Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» The Last of UsÍrd ide hozzászólásod:

1819 levél
13.06.16. 11:01
jawsika
Jó biztos az én hibám, hogy egy 7 éves masinára kell kiadni a játékokat csak és kizárólag. Teljesen nyilvánvaló, hogy én látom rosszul a dolgot, és a PS3 tulajok közül, az "exclusive" szó hallatára olyan sokan fogják megvenni a gamet, hogy az esetleges más konzolosok meg PCsek nem lennének annyian.

Raistlin666
Írtam egy személyeskedést nélkülöző véleményt egy fórumoldalra. Egy cégről. Örülnék, ha ezt a stílust azoknak hintenéd, akik megválaszthatják, hogy szóba álljanak veled. Ha elolvasod újra és értelmezed,- bátran javaslom, hogy jelöld ki a fontosabb részeket, hátha úgy egyszerűbb -, akkor láthatod, hogy nem a konzolTULAJOKról beszéltem. Ti megvettetek valamit valamikor, amivel semmi baj nincsen, választottatok egy platformot (a PS3). A gond az, hogy a túlnyomó többség nem ezen a platformon játszik. És ez pontosan olyan, mintha a legnagyobb PC címek (pl Far Cry 3 akár) nem jönne ki konzolra, mert csak. Meg mondjuk mert 7 éves a szerkezet. Most egészen komolyan, hogy reagálnátok?

balays82
Jaj te is kérlek ne kezdd már, nem a tulajdonosokról beszéltem. Milyen lenne, ha az USA-ban fejlesztett játékok csak az USA-ban lennének kaphatóak, mert ők fejlesztették, az ő pénzükből, az ő idejükkel. Aki meg nem ott lakik szopjon lovat, így járt. És zárásul még egyszer: a Sony üzletpolitikáját bíráltam. Ha nem vagy tulaj, vagy alapítótag, esetleg hazai képviselő, tedd már meg, hogy nem ugrassz anyatigrisként a torkomnak, hogy hogyan merek negatívan nyilatkozni.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.

Vissza