Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Lottózunk!Írd ide hozzászólásod:

1146 levél
02.12.01. 14:57
Warhawk
Szerinted meddig élne egy olyan szerencsjáték, melyben aki játszik, az nyer is? Szvsz kb az első hétig. Ezért hívják SZERENCSEjátékoknak őket.
És - kapaszkodj meg - ilyen az általad említett Tippmix, Góltotó is, hiszen addig ok, hogy fejből fújod xy csapat(ok) statisztikáit, neadjisten még azt is kiszámolod, mennyi esélyük van nyerni, de oda se tudod bekalkulálni a véletlen eseményeket, ugye? Hogy közeli példával éljek, mennyit mertél volna arra tenni, hogy itthon elverjük a Manchestert? És ha jól tudom, a nyeremény összege annál nagyobb, minélt többet tippelsz, így viszont hihetetlen mértékben nőnek a véletlenek esélyei, és ugye elég egy hiba... Szóval ne hidd, hogy azok a játékok biztosabbak, egyik ismerősöm is elkezdte még anno gimiben kis tétekkel, nyert is, hiszen kevés meccsre tippelt, szinte csak a biztosabbakra, belelendült, majd azt vette észre, hogy párezer forinttal kevesebb pénz lett.

Ilyen szempontból a lotto még esélyesebb is, hiszen ha drasztikus módon leegyszerűsítjük a dolgot, lesz kerek 50% esélyed, hogy nyerj...

Vissza