Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Új Frogwares kalandjátékok (Hírek)

1 levél
Válasz 03.12.26. 01:31 #8
soldier76
Itt egy leírás képekkel illusztrálva!!!

Nekem rengeteget segített a szemét feladványoknál!

http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcJj/Journey.htm
1 levél
Válasz 03.12.20. 23:39 #7
qubyka
Szevasztok

Sajnos én is elakadtam azon a részen hogy 12 db szimbólumot be kell illeszteni kérnék egy kis segítséget ha valaki tudja légyszi irja meg nekem,mert nagyon örülnék neki,nagyon kéne,köszönöm.
Quby
Kubanda Attila
137 levél
Válasz 03.11.20. 14:09 #6
NNavigator
Az egy hatalmas szopás! Sajnos már nem emlékszem a megoldásra, csak arra, hogy azzal én is napokig szoptam és csak az összes kombináció kipróblásával sikerült kijutnom.
Ne szomorkodj! Lesz egy még ennél is szemetebb probléma a repülő szigetnél.
Anyám ha szerecc egy kicsit, vegyél egy harckocsit!
2 levél
Válasz 03.11.18. 02:23 #5
PappaGee
Van az elején (viszonylag az elején...), egy nagy kapu, vagy valami hasonló 12 db kis ikont kell megfelelően a szélére helyezni! Ja és felette van még szöveg is, lefordítottam! De számomra annyira értelmetlen volt, hogy... Szóval mi a kombináció, kicsit tud valaki segíteni, mert már 5 napja ezewn szenvedek!! NAGYON KÖSZI
2 levél
Válasz 03.11.18. 02:20 #4
PappaGee
Megkérhetnék vkit, hogy segítsen nekem egy kicsit, mert totál elakadtam!!!
137 levél
Válasz 03.11.17. 10:25 #3
NNavigator
Nagyon vigyázzatok!
Könnyen el lehet szúrni. Én már majdnem végigvittem. Túljutottam az első alternatív befejezésen is. De persze lehet tovább kalandozni és én ezt választottam. Na és akkor szopás lett. Van egy cseresznye az óriások falujában, amiről le kell szedni egyet, de kettőt lehet leszedni. Ne szedjétek le mind a kettőt! Csak az egyiket, mert a másikat _sokkal_ később kell és ha nem akkor szeded le, akkor elakad a történet. Én már nem töltöm vissza a játékállást olyan az elejéről. Egyszóval beszoptam. Bugos a játék. De ti elkerülhetitek még a szívást.
Anyám ha szerecc egy kicsit, vegyél egy harckocsit!
1 levél
Válasz 03.11.17. 09:42 #2
Prego
Helloka!Én nem régiben vágtam neki a kalandozásnak.Az eleje szerintem még nem vészes.A helikoperből szedjél ki mindent,amit csak tudsz.A táskából vedd ki a cuccokat(csavarhúzó,öngyújtó...)A laptopot egyszerű kezelni.Mail küldés send mail.A barlangba úgy tudsz bejutni,ha eltolod a sziklát,majd meggyújtod az öngyújtód,mivel a sötét nem éppen tetszik hősnőnknek.Azután mindent bele!
23 levél
Válasz 03.10.29. 01:25 #1
MukiJames
Hi! Nem egy kalandjatekot vegignyomtam mar, de ennek valahogy nem igazodom ki egyelore a lelkivilagan... Mi a feszkes fenet kellene csinalni az elejen, hogy lelephessek a helikoptertol, es bemehessek a barlangba? Hogy kell kezelni azt a vacak laptopot? Hogy kell elkuldeni az emilt? Hirtelen csak ennyi... Ha esetleg valaki mar belecsapott a lecsoba, irjon egy-ket sort, mert igen igeretesnek tunik a jatek, de mar az elejen kibuktam

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.