Pokemon Let's Go
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Diablo IIIÍrd ide hozzászólásod:

9379 levél
15.07.31. 01:33
Kanduhrka
Még mindig itt tartasz? Rengeteget változott a játék, amióta megjelent, és a RoS óta is. A játékmechanika ugyan nem változik, de mondj egy olyan ,A, kategóriás címet, ami nem havidíjas és ennyit foglalkoznak vele évekkel a megjelenés után is.
A Cube-bal eléggé megforgatják majd a játékot - próbáltam PTR-en, illetve követek más fórumokat is, döbbenetes mennyi kombinációt lehet összehozni. Plusz ugye jönnek az új setek és a régieket is variálják.

Nem tudom, mennyire voltál benne anno a Dio2-ben (csak azért hozom fel, mert a legtöbb helyen azt szajkózzák, hogy az mennyire geci jól össze lett rakva - igen, kellett hozzá egy kiegészítő és 3 millió patch), de abban mindössze 3 nehézségi fokozaton kellett ugyanazokat a questeket nyomni, orrba-szájba agyvérzésig a Baal/Pindleskin runokat és... és ennyi.

Ehhez képest itt már vannak Bounty-k, Riftek, Griftek, tárgy rerollozás, új területek és most már Cube is.

Ha mást vársz a játéktól, akkor ez nem a te játékod. Ha pedig van jó ötleted, mivel lehetne feldobni, akkor ott a hivatalos fórum, tessék írni nekik.

VodevilX:

Szerintem az új kieg még messze, de én nagyon örülnék egy Nekronak. Igaz, hogy elég sok skillje visszaköszön a Witch Doctornál, de egy csontváz élesztős, hullarobbantós, kissé "sötétebb" karakter nagyon hiányzik a játékból.
horrorgeeks.blogspot.com

Vissza