Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Manchester UnitedÍrd ide hozzászólásod:

16881 levél
19.08.09. 13:08
ufodani
Hátul rendben leszünk, + van elég anyag a leendő sérültek pótlására + a rotára is ha szükséges. A Bissaka ( rem többet játszik majd mint a csk nagy kedvenc Young ) - Linde - Maguire - Shaw 4es nagyon bivalynak tűnik.
Középen és elöl már inkább akadnak kérdőjelek. Mindenki mondta már, h Pogba így úgy, h éppen milyen a kedve. Ezt a kifejezést nem támogatnám, tőle minden meccsen extrát vár a többség de nem ilyen egyszerű azért. Lingard többségben súlytalan, Mata a 60 perceivel hozzátehet... Matic oks lassú ( már amikor megvettük is az volt, szóval.. ), de általában jól szűr. McTominak védekezni és támadni is kell, ő képes kiemelkedően sokat futni - kell is majd, mert Pogbától nagy védekezéseket ne várjunk. Fred? Alexis? Perreira? Ideje lenne már, h mutassanak vmit.
Elől van egy -Lukaku ( én itt tartottam volna, kivéve, ha most vmi másfajtában, más szerkezetűben nem gondolkodik Ole, pl gyors egyérintős / Luka ebben nem lenne partner / ) támadások , maradt Rashi, Marci akik igazából és 100%osan csak támadók. Nagy termés sem tavaly sem előtte nem volt, csak bízni tudok abban, h végre eldobják a tescós colát.
A fiataloknál is fiatalabbak pedig úgymint Greenwood , Gomes, Chong. Őrült tehetségek, de sokszor sok emberre is mondták már ezt, aztán... Nagyon bízok bennük!
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)

Vissza