Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» HALOÍrd ide hozzászólásod:3313 levél
02.03.08. 20:27
Reapest
Jatfield: Stílus alatt nem a káromkodást értem, hanem ezeket az apró kis oltásokat. Vagyis semmibe vesztek másokat, tök hülyének nézitek, szemetek vagytok. "Olvassák ezt a fórumot? Valaki hozzájuk szólt? Ha nyaljuk a seggüket, akkor küldenek hármunknak egy-egy PC-s verziójú Halo-t?" Ha ezt nálad a jóindulatú levelezés kategóriába csúszik, akkor gyere velem illemtanórákra!
Ez kinek szólt akkor? Hát a Halót istenítőknek és Sajtqkacnak. "Naja, én ma már vagy 5x megnéztem. Hibátlan És jól bemutatja milyen király fizika van a játékban".
De kimondottan Sajtqkac dühített fel. S
De hogyha egy vadbarom nem nevezi meg kinek ír, ti meg magatokra veszitek (pediglen TI is tudjátok, hogy nem nektek szól - azt azért csak tudjátok, hogy ti magatok mit írtatok), akkor magatokat okolhatjátok csak, hogy lesüllyedtek ennek a vadbaromnak a szintjére - aki jelen esetben én vagyok. De tudjátok mit? Ha ennyire zavar titeket, bemásolom újra az eredeti szöveget, csak megnezevem, melyik rész kinek szól, ok?

Ghoost: Válaszoltam. "Naja, én ma már vagy 5x megnéztem. Hibátlan És jól bemutatja milyen király fizika van a játékban". Mindig ezzel jöttök. Erre írtam azt, hogy valósághűbb a valóságnál. De ezt inkább hagyjuk, mert én se gondolom komolyan, hogy Greg a Bungie marketing embere lenne. Csak arra akartam terelni a furcsaság (felháborítás, felháborító levél) erejével a témát, hogy mennyire számít forradalminak ez a játék. Erre viszont még visszatérek.
És csak azért sértegetem Jatfieldet, mert habár primitív módon nem mondott semmi rosszat (ejtsd: anyázás), amit könnyű észrevenni, de azért érezhetően lekezelőre vette a hangnemet, nem? Mondhatni, volt 1-2 gúnyos kérdése, amit nem hiszem, hogy komoly kérdésnek szánt volna ("Ha nyaljuk a seggüket, akkor küldenek hármunknak egy-egy PC-s verziójú Halo-t?").

De ha most kurvára zavarja az igazságérzeteteket az, hogy nem ismerem el, hogy Tökéletes Dómosok vagytok, akkor önként kijelentem, hogy egy hülye fasz vagyok és megígérem, hogy többé nem lesz véleményem és mindenkivel egyet fogok érteni (még ha ezzel ellentmondás is keletkezne egy azon levélen belül). ÉS most halálosan komolyan kérdezem: Ennek örülnétek, ha én (vagy bárki más) ilyen lenne a fórumon, esetleg ha tömegesen lennének ilyen emberek itt?

Folytathatjuk a témát? Na, akkor mennyire számít forradalminak a játék? Sokan mondják, hogy a legjobb FPS konzolon, ezt még talán el is fogadnám, de a PC-s mezőnyben mennyire állja meg a helyét? Egyelőre biztos nagy siker lenne, de meddig tudná tartani magát? Született már egy csomó remek játék (1-2 lépssel a koruk előtt járók), de valamilyen okból kifolyólag mégis a süllyesztőbe vesztek. Most felhoznám példának a HL-t, amit mindenki várt, mint a Messiást, de akkor még CS-ről senki se álmodott, a kutya nem gondolta, hogy ilyen tömegeket fog megmozgatni. Az biztos, hogy a Halót is már jól beharangozták és az X-Boxos játék jó táptalaj a PC-s verzió terjedésének, de ennyi elég a sikerhez a remek játék mellé?

Vissza