Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Watch_Dogs [hozzászólások]Írd ide hozzászólásod:

1844 levél
14.05.30. 10:11
GeryG
Teljesen egyetértek. Ahhoz továbbra is tartom magam, hogy a WD egy jól sikerült játék. Lehet dobálózni framerate és felbontás számokkal, lehet nézegetni összehasonlító videókat az E3 és a GTA kapcsán, de szerintem felesleges.
Azt nem vitatom, hogy a Ubi megint (lásd FC3) villantott egy olyan trailert, amihez képest végül visszább vettek a játék arcából, ugyanakkor ha magát a játékot nézem, én igenis szórakozom vele. Nem is rosszul. Ez persze szubjektív vélemény és érzés, de nálam (akár kritikusként, akár mezei játékosként) ez a legfontosabb szempont: az adott játék szórakoztat vagy sem. Ez szórakoztat.

Ahogy azt leírtam a cikk végén is (és itt jön -Tong- véleménye), a WD 1000000%-ig egy sorozat első része, az pedig tény, hogy a Ubi sorozatai egy kicsi köhögősen indulnak, de aztán az évek során szépen felépül egy koncepció, amellett pedig apránként helyükre kerülnek a dolgok. Erre tényleg az agyonemlegetett AC széria a legjobb példa.

A minőségbeli összehasonlítást meg azért érzem picit feleslegesnek főleg mondjuk a GTA V és az AC IV kapcsán, mert mindkét széria mögött sok-sok évnyi tapasztalat áll, már régen megvan a gerinc, amire csak tovább kellett építeni egy új részt. Még akkor is, ha történetesen a GTA V több radikális változtatást is tartalmazott. A WD ezzel szemben egy gyerek, egy újonc. Van egy ötlet, amin elkezdtek dolgozni. Ahhoz, hogy ebből valami fenomenális legyen (lásd pl. ACII), még idő kell. De mi lett volna, ha 4-6 évig csak fejlesztenek és nem jelenik meg semmi? Már a fél év csúszástól is fejre állt mindenki. Mondjatok egy játékot, aminek jót tett, ha ezer évig fejlesztették? Ezt ki kellett most adniuk és szerintem nem is végeztek rossz munkát. Nem tökéletes, de maximálisan eladható és vállalható munka lett. Aztán majd reméljük, jön a folytatás, mi meg lehugyozzuk tőle a bokánkat is!

Vissza