Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Watch_Dogs [hozzászólások]Írd ide hozzászólásod:

5333 levél
14.05.30. 00:54
Pras
Megmondom őszintén, félve dobtam ezt az egészet be, mert tudtam, hogy legalább egy ilyen reakció lesz. Most a szokásomtól eltérően mégis felvállaltam a véleményemet és biztosíthatlak róla, hogy annak nem az az alapja, hogy "divatból" utálom azt, amit más szeret. Nem állítom, hogy az Indexes cikk motivációja nem éppen ez, de ekkor, ha a motivációval nem is, a végkövetkeztetéssel magával még mindig egyetérthetek.

Amiről szó van, az az, hogy véleményem szerint a W_D összeszedett egy rakás különböző játékelemet, ami adott ugyan egy vázat, de túl sokat akartak markolni, és a sok bába között elveszett a gyerek - majd ezt az egészet lefestették egy kétségkívül elsőrendű mázzal.
Van olyan játék, mint pl. Dishonored, ami az innen-onnan leakasztott elemeket egy egységes, tömör, koherens és kiegyensúlyozott egésszé, elemeiben nem eredeti, összességében mégis zseniális játékká volt képes összegyúrni úgy, hogy a maga módján intelligens élményt adott. Szerintem a W_D esetében ez még akkor sem sikerült, ha tökéletesen eltekintek a hype-tól. "Fos" a játék? Nem, de legyünk egymással őszinték: ha valaki ennyi zsetonból és ilyen erőforrásokból egy "fos" játékot hoz össze, az már temetheti is el élve magát. Középszerű, a benne rejlő potenciálhoz egyáltalán nem felnövő játék? Igen, szerintem abszolút. Talán, ha a GTA V-öt nem látom, ennél enyhébben fogalmazok, de sajnos, láttam.

Az pedig, hogy egyetlen hozzászólásra három különbösző hsz.-szel válaszolsz, számomra kissé azt az érzést kelti, hogy némileg indulatból válaszoltál. Nem gondolnám, hogy érdemes. Senki nem mondta, hogy "ne játsszatok ezzel a szarral!"

Vissza