Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Dragonball, pokemon, South ParkÍrd ide hozzászólásod:

1108 levél
00.12.15. 14:26
Piccolo
Sorrendben:

Dragonball: Kb arról szól, hogy vannak harcosok, akiknek akkora erejük van, hogy akár a bolygót is felrobbanthatnák, és mindig egyre erősebbek lesznek, és egyre erősebb ellenségek jönnek, akiket véres csatában (és úgy 50 rész alatt [tehát a részek egymás után következnek, van egy adott cselekményvonal]) megölnek. Ha valaki meghal közülük, azt előbb utóbb feltámasztják. Ezt a sorozatot beszüntették, mert túl brutális jelenetek voltak benne (ömlik a vér, meg volt, akit "lézerkorongok" ("Kien zan") daraboltak fel , szóval nem semmi, de nekem tetszett. A Piccolo név is innen származik.

Pokemon: Na ezt nem igazán ismerem, de az a lényeg, hogy vannak a pokemonok, akik különböző képességekkel megáldott lények, és az emberek gyűjtik őket: ha az ő pokemonjuk legyőz egy másikat, akkor a másik is az ő szolgájuk/barátjuk lesz. Ez a sorozat önálló részekből áll. Nekem nem tetszett annyira.

South Park: Na ez megint 1 yo móka. Van 4 8 éves (beszédstílusok alapján dupla annyi) srác, akik tulajdonképpen minden részben elgizdulmak vmi baromságon (rá akarnak jönni, hogy ki a srác valódi apja [aztán meg kiderül, hogy az az apja, akit az anyjának hitt. ekkor persze jött a kérdés, hogy ki az anyja], vagy az ufók elviszik a srác kisöccsét, vagy hogy elintézik, hogy az elefánt megdugja a malacot). Eközben végig káromkodnak. A sorozat lecikizi a híres embereket: David Hasselhoff (így kell írni?), Eric Roberts, Jézus Krisztus, Az Ördög. És minden részben meghal az egyikük: Kenny, de a következő részre feltámad. A megrajzolása elég gyenge (akár te is rajzolhatnál ilyet), de szerintem ettől válig tényleg egyénivé (mint a Beavis és Butthead)

Vissza