Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Labdarúgó-világbajnokság 2018, OroszországÍrd ide hozzászólásod:

1288 levél
18.07.16. 14:50
quervo
Igazán kár, de aki egy Argentína-Uruguay-Belgium-Horvátország soron megy végig (hosszabbítás nélkül), az megérdemli a vébécímet. Nem tudom, Belgium tudja-e tartani ezt a magasságot, amibe jutottak, az övék volt a legszebb foci. Elpazaroltak három világversenyt, 2022-re meg már úgyis be fog érni Pintér munkája, szal onnantól már csak az esüstért fog menni a csata.

Hosszú hosszabbítások, tizenegyesek, öngólok: ez jut eszembe erről a tornáról. Üdvözölném, ha Modric vébéaranylabdáját át lehetne konvertálni az igazira.

A legszebb gólra itt lehet szavazni. Cserisev egészen nyugodtan három példányban is ott lehetne, a szaúdiaknak rúgott külsős gólja nincs itt, pedig talán még az volt a legszebb. Csináltak egy 18-as listát, hogy a két celeb beférjen. Pavardé volt a legszebb dugó, nem hinném, hogy Gera Zoli hiányában más versenyben lesz.

2022-re tényleg kíváncsi leszek, félbeszakítják-e a bajnokságokat, vagy valahogy megoldják a tavaszi-őszi rendet, és ha nem, kinek fog használni, esetleg egy északi válogatottnak lehet előnye belőle?

Vissza