Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Watch_Dogs [hozzászólások]Írd ide hozzászólásod:

1844 levél
14.05.30. 13:03
GeryG
Én csak azt tudom mondani, hogy akkor ne játssz vele.
Mások is mondták már előttem - és kérlek, még véletlenül se vedd magadra -, de aki manapság még hisz a filmek vagy játékok trailereinek, az magára vessen. Régóta tudjuk, hogy a Ubi mindig túlfényezi a játékait, de ez üzleti szemmel tökéletesen érthető. Nem, rohadtul nem értek egyet vele, de értem az elvet mögötte. A WD (mint ahogy a FIFA vagy a CoD szériák) mocsok nagy eladásokat produkál, ami 90%-ban a marketingjének köszönhető.

Tudom, most meg fogom kapni a magamét a fentiért, éppen ezért gyorsan le is írom, hogy nem mentség ez a franciáknak, mert valóban állítottak olyat, ami végül nem valósult meg. Ebből a szempontból nézve jogos az emberek csalódottsága. Maximálisan.

De én továbbra is azt az oldalát nézem, hogy amit kaptam (fogjuk fel úgy, hogy sosem hallottam még előtte a játékról), az nekem tetszik. Ez a szubjektív része a dolognak, ahol bejön az is, hogy neked pont nem tetszik. Ez a dolgok természetes rendje, hiszen soha senki és semmi nem fog mindenkinek tökéletesen megfelelni. Ezért is írtam a legelején, hogy hát ne játssz vele. Elhiszem, hogy innen nézve kidobott pénznek éled meg a dolgot, de sajnos előfordul, hogy az ember mellényúl. Ez esetben Te jártál így.

Bár elkerülhetetlen, inkább javaslom mindenkinek, hogy kerülje a más játékokkal való összehasonlítgatást, mert tök felesleges, csak árt. Nem feltétlenül azért, mert rosszabb más játékoknál, hanem mert az ilyen összehasonlításoknál mindig csak a rossz dolgokat keresi az ember. Ez nem egy GTA, nem AC, ez egy teljesen más játék. Ennyi erővel összehasonlíthatnánk a Tomb Raiderrel is a mászkálós részeket és ott is elbukna a program. Csak épp felesleges.

A folytatásos dolgot meg már többször is kifejtettem. Lesznek még itt év játéka Watch_Dogs epizódok a nem is oly távoli jövőben!

Vissza