Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Call of Duty: Modern Warfare 2 (Ismertető)Írd ide hozzászólásod:

11112 levél
09.11.23. 08:47
Lacko
Morellonak igaza van: rohadt jó a grafika! Mert egybe kell nézni: a hatást. Nem mikroszkóppal a részleteket. Amikor harcolok csak a bajtársakat, meg az ellenséget nézem, nem a háttérben a hegyeket (mondjuk, amikor dél-amerikában felugrottam a helikopterre, akkor tényleg látszott, hogy fos a háttér, de csak ott). A katonás meg tök részletesek és a pályák is piszok hangulatosak.

Amerika lerohanása: McAnt-nak igaza van abban, hogy ez a 80-as évek B-mozijainak volt a kedvenc témája. Viszont én imádtam azokat a filmeket! Szóval nekem nagyon tetszett az a pár pálya, ahol amcsi kertvárosban kell harcolni. Burger Town!
És persze nyilván lehetetlen lerohanni a tenger felől az USA-t, még akkor is ha kiütik a műholdakat. Egy desszant alakulatot, még a Nemzeti Gárda is elsöpör.

Nekem meg az tűnt fel - az elején - hogy Afganisztánban nincsenek ekkora toronyházak, mint amit ott lerombolnak. És az is zavart, hogy az első részből áthozták ezt az "utolsó pillanatban elkapom a kezedet" és annyira tetszett nekik, hogy minden küldibe betették.

Vissza