Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Final FantasyÍrd ide hozzászólásod:

11 levél
00.07.06. 00:05
MaxPain
Én teljes mértékben egyet értek
Én sem unatkoztam egyetlen egy harcnál sem a 7-ben, sokkal jobban ki voltak egyensulyozva a Magicek és a Summon varázslatok, sőt még a limit-ek is. Természetesen a 7 jobban sikerult, grafikat most hagyjuk, mert az egyertelmű, hogy 8-ban jobb. A 7-nek egy olyan története volt, ami magával ragad, beleéled magad teljesen (én legalábbis)
Amikor Aeris meghal, az ugy van megoldva, hogy valami eszmeletlen én sírtam is rajta ESKÜSZÖM (nem lány vagyok)Idézem, persze csak fejből, nem lesz perfekt: "Cloud: mi ez az érzes? a szám.. Sephiroth: miről beszelsz? te csak egy baba vagy.Nem érzel semmit... Cloud: hallgass!! Aeris..., soha többé nem fog nevetni, sírni, soha többé nem lesz mérges... stb" (akik jatszottak vele tudjak miről beszélek akik meg nem azok úgyse fogják megérteni) és valóban, nekem is hiányoznak a Gold Sauceres részek, Chocobo nevelés... A 8-ik rész még szebb lett a, történet itt is lebilincselő. Ám a harc....
háát.. nem is tudom... én is éreztem úgy, hogy ez már unalmas... a magicek gyengék, a Limitek is (persze csak addig amig nem szerzed meg a Lionheart-ot). Egyedül a GF-ek érnek sokat. De legtöbbje csak BOOST-al. De valahogy így is király lett. Ha másért nem is a videókért valamint a zenékért mindenképpen érdemes végigjáccani. Aszittem meghalok annál a résznél amikor a Garden-ből lógva harcoltam a katonával és a háttérben ment az ISTENi videó miközben a gardeniek probaltak visszaverni az ellenseget.
Meg kell mondanom, itt is volt egy jelenet amikor majdnem sírtam, mégpedig az amikor Rinoa kering az űrben és engem vár hogy megmentsem. Hát... vert szívem mint állat... ezt már nem idézem, mert azt hiszitek verem magam milyen ügyes csávó vagyok, pedig csak szeretném rádöbbenteni azokat az embereket, akiknek nem tetszenek ezek a játékok. Hidjétek el, rosszul ítélitek meg a Final Fantasyt. Az eleje a 7-nek is illetve a 8-nak meg kell mondjam unalmas. (megjegyzem szerintem a 8-ban több unalmas elem van, főleg a Lagunás részek)
De ahogy haladsz előre a történetben úgy ragad magával. (legalábbis engem és még sokezer játékost is)

Na.. ide is írtam egy keveset... ma kitettem lelkemet Diabloért és FF-ért is remélem elolvassátok és nem csak így írok...

Na csátok és bocs ha úgy tűnt,nagyon feszitenék, hidjétek el nem így van...

Vissza