Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Paragon nyílt béta [hozzászólások]Írd ide hozzászólásod:

10274 levél
17.09.02. 07:50
davkar9
Unalmas nyári órákban újra megpróbálkoztam vele. Tavalyi próbakör óta valamennyit javult. Néha-néha visszajártam, 1 esetleg 2 kör le is ment. Volt olyan, hogy kitartóan, csak a daily miatt is beléptem. Most valahogy augusztusban (? hetek óta rá se néztem) jött valami alapos átszervezés, kártyákat megkeverte, szinteket össze- és áthúzta. Szóval valami kavarós baromság.

Na hát a jelenlegi állapot az az, amit a szaknyelv a 'hulladék fos' jelzővel illet. Semmi sebzés, ellenben az ai, bot és a minionok is, kurvaerős lett. Korábban az első toronyig se jutott el, most lazán képes volt bedarálni minket. Közel fél óra szopás, máskor alig 10 perc alatt már nyerni lehetett. Kártyarendszer eddig még elment, automatikus kiosztással jöttek dolgok, most már nekünk kell egy szar pakliból rakosgatni meccs alatt szerzett pénzből. Ez megint nagyon kényelmes, mert vagy szintenként visszaugrálsz a bázisra, vagy elbújsz valahol (hajrá, úgyis megölnek) pontokat kiosztani.

Talán lesz még egy 3. ütés, ha már végre kilép a rohadt béta státuszból, amiben lassan 5 éve toporog és végre nem csak azon az egy szájbavert unalmas pályán kell bohóckodni.
All me best mates are trees.

Vissza