Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Uszás-VB-EB-OlimpiaÍrd ide hozzászólásod:17261 levél
16.04.06. 11:49
ufodani
Nyilván van összefüggés a Katinka féle vonallal, ezen meg sem lepődöm, hiszen a sportot is már elérte a vezetési adok-kapok ( pl birkózás és kézilabda ) ill a politikai irányítás.

-------

Persze lehet 2 olvasata is az ügynek.
Elkövettem, leültem ( ? ), elévült, viszont bizonyítottam a sok-sok sikerrel, amit a vezetésemmel (is) elért a magyar úszás. Ez egy dolog, ezért jár a taps!
Hogy nélküle mi lett volna...passzos, de valszeg hasonló lenne az eredmény, hiszen már előtte sem volt gyenge ez a sportág.
Az érem másik fele, - és számomra ez a döntő -, az erkölcs, a moralitás. Ez az, ami nálam egyetemleges, ha letöltöd ha nem. Biztosan megbánta, - a nyilvánosság felé mindenképpen - , de aludni azért biztosan tud ( az a lány vajon hány évig viselte a megaláztatás következményeit? ). Azt mondja, h sosem titkolta. What? Ez meg miféle semmitmondó duma. Nyilván nem is titkolhatta, hiszen ami megtörtént az megtörtént, bizonyítva van, ült is érte. Persze nem reklámozta érthető módon. Az megint más kérdés, h ha 3 év letöltendőt kapott, akkor hogy indulhatott 2 év múlva a magyar bajnokságon...És ez itt már nem csak az ő felelőssége...
Azaz
1. hatalmas protekció és vagy
2. be lett szervezve a III/III-ba.
Persze ezek közül jelen ismereteink szerint nem tudni semmit, max az akkoriak.

Visszatérve az eredethez. Egy szexuális bűncselekmény nálam felér egy gyilkossággal, azaz sosem évül el. Én erősebb vagyok nálad, azt teszek veled amit akarok adott szituációban, akkor meg pláne, ha többen is vagyunk. Egy gyilkos pl attól erősebb, h nála a fegyó és a meglepetés ( többségben ) erejével használja azt.
Pont nem érdekel, h most 75 éves az illető, és az ország a vezetése alatt mit köszönhet neki. Azért én a többesszámot használnám, hiszen a kulimunkát nem ő végezte, 'csak' biztosította a feltételeket, irányított, lobbizott és kiharcolt feltételeket. Nyilván ez más hasonló posztot betöltő vezetőkre/szövkapitányokra is igaz.
Akár jogos lehet az a kérdés is, h akkor ha valaki egyszer bűnt követett el és akár bűnhődött érte akár nem, akkor vessük ki magunk közül, és soha ne élhessen többé normális életet? Ezt nem mondom. Viszont vannak olyan cselekedetek aminél viszont nálam megáll a kérdés, mint állítás. Ezek a gyilkosság és a szexuális bűnök.
Ez utóbbit a megtörténés után , jófejségnek/viccnek/bárminek is gondolhatták utólag. Fasza ( szó szerint...)!
Nem mondom, h Kiss László egy aberrált állat. Azt gondolom, h így hozta a szitu. Ez viszont nem menti fel az alól, h egy már félig-meddig ájult lányt mint harmadik álló kárós meggyaláz és a nyakára liheg.
Szepesi Niki könyve megvan? Az egy dolog, h valszeg a pénz miatt írta, de vannak ott az úszósporton belül még egyéb érdekességek is, pl a masszőr esete. Nem mondom, h ilyen és hasonló csakis az úszósportban létezhet, viszont most erről van szó, ezért említettem.
Nem lehet ezen túllépni és felmenteni semmilyen indokkal ( régen történt, sokat tett az úszásban, leülte stb ). Nem akarok demagóg és vagy túl erkölcsösnek látszani ( sajnos nem sajnos nem is vagyok az...) de ez a fajta bűncselekmény nálam felér egy háborús bűntettel.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)

Vissza