Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hardware

»» Ati Radeon hate clubÍrd ide hozzászólásod:61 levél
02.11.19. 01:15
venom
akkor én is pontosítok, tényleg rosszul fogalmaztam. volt egy olyan idoszak, amikor ezt 100%al állíthattam volna, lasd radeon8500/geforce3, ma már nekem is kétségeim vannak,de elérheto arkategoriaban (amennyi pénzzel a magyar emberek tobbsége rendelkezik) még mindig 8500Le legjobb vétel ár/teljesítmény szempontbol.
deott a mindenféle gyártok 4200,400-es kartyaja, abban az arkategoriaban nvidia jobb, sajnos az ati-nak ez a rész egyenlore fehér folt, de majdcsak befoltozza a kis 9500-os
én nem vagyok ati fanatikus, csak hajlamosabb vagyok a kisebb cégeknek szurkolni a nagyok ellen, aminek a végén ha egyenlo felek lesznek, csak mi leszunk a nyertesei, hiszen onnantol csak az áraikat tudják egymás ellen "fegyverként" használni
szal én csak azt akartam mondani, hogy ne utáljuk az ati-t, az nvidia funok (te is
Sirmelon probaljak abbol a szemszogbol nézni, hogy a nagy csatának csak annyi az eredménye hogy olcsobban jutnak hon ahitott nvidia maggal hajtott kártyájukhoz.
és meg kell adni az atinak az esélyt, ha télleg szart gyárt akkor L fog tunni a piacrol a kereslet hiányában, ez a piac kegyetlen torvénye. probaljatok objektivebben nézni a dolgokat.
meghat hamar a multiknal tartunk, akkor nyithatnánk inkabb egy matav hate clubot, ott legalabb énis "anyázhatnék"

udv all:venom

Vissza