Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Hearts of Iron IV [hozzászólások]Írd ide hozzászólásod:

4 levél
16.06.28. 14:53
raulgb
Köszi a válaszokat.

1. Partraszállás: A tábornokkal invasionre kattolok, kiválasztom a indulási és érkezési területet. Innentől kezdve vagy rendel hozzá egységeket vagy nem. Nem tudom, mit csinálok lényegében, vagy bejön vagy nem. Kiírja, hány nap a tervezés, letelik, be van pipálva, hogy menjenek, de nem történik semmi. Vagy alapból az írja, This is a not valid province for the invasion. Ha meg mégis, akkor a nyíl mutatja, hány division menne, de van, hogy nulla. Ezért kérdezem, hogy lehet hozzárendelni divisiont.
2. Németekre 18 atomot dobtam, semmi hatása nem volt. Ahol volt lég fölényem, az összes városra dobtam, Berlinre kétszer is. Meg se hatotta. Már több, mint 100 atomom volt, de így nem volt értelme ledobálnom őket.
3. A Boost party popularity-re gondolsz? A puccs meg a Stage a coup? Arra én is rájöttem, alkalmazom is, de nagyon lassú a folyamat. Évek alatt nem történt érdemi változás.
Most az USA-val kezdtem el, nem engedi megtámadni a környező országot, mert demokratikus mind, ezért kommunista államokká váltam. Megtámadtam mehikót, már majdnem elfoglaltam, mire ők szocialisták lettek, helyre állt az egész ország, a háború befejeződött, én meg buktam az egész addigi akciót.
4. A frontvonalon szétszóródásra van tipped? Vagy az is manuálisan megy csak?

Vissza