Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» A Relic nem támogatja tovább a Warhammer 40,000: Dawn of War III-at [hozzászólások]Írd ide hozzászólásod:

22499 levél
18.02.13. 08:35
Peace
Warhammer 40,000: Space Wolf:

Bele lehet kötni sok mindenbe lore szempontjából, keményvonalas rajongók ezt meg is tették. Én már sokkal elnézőbb vagyok, mert kimondottan hangulatos! Ami felbosszantott, hogy elakadtam 2 pályával a vége előtt és jó háromnegyed év kellett, mire rászántam magam és áttörést értem el külsős segítséggel (olyan emberekkel vettem fel a kapcsolatot steam-en, akik 600+ órát öltek bele és ők segítettek.). Én is sírtam, hogy kerüljön belőle nehézségi fokozat, mobilon ugye nem volt. PC-n végre egyik frissítéssel belekerült, de a legkönnyebb fokozaton is vért lehet izzadni. Fejlődni nem tudsz, farmolni csak kártyákhoz lehet alkatrészt, semmi mást. Megvettem nagy reményekkel a kiegészítőt (Nekronok), de az meg olyan szinten piszkosul nehéz, hogy negyedik próbálkozás után feladtam az első pályát és azóta is parkolópályán van. Egy remek játék lenne, de vicc, hogy sok 100 órát kell ölnöd a kártyák farmolásába, hogy a sima kampányt végig tudd játszani. Én csupán csak ennyit szerettem volna, nem multiban PVP-zni. Akik PVP-zni akar, az farmoljon, de sima single játékhoz nehogy már ennyi időt kelljen beleölnöm.

Space Hulk: Deathwing:

Voltak hangulatos részei, a sötét folyosón csak minimális megvilágítással, ahogy hallod a kaparászásokat és egyszer csak elkezdenek özönleni a génorzók, de valami iszonyat mennyiségben, az nagyon el lett találva. De ezt leszámítva eléggé kis fapados lett, összességében egy 6/10-nél nem ér többet sajnos.

Ezt a Gladius-t majd meglátjuk milyen lesz, de ránézésre nem feltétlenül az a stílus, amit én annyira élveznék, de majd kiderül. Sanctus Reach is a semmiből jött nekem és rohadt jól elvoltam vele. A most bejelentett Space Hulk-al kapcsolatban nem vagyok túl bizakodó. A 2013-as próbálkozás rém gyengére sikerült. Meglátjuk ez milyen lesz...
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.

Vissza