Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» A Plague Tale: Innocence teszt – Két elárvult testvér élet-halál harca a legsötétebb középkorban [hozzászólások]Írd ide hozzászólásod:

32811 levél
19.05.25. 14:34
szbszig
Engem az erdős jelenet azért nem sokkolt annyira, mert előzetes spoiler nélkül is tuti biztos voltam benne, hogy ott történni fog valami csúnya és drámai.

Egyébként még eléggé a játék elején tartok, de egyelőre tetszik. Leginkább az Alien: Isolationhöz hasonlítanám több szempontból is. Itt is nyilván lopakodni vagy menekülni kell a játékidő nagy részében. Itt is többféle ellenség leselkedik ránk (emberek, illetve patkányok), akiket teljesen máshogy kell kezelni, és akik egymás ellen is küzdenek közben. Itt is van fegyverünk ugyan, de az esetek nagy részében nem sok mindenre jó, illetve töltényből is nagyon kevés van hozzá. Plusz a horrorelemek is megvannak sokszor, még ha közel sem olyan félelmetesek azért, mint ott.

Az, hogy egy csőben kell haladni végig gyakorlatilag, engem speciel nem zavar külünösebben. Pláne azok után, hogy legutóbb például az Assassin's Creed: Odysseybe valami 200 óra játékidőt követően egyszerűen beleuntam. Hiába jártam be az irgalmatlan méretű térképet teljesen, meg végeztem el milliónyi mellékküldetést, a fősztorinak végül nem jutottam a végére...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.

Vissza