadt rám akiknél valami papír volt.Azért bementem Blacklake-be és beszéltem valami csajjal ami körül egy csomó hapsi volt.Odaadtam neki valami werehause kulcsát és ő bement.Elmentem aribeth-ez ugatott valamit és valami olyasmit mondotthogy beszéljek valakivel(ha jól tudom fenthic a neve vagy valami ilyesmi csak azt tudom,hogy a Hall of justice-ba van)amit meg is tettem és ugatott a fejvadászokról.Mikor lesz Chapter 2?Mi a tököm az a"The Wailing and the Waterdhavians" ????Hány feladat van hátra?Mit tegyek?
H
E
L
P
!
!
!
!
Ooooh you set my soul alight

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.