Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Total War: WarhammerÍrd ide hozzászólásod:

9626 levél
18.05.31. 22:24
davkar9
Ohohoho, Sisters of Avelorn! Hiányzott az AP íjász a HE-től. A nyavalyás DE küldött egy inváziós sereget (Hellebron egyedi kampány cucca), amiben volt egy black dragon is. Ráengedtem 3 adag hölgyet némi sima íjásztámogatással. Heh, öröm volt nézni ahogy seperc alatt elolvad a bestia. Waywatcherek húzhatnak vissza az erdőbe, itt az új top íjász egység!

Többi contentbe is bele-bele néztem. Ungrim jó kampánynak ígérkezik, Alarielle vortexese után annak látok neki. Habár lehet előbb elunom majd, mert a térkép ugyan továbbra is szép, de ez a vortex annyira nem adja. Illetve mindketten a régi átvezetőket kapják meg egy-egy fázis végén, TK-val legalább voltak új videók. Az is bejött sajnos? amitől tartottam; az eddigi natúr norsca frakciók most már a fejlesztett kiadással rohangálnak így ha hagyjuk őket elszemtelenedni, akkor abból hosszútávon bajok lehetnek. Mondjuk úgy láttam (igaz csak az első támadáson vagyok túl), hogy a kötelező inváziókban már csak a káosz jön. Most hogy már van AP, elvileg nem kéne, hogy gondot okozzanak, a skavenek 4 teli stackes seregei ellen pedig amúgy is mindegy mink van.

Norsca, Ungrim, és a dlc hölgyek valamit a flc lord, Alith Anar új és sokkal érdekesebb győzelmi feltételeket kaptak a ME-ban. Hasonlóan a TK lordjaihoz logikusabb "győzd le x frakciót" és közelebbi/útba eső város/területfoglalási pontok feladataik vannak.

(Ungrim után bízom benne, hogy előbb utóbb a többi régi faj is kap valami hasonló frissítést, mert pl a WE-kel szívesen játszanék már újra, de az egész kampány során a kecskékkel kergetőzni egyszerűen unalmas, illetve ebben a mindenki foglalhat mindent rendszerben a szaros kis lvl1-es helyőrségek oda-vissza cserélgetése is kész rémálom lenne.)

Bővebben: patch notes
Simple. Eternal. Beige.

Vissza