Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Egyéb számítástechnikai témák

»» Miért kell minden oldalra ez a felelősség duma?

750 levél
Válasz 00.08.03. 21:16 #3
Ackbar Admiralis
És ha én magam csinálom az oldalt? Vagy pl it a forumon? Nem kapják senkitől se a hozzászólást azaz mindenki önszántából szól hozzá szoval akkor is hosszászól ha ki van írva ha nincs+ha nem írom ki mivel tudnának megbűntetni????
897 levél
Válasz 00.08.03. 19:47 #2
Csokistej
Oly egyszerű oknál fogva, hogy van amely dolgoknál ki kell tenni. Ha akarod nem teszed ki, de akkor azoktól ahonnan a cuccot kaptad, többet semmit sem küldenek.
A többi helyen azért, mivel van törvény a neten, hogy mit használhatsz fel és mit nem (tehát pl. a Star Warsos képeket nincs jogod letölteni, azokat, melyeket a Lucasarts aláírt)
aztán a hírdetéseknél azért vannak kitéve ezek, (változásokért nem vallalunk felelősséget) amikért az üzletekben: a kiadónak joga van árait frissíteni, de nem kell erről neked szólnia. És ha aszt mondja, hogy pl. vírusmentes, DE nem vállalunk érte felelősséget, és tönkreb*ssza géped, akkor a jog értelmében nem okolhatod.
Nemtom mennyire volt ez értelmes, nem gondoltam át, csak írtam
Hehehe tobzódom a nevekben
750 levél
Válasz 00.08.02. 22:54 #1
Ackbar Admiralis
Aszondja meg nekem valaki hogy miért pakolja ki mindenki az oldalára hogy minden jog fenntartva meg felelősséget semmiért nem válalunk?
Ez meg mire jó?
Nem amerikában vagyunk hogy bepereljenek minket bazz.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.