Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» HBO - A Song of Ice and FireÍrd ide hozzászólásod:

10213 levél
19.05.13. 12:26
davkar9
SPOILER
Még csak annak se mondanám. Hülye Cersei ezt az egész háborút személyessé tette Missy lefejezésével. Ha az nincs talán ki lehetett volna bírni a bbq nélkül. Dany mellett azért kukac főtörzsnek is majd eldurrant a töke az idegtől. Gyorsabban szállt bele a katonába az a lándzsa, mint hogy kimondhatnád 'genfi egyezmény'.

Minden lehetséges befejezésre volt már ötlet, szerintem ezzel nincs semmi baj. Jelenlegi állás szerint a Jon/Arya megöli Danyt és jajdeszomorú lesz a tutibefutó. #bittersweet, #subvertingexpectations Ha okosan fel van építve még legklisésebb halivúdi endig is működhetett volna. Ehelyett valamiért össze kellett csapniuk ezt az évadot. Vikingst is ez az őrült tempó nyírta ki. (Zárójelben, lehet GoT-tal is elnézőbb lennék ha nem mostanában, január?, kellett volna azt a szenvedést is végignézni.) Külön-külön nézve úgy ahogy működnek az egyes jelenetek (Jaimeék), de ha már jelenetről jelenetre, karakter korábbi állapotához illesztem oda akkor máris borulnak. Előző évados Dany-Jon szerelem is kicsit összecsapottnak tűnt, de ott is inkább a tempó miatt, mert amúgy a kémia megvolt köztük.

*Hmm Shireent Jon feltámasztásához tudnám elképzelni, kell valami üzemanyag a rituáléhoz. Bár ha Meli nem látja meg benne a próféciát, akkor nem hinném, hogy a kisujját is mozdítaná.
All me best mates are trees.

Vissza