Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» The Guild 2 - A céh 2Írd ide hozzászólásod:376 levél
08.06.17. 15:21
Pangloss
- A teljes verzióban (nekem a Gold Edition van meg), 8 térkép van, ami lényegében 4 különböző típusra osztható. Pl. van egy Dél-Németország nevű térkép 2 várossal, és egy Németalföld nevű 3 várossal.
Ehhez jön még esetleg a kiegészítő (Az európai tengerek kalózai), amelyben a hivatalos adatok szerint 3 új térkép van.

- Pályaszerkesztő nincs hozzá. (Legalábbis nem tudok róla.)

- A küldetésekkel kapcsolatos kérdésedre már kaptál választ lentebb. Én annyit tennék hozzá, hogy új játék kezdésekor kiválaszthatod a játék módot, és ennek megfelelően a cél valamilyen küldetés teljesítése, az ellenséges dinasztiák kiírtása, stb.
Bár szerintem ezeknek nincs olyan nagy jelentősége, egy kicsit olyan, mint a SimCity, építgetsz, tervezgetsz, stb., függetlenül attól, hogy mi a konkrét cél. (Én legalábbis így játszok egyelőre.)

- Jó kérdés, nem tudom, hogy meddig megy időben pontosan a játék.

- Olyan még nem fordult elő, hogy félbeszakadt egy párbeszéd, de olyan igen, hogy egyszer csak akaratomon kívül a Windowsban találtam magam. És néhány egyéb is, pl. nem tudtam belépni a saját házamba, ezért kellett vennem egy másikat. Összességében elmondható, hogy a játék igen bugos, sokan panaszkodnak fagyásokra, kilépésekre, használhatatlanná váló mentésekre.
Itt olvastam, hogy egyeseknél a játék akkor jobban működött, ha a kiegészítő is telepítve lett, így én alapból a Gold Edition-t vettem meg.

A zene tényleg nagyon jó. Nem csak a főcímben, hanem a játékban is.

Vissza