Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Specnaz képek (Hírek)Írd ide hozzászólásod:11421 levél
02.11.12. 10:43
Lacko
Az amerikaiakat illetően egyetértünk. Az oroszokkal kapcsolatban annyit, hogy nekik már 300 éve (vagy lehet hogy több) CSAK szarul elsült akcióik vannak. Ezt a mostani előre megmondtam itt a kollégáknak, hogy meg fogják ölni a túszokat is, hiszen ezt csinálják már évek óta (csak azt nem tudtam előre, hogy harci gázzal, én azt hittem legéppuskázzák őket). Szóval ez(ek) nem elszigetelt bakik, hanem tudatos politika.

Nem akarom védeni a terroristákat, sem a csecsen, sem az arabokat. De azt jó ha tisztán látjuk, hogy mit kaptak ezek a jóságos oroszoktól és amerikaiaktól: A csecseneket 70 éve rabszolgának tartják az oroszok. Tök hétköznapi dolog, hogy megjelenik egy csecsen faluba 5-6 ural teherautó és elhurcolják a férfiakat málenkij robotra (soha viszont nem látásra). Ha sétálgat egy orosz vadász az erdőben és meglát egy csecsent úgy lelövi, mintha csak nyúl volna, vagy fácán (nagyapám saját szemével látta ezt a SZU-ban 20-30 évvel ezelött).
Az amerikaiak kifinomultabb módszerekkel rabolták ki és süllyesztették le az arabok életszinvonalát és morálját. Persze arra nem gondoltak, hogy egy kifosztott és morál nélküli nép nagyon durva dolgokra képes.

Eddig azt hittem, hogy a legalizált terrorizmus (lebombázni afganisztánt, megölni az arabokat) csak az amerikaiak öntötték PC-s játékokba, hogy kellemesen megdolgozzák a felcseperedő jenkiket. De úgy látszik az oroszok is rákapcsoltak. És persze egy bizonyos nézőpontból igazuk van. Csak morálisan nincs.

Vissza